logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 24. Bölüm izle

Özet: Efsun ölümle burun burunadır artık! Kaybedecek hiçbir şeyi kalmamış olan Necati, Efsun’un boğazına dayar bıçağını! Bütün sırları nasıl öğrendiği bir bir ortaya dökülür. Efsun’un yardım isteyebileceği sadece Nuran ve İlyas vardır. Yalanları ortaya çıkmasın, Bahar gerçekleri öğrenmesin diye her türlü tehlikeyi göze almışlardır artık... Bahar ise Ateş ile öpüşmelerinden sonra derin bir açmazın içindedir. Geçmişte yaşananları, çektiği acıları unutması mümkün değildir. Ateş ile bir gelecek için hiç umut yoktur ona göre... Atahanlar'ın konağı da büyük çalkantılar içindedir. Fulya artık Mehmet Emir’le Hasret’in yakınlığına dayanamaz ve evi terk etmeye karar verir. Ancak Fulya’nın annesi Ayten, bu gidişata müdahale etmek için karşılarına dikilir... Bütün bunlar yaşanırken, Efsun tek başına ölümün pençesindedir!
hermes demiş ki;
Dizi SIKMAYA basladi:-(((( Nuran,Efsun ve Sakine icin izliyorum..Bahar gercekten uzatti- Arkadasin belirttigi gibi.Simdi teknolojiyle PANO üstündeki harfleri basiyla hatta gözleriyle hareket ederek anlatabilir.Dogustan felcli fizikci NOBEL kazandi!!!!!!Sonra bir Insan saatlerce nasil baygin kalabilir????:-))))) Hülyanin kiyafetleri asiri mini ve ultra §IK !!!!!Kaynanasina davranislari igrencti.
13.10.2014 - 09:36
0   0

sule demiş ki;
Bu ailede Bahar disinda herkes kadir gecesi dogmus herhalde bu Kadar sansli olunurmu? Bunlarin cekirge hic durmadan sicriyor, bu ölmeyen manyak delirtecek herhalde bunlarin sonu olacak,bu Kadar cahilikle bu noktaya gelmeleri bile mucizeydi zaten.Dizi cok sacma ama yinede salak Bahar sonunda bunlari affedecekmi diye merak ediyorum,büyükanneye bir hemsire tutamadilar hahah önüne alfabe olan bir pano yapmadilar bagirip duruyor kadinin ne istedigini merak eden yok üzerine birde kizi anne diye kosmaz mi komedi yani.
13.10.2014 - 02:31
0   0

sezzy demiş ki;
Ask dizisi olmus cinayet, entrika dizisi.Bizler de birer kolombo olmusuz, sucluyu biliyoruz, delil toplamaya ugrasiyoruz. Gidim gidim gecen yildan beri senaristler sayesinde bir arpa boyu yol anca gidebilmisiz. Bahar ayri karin agrisi, ne yaptigini, ne istedigini bir bilebilsek. Efsun da, Ates.ten ona bir hayir olmadigini bile bile inatla bu yalani surduruyor. Nuran derseniz tam bir seri katil olmus, zavalli Sakine.yi de sonunda kendine benzetmis. Polis geldi ama bakalim bu defa da nasil bir sansla bu isten siyrilacaklar. Nuran.in koltuga uzanmis hasta taklidi yapmasi ise dizinin tek komik bolumuydu:)))) Gulmekten karnima agrilar girdi:)))) Sevgili Selin.cim, ben nihayet dondum, insallah senin de o guzel yorumlarini yarin okurum. Sakine ve Nuran.la ilgili soyleyecek cok seyin olabilir:)))) Herkese iyi geceler diliyorum.
13.10.2014 - 02:02
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler