logo

Hayat Yolunda 2. Bölüm izle

Özet: Hastaneyi kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapan Veysel Hoca’nın yorgun kalbi, bu üzüntüye daha fazla dayanamaz ve kalp krizi geçirir. Yelda, eline geçen iflas tebligatının şokundadır. Bu olayı, saklayabildiği kadar babasından gizlemeye kara verir. Şafak, İstanbul’a geldiğinden beri Alp ile görüşmemiştir. Kızı Ecem’in babasını özlemesine daha fazla dayanamayan Şafak, Alp’i aramak zorunda kalır. Eşi ve kızının İstanbul’da olduğunu öğrenen Alp, deliye döner. Yelda, sonunda iflası açıklamak zorunda kalır. Veysel Hoca her şeye rağmen pes etmez, çıkış yolları arar. Selim, elindeki birikimle hastaneyi destek olmak ister.
Gulay demiş ki;
Neden Anadolu , koylu insan horlaniyor ? Cok cirkin ve saygizca bir davranisti. Cahil olabilir, bilincsiz olabilir cunku yol yok, okul yok, ogretmen yok vs vs. Bu diziyi KINIYORUM !
17.10.2014 - 23:01
0   0

İNSAF demiş ki;
SON ZAMANLARDA BİLİNÇLİ VE SÜREKLİ OLARAK POMPALANAN BİR DUYGU VAR. "TÜRK KADINI, ALDATILMAYI KABULLENMEK ZORUNDADIR." EMPOSE EDİLMEYE ÇALIŞILAN BU DUYGU OLDUKÇA TEHLİKELİ BİR RUH HASTALIĞIDIR. SON ZAMANLARDA HEMEN HER DİZİDE BUNA BENZER BİR DURUM MEVCUT. NASIL BİR KADIN KENDİSİNİ ALDATAN BİR MAHLUKATI SEVMEYE DEVAM EDEBİLİR Kİ? NASIL BİR BEYİNSİZLİKTİR BU? ÜSTELİK, ALDATAN ERKEK HAKLI GÖSTERİLECEK YA, ÇOCUKLARDAN ÖZELLİKLE DE KIZ OLANI SÜMÜK GİBİ YAPIŞIR BABAYA. ANNE DE BEYİNSİZ YA. MAL MAL SEYREDER. HER DURUMDA BABA HAKLI GİBİ GÖRÜNÜR. SENARİSTLER SON ZAMANLARDA AYNI DURUMU BİR YERLERDEN EMİR ALMIŞ GİBİ KOPYALA YAPIŞTIR YÖNTEMİYLE SENARYOLARINA MONTE EDİYOR. ALDATILAN KADIN SUÇ İŞLEMİŞ GİBİ DİKEN ÜSTÜNDE DOLAŞIRKEN ALDATAN MAHLUKAT GERİNE GERİNE BU İŞİN KEYFİNİ SÜRÜYOR. SEVMEK İKİ KİŞİLİK BİR DUYGUDUR. TEK KİŞİLİK OLURSA ADI SAPLANTI OLUR SEVGİ DEĞİL. SENARİSTLER ISRARLA BU DURUMU GÖRMEZDEN GELİYOR. DAHA YAZILACAK ÇOK ŞEY OLSA DA BENİM SİNİRLERİMİN DE BİR EŞİK NOKTASI VAR. NOTALI YERLERİ KENDİNİZE GÖRE DOLDURURSUNUZ.
16.10.2014 - 21:38
0   0

Hezal demiş ki;
ne ala dunya adam her halti yesin birsey yok kadin eski bir arkadasina sarildi adamin planlarina bakin hastaneye ortak oldu tabiki ilk iside cemi kovmak olacak bencil erkek egosu iste sevimsiz yaratik basak o adamin nesini sevmis hayret.. zelisin anneside ayri bir hikaye insan cocugu icin dunyayi yikar be ezik kadin...guzel bir dizi begenerek izliyorum umarim reyting kurbani olmazda izleriz..
16.10.2014 - 16:56
0   0

berrin demiş ki;
Bende ayni fikirdeyim,ILKER INANOGLU kütük gibi oynar her zaman.Anne Babadan torpilli oldugundan hep rol bulur!!! O kadar konservatuar mezunu yetenekli gencler varkem buna haksizlik denir.Gerci Inanoglu Eduz Hunun yanida sönük kaliyor ama digerleride fena sayilmaz... ins. devam eder!!!
16.10.2014 - 15:42
0   0

mira demiş ki;
Insan bu kadarmi yeteneksiz olur?? Ilker Inanoglunu kasdediyorum. Öyle Anne-Babadan böyle heykel gibi mimiksiz biri nasil olmus????
16.10.2014 - 02:02
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler