logo

Kara Para Aşk 19. Bölüm izle

Özet: Ömer Komiser Ali'ye attığı yumrukla geri dönülmez bir yola girmiştir. Ali'nin uzaklaştırma fikrinden vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Hemen işlemleri başlatır. Ömer'in yetkileri elinden alınmış ve hayatını adadığı mesleğinden uzaklaştırılmıştır. Ömer buna sebep olan Tayyar ve Ali'yi yakalatmaya yemin eder. Tayyar amacına ulaştığı ve kazandığı için keyiflidir, hiç beklemediği bir anda evinin önünde bekleyen Ömer'i görünce deliye döner. Ömer Tayyar'ı göz hapsine almıştır. Tayyar Hüseyin'i arar ve Ömer'i oradan uzaklaştırmasını ister. Ömer'i Tayyar'ın evinin önünden ayırabilecek tek kişi vardır. Hüseyin ondan yardım isteyecek midir? Roma hazırlıkları yapan Metin, Nilüfer ve Elif'e iki ayrı sürpriz hazırlar. Bu hediyelerin daha sonra ayağına dolanacağından habersizdir. Sami ve Ömer operasyon için Elif'i son kez hazırlarlar. Bütün detaylar konuşulur ertesi gün havaalanında buluşulacaktır. Ömer havaalanına giderken Bahar engeline takılır. Bahar'ın verdiği kartta Sami'nin Elif'e yazdığı mesajı görür. Elif'in ondan uzak durmasının nedenini anlar. Havaalanında Sami'nin karşısına dikilip hesap sorar. Sami'nin bu kez alttan almaya niyeti yoktur ve Ömer'i operasyondan çıkarır. Ömer Roma'ya gidemeyecektir. Ömer Elif'in kendisi olmadan Roma'ya gitmesine izin verecek midir? Ömer her şeyi göze alıp Roma'ya gidecek midir?
azer demiş ki;
siz ne danisirsiniz tuba olan yerde tuvana kim ya.onun sesi bakislari guzelliyi insani varindan yok ediyor .bir bakinca insanin kalbi duruyor sanki,onun rol oyunculugu da superdi .
15.10.2014 - 17:33
0   0

sezzy demiş ki;
Herkese Merhaba, yeni dondum. Dizinin iki bolumunu kacirdigim icin izleyince dizi hakkinda yorum yazmak istiyorum. Sayfaya girip de sizi gorunce bir merhaba demek istedim. Hepinize iyi geceler diliyorum.
13.10.2014 - 02:19
0   0

MSFIGO demiş ki;
Ben Tugbanin hic bir yerde kötü karakterde oynadigini görmedim. Hep esas kiz ve iyi rolde gördüm ama istese kötü karakteri oynar biraz gayret etse. Tuvanada basrol oynamisti ama haliyle hareketiyle basrol oyunculari bazen geciyor.
11.10.2014 - 14:25
0   0

st-sanem demiş ki;
ben'de Tuvanayi cok beyeniyorum. bas rol olmasini cok isterdim ama iyi karekter olsun, cok guzel oynuyor.
11.10.2014 - 10:26
0   0

Ayisigi demiş ki;
ELLA benden de parmaklarina saglik. Cok dogru yazmissin. Tuvana gercek hayatta Engini kapti. Eminim bu duruma basrollükten daha fazla sevinmistir. Tuvana güzel kadin. Ama dizide GICIK biri. Bencede Bahari Eliften cok cok daha güzel giydiriyorlar
11.10.2014 - 01:13
0   0

MSFIGO demiş ki;
Ella, agzina saglik. Düsündüklerimin hepsini yazmissin. Ilk baslarda Tuvananin basrol olacagini bir yerde okumustum ama olmadi maalesef. O daha iyi oynuyor.
10.10.2014 - 23:09
0   0

Ella demiş ki;
Bu diziyi artik begenmiyorum, ve bu son bolumdu benim icin. Tugba Ustun'un rol yetenegi hic yok, sadece guzel bir yuz ve guzel gozler yeterli degil, uzun uzun bakismalari, surekli elifle omeri bir araya getirmek icin sudan bahaneler uretmeleri, ve bir araya geldikleri anda elif'in suluk gibi omere yapisip bir daha yanindan gitmemesi cok skici, tugbada ne aglama var, ne gulme var, tepkilerini mimiklerini kullanamamasi cok itici, bana omer elif aski hissini veremiyorlar, birseyler eksik aralarinda, elifin bos bos bakmalari benim her o sahneleri gecmeme buda dizinin cabucak gecmesine sebep oluyor cunku dizi sirf bon bon bakismalarla dolu. Elifin giyimini begenmiyorum, niliferin safligi ayyuka cikti, elif kendi hayatina sahip cikamazken ve cocuk gibi davranirke, kizkardesine sert abla ayaklari oynuyor. Uff neyse yazarken bile skildim. Basroldeki kiz keske Bahar rolundeki kiz, Tuvana olsaydiiii... Benden bu kadar ben baska dizilere kacarim.
10.10.2014 - 19:16
0   0

MSFIGO demiş ki;
Öncelikle senaristlere sesleniyorum Elifin giyim tarzini acilen degistirin. Bu ne ya? Ise giydigi kirmizi elbise ve o uzun cizmeler berbatti. Havalimaninda giydigi kazakmi nedir oda berbatti. Tuvanayi cok güzel giydiriyorlar. Yer Gök Asktada Tuvana güzel giydiriliyordu Birce ise berbat. Burdada öyle. Sami beyi böyle anladim. Operasyonun basarili bitmesini istiyor ve Ömer ve Elifin gönül isleri isi bozabilir bu operasyonu. Nerden anlasiliyor? Ömer havalimaninda ilk isi Saminin yanina gitti ve operasyonu bozabilirdi. Tabii kizmakta hakli ama operasyon bittigi an bunu yapabilirdi. Elifte ayni. "Ömer gelmesse ben o ucaga girmem". Cocukmusun Elif? Adin temizlensin diye bunlar yapiliyor. Hele Sami beyin eger binersin yada emniyete gideriz dedigi an Elifin yüz ifadesi neydi öyle? Güya kötü bakmaya calisti ama komik oldu. Kötü bakismalari Bahar cok iyi beceriyor. Tam piskopat gibi bakiyor Tuvana. Gelelim aptal Nilüfere. Bu arada Nilüfer bir kac bölüm güzellesti gibi. Nilüfer isterse Metine tekmeyi basar. Kocasi mocasi olmasi hic bir seyi degistirmez. Levent oynuyamiyor ama Ask bir hayaldede öyleydi. Nilüfer yetiskin bir kadin degilmi? Elif nasil onun evden cikmasini yazakliyor onuda anlamis degilim. Gerci Nilüfere biri cekidüzen vermeli ama yinede komik oluyor. Banada öyle geliyorki Baharla Elif sadece arkadas degiller. Baharin ilk bölüm Elifin babasina baktigi bakislar bakis degildi. Melike iyi bozdu Fatmayi. Kadin cok gicik gicik konusuyor.
10.10.2014 - 13:28
0   0

Ayisigi demiş ki;
Benim korkum Bahar Elifin kardesi cikacak olmasi. Dünkü bölümde bir ara benim olmasi gereken hayati Elif benden caldi gibi bir laf etti. Bu kadar kin,öfke ve kiskanclik. Tipki Metinin Mertte hissettigi gibi. Engin Akyürek oyunculugunu konusturdu bence. Özellikle Hüseyinle olan sahnesi,sahilde ki sahne. Bakalim Nilüferin Metine tavri ne olacak? Gerci Elif Metinin ona zorla kara para aklattigini söylemisti ama ablasina inanmamisti. Elifte bu bölüm daha tutarli davrandi. En azindan Tayyara karsi tavir aldi ve ne olursa olsun Ömere güvenmeyi secti,eskisi gibi. Birde Elifin Baharin kahvaltida ki cikisina kibarca bizim evde hizmetlilere bu sekilde bagrilmaz diye ayar vermesini dilerdim. Ayrica senaristler Baharin Eliflerde kalmasi icin neden bu kadar diretiyorlar? Izliyecinin sinirini mahvetmek icin mi?-:)) Melikede tamam Fatmaya hak ettigi gibi davrandi ama kendi kocasinin pisliklerini ögrendiginde hem yikilicak hemde Fatmaya olan davranisindan dolayi vicdani sizliyacak herhalde.
09.10.2014 - 12:10
0   0

St-sanem demiş ki;
Bence Nilufer ya'da Levent plani bozacaklar. Omer ve Elifin bakislati bana fazla geliyor artik, dozu kacmasa iyi olur. Nilu herseyi ogrendi ama ne fayda karisi oldun artik gurtul gurtula bilirsen. Abla sozu dinlemedin hak ettin, zaten sevmiyorum onu. Ben bu dizinin kac bolumunu izlemedim ama bu bolumde gordum Metin Elifi Asliy'la tehdit etmis, hastanenin odalarinda kamera mi varmis yoksa Metin koymus? Boyle birsey olacagini nerden bileceksin. AYISIGI yazdiklarin cok tanidik geldi, hos geldin:)
09.10.2014 - 05:55
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler