logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 26. Bölüm izle

Özet: Baharsız bir hayatı reddeden Ateş, artık onun bir seçim yapmasını beklemektedir. Bahar bir kez daha Ateş için herkesi karşısına alıp aşkına sahip çıkar... Nuran ve Sakine ise tam yaşadıkları acı hafiflemeye başlarken, Necati’nin dönüşü ile dehşete düşerler. Hayatlarının nasıl bir cehenneme dönüşeceğinden habersizlerdir… Atahanlar'ın konağı da içten içe kaynamaktadır. Fulya, annesinin aklıyla, evliliğini kurtarmak adına yeni savaşlara hazırlanmaktadır. Bu tavrının Mehmet Emir ile Hasret’i tam tersine daha da yakınlaştıracağını hesap edemez... Ateş ve Bahar’ı eskisinden de yakın görmeye dayanamayan Efsun ise bütün taşları yerinden oynatacak bir tuzak peşindedir. Bundan böyle kimsenin hayatı eskisi gibi olmayacaktır!
MSFIGO demiş ki;
Fulyada aslinda sade giyinen biri ama annesinin gazina geldi ;) Zaten o konakta hergün $IK ve topuklu ayakabilarla gezmek ne kadar rahat onuda anlamis degilim. Göze carpan kisi en cokta Hülya. Efsunda ilk baslarda cok abes giyiniyordu ayak uydurmak icin ugrasiyordu. Hele üniversiteye gittigi ilk günkü saclari ve giyim kusami komikti.
31.10.2014 - 17:27
0   0

nurcan demiş ki;
Evet haklisiniz tarisilmaz.Konaga ilk geldigndeki abiye kiyafet ev ziyareti icindi son derce sik ve sapkasiyla.Belleklerde kalabilecek ilk intiba olarak.Ama bir aksam yemegi ve aile icinde olacagi icinde evde oldugu icin ben o siyah elbiseyi sade ve $IK buldum.Yani gayet uygundu.Fulya ise frapandi:-)))
31.10.2014 - 12:21
0   0

MSFIGO demiş ki;
Hasret güzel kadin ama ilk konaga geldigi ve giydigi elbise daha $IKTI. Bu seferki kiyafetini biraz fazla sade buldum. Fulyanin saclariyla elbise rengi uymamasi dogru. Annesi zaten ona elbiseyi gösterirken bende ayni seyi düsündüm. Iclal Aydini bende cok begensem yinede güzellik konusunda Fulya ondan geri kalmiyor. Ayrica renkler ve zevkler tartisilmaz.
31.10.2014 - 00:19
0   0

nurcan demiş ki;
Hasret esas siyah elbisesiyle cok $IKTI ve asil görünüslü idi.Fulyanin Kizil saclarin o elbise iyi kontrast olmadi.Ayrica Aile yemegide öyle dekolte hic hos degildi.Güzellik konusunda gamzeli Iclal Aydinla kimse boy ölcüsemez!!! Baahr Universite ögrencisi olarak kültürsüz varo$ kilikli kötü niyetli Efsunu zekasi ve bilgi birikimiyle matetmesi lazim.Illaki Kötü karakterlerin karsisinda melek ve o derece aptal kaarakterler degil ZEKASI VE BILGISI ILE MAGLUP EDIP HADDINI BILDIRMESI LAZIM!!!!!!!!!!!Verilen Mesaj cok sacma.KÖTÜLER HER YERDE KAZANIRLAR!!!!!:-((( Bahar aptal vur kafasina al lokmasini.Bumudur yaani????? Ayrica bende Baharin kisik sesini ve dislerini sikarak konusmasini begenmiyorum.Hülyanin ve ukala oglunun ATESE dayilanmasi OHAAA...yaani!! Hem Oglanin AILESI 'ni katletmisler ve mallarin üstüne oturmuslar hemde efeleniyorlar Terbiyesiler...Ailece kötü karakterliler;-((( Arkadasa katiliyorum DNA testi v.s-. Yilbasina kada sürer herseyin aciga cikmasi...
30.10.2014 - 16:53
0   0

halo demiş ki;
artık bu dızıyı ızlemıyecem bu kadar sacmalık varkı ınsallah bu efsunu yolda fılan gormem sıddet yanlısı degılım lakın cok sınır oluyom
30.10.2014 - 02:19
0   0

gunel demiş ki;
bu bolum cok sacma oldu.nasil yani ates efsunu kolundan tutb neden deneya testine doktora goturub gercekden hamile olub olmadigini oyrenemedimi yani.her kes inanibda dokku ayi mi bekliyecek yani efsunu dogurmagini beliyicekler cok sacma cokk
29.10.2014 - 21:21
0   0

seyirci demiş ki;
yer gök ask diye bir dizi vardi ayni ordaki miy miy uyuz toprak burdada bahar ya o sesi ne kadar itici üsümüs gibi disini sikarak bir iki baktim biraktim hic bir sey degismemis.aylar oldu hic mi bir degisiklik olmaz baharin annesi ölüm döseginde babasina emanet etmedimi son nefesinde dede yanlarindaydi ilk bölüm nasil dirildi bu kadin :)))maksat yuva yikmakmi para istemiyor yardim istemiyor zavalliyi oynuyor uyanik maksat baska .ehhh aylar sonra bir bakarim ne degismis :)))
29.10.2014 - 17:30
0   0

Alev demiş ki;
performanslar mukemmel. nuran ile sakine sahneleri cok iyi. efsun cok renk katiyor. bahar tam iyilik perisi gicik bir karakter.. sesi kisik kisik konusmasida itici..senaryo takildi kaldi biraz ilerleyelim :)
29.10.2014 - 13:48
0   0

MSFIGO demiş ki;
Su soför Efsuna kötü davranirken yemin ederim Efsuna acir gibi oldum. Dedim nihayet bu kiz artik adam olmaya basliyor, Bahar icin korktu, onu seviyor gibilerinden. Ama Efsun yine ayni Efsun oldu. Baharda inanmiyorum dedi. Ne yapsin kiz? Böyle bir ailenin icinde kiz ne yapsin? Onun icin artik soförün yaptigina adil bakiyorum ve Efsunun burnundan getirsin istiyorum. Hasret, Mehmet Emir ve Fulya olayi artik insani rahatsiz ediyor. Fulya cikip gidiyordu annesi neden müdahale etti? Fulyaninda bir yere kadar sabri ve gururu var. Gitseydi Mehmet Emir belki daha kendine ceki düzen verirdi. Aksamki yemekte Hasretin birden iceri girmesi biraz komikti. Dedim kim bilir nasil bir sey giymis geliyorki ;) Fulyanin elbisesi daha güzeldi ama yaka kismi biraz fazla acikti. Gerci Fulyanin fizigi uygun ama yinede Fulyada asalet var. Arda ve annesi Hülya. Hülyayi oynayan kadin neden hep bu kadar yetiskin cocuklarin annesini oynuyor. Daha kadin otuzlarinda olan biri. Bana kalirsa Arda ve Hülya bir cifti oynamalari gerekirdi. Biraz olgun kadin ve genc sevgili ;) Asim Hülyanin yaninda biraz sülük kaliyor ;) Arda'dada cok güzel bir yüz var. Adam gicik micik ama tipi gercekten yerinde. Barbie bebeklerin erkek versionu Ken'e benziyor. Nuran ve Sakine olmasa bu dizi bakilirmi acaba? Ne güzel oynuyorlar. Aslinda hepsi cok güzel oynuyor.
28.10.2014 - 14:12
0   0

ferda demiş ki;
cOK SACMA BIR BÖLÜMDÜ.:-((( uzatmak icin yine psikopat Efsun ve Nurana bagladilar.Bizde biliyoruzki SEZON FINALINE kadar bunu uzatirlar DNA testi v.s., girecek devreye.Ondada Ana-KIzin ne marifetli oldugunu biliyoruz.Efsunu karakteri galiba hasta !!! Zira herhalde 34 beden hastaligi ne deniyordu? "Bulumik" zayifti ama bu kadarda degil!!!!!! BEnce bir anca kilo alsin.Zira basarili bir oyuncu!!
28.10.2014 - 11:05
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler