logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 23. Bölüm izle

Özet: Aldıkları telefon Efsun, Nuran ve İlyas’ı darmadağın etmiştir. Yusuf’un hayatta olma ihtimali hepsini dehşete düşürür. Bunun sadece çirkin bir oyun olup olmadığını anlamak için bahçedeki mezarı açmaktan başka çareleri yoktur! Fakat Sakine’nin gözleri her an üzerlerindedir… Efsun konakta terör estirmeye başlar. Her şeyin arkasında daha önce hiç tahmin etmediği birinin, Arda’nın olduğunu gösteren işaretler vardır. Efsun bu mevzuyu çözmek için Arda’dan ilelebet kurtulmaya bile hazırdır… Sırlar nihayet açığa çıkar ve altınları çalan esrarengiz kişi gerçek yüzünü gösterir. Efsun bir tacizin kurbanı olur. Kardeşini korumaya çalışan Bahar da saldırıya maruz kalınca, durum Ateş’e yansır ve olaylar vahim bir sona doğru ilerlemeye başlar.
secil demiş ki;
Ayla Algan katiliyor Mehmet Emirin kaynanasi olatak!!!
07.10.2014 - 23:58
0   0

hermes demiş ki;
Seyyam gaipten habermi verdiler?????? Neye dayanaraktan ve neden hepsi??? Bulasici hastalik veya DEPREM filanmi olacak???? :-))))
07.10.2014 - 18:26
0   0

xeyyam demiş ki;
Bu dizide her kes olucek biliyorum.soz olucek
07.10.2014 - 08:53
0   0

maral demiş ki;
Merhabalar. uzun süredir mantık hatalarının az olduğu, abartının tavan yapmadığı bir dizi izlemek istiyorum ama maalesef öyle bir dizi yok şu anda. kurgular hayatın doğal akışına uymuyor. senaristler izleyiciyi biraz aptal yerine koyuyor. nuranın kurnazlığı, hasretin aptallık derecesindeki saflığı inandırı değildi. nuranın lafıyla hasret böylesine önemli bir dolandırıcılık olayını es geçiyor, buna kargalar bile güler. öncesinde mehmet emirin kızının hesabına böyle bir para aktarması da inandırıcı değildi. efsun evi bulur, parayı babası öderdi. emlakçısını arar kızına seçenekler sundurur, efsunun beğendiği evi satın alırdı. ev alsın diye kızına para verip nasıl aldığıyla ilgilenmeyen babaya da burda rastladım. hasretin de bir anne olarak yapması gereken elbette kızını korumak ama kızını dolandıran ve bir milyon lirasını alan kişilerin cezasız kalmasına razı olması inandırıcı değil. nuran diliyle bazı durumlarda elbette birilerini acındırarak ikna edebilir ama böylesine bir olayı iki lafıyla örtbas ettiremez. sakine olayı öncesinde çözmüştü, sürekli nurana laf vuruyordu. o zaman bilezikleri almada sakınca görmedi ama cesedi görünce niyeyse onurlu bir kadın oluverdi. nasılsa ev yapılmış, eşyalar alınmış kuru kuruya onurlu olmak kolay olsa gerek. baharı anlamakta da zorlanıyorum. kendime soruyorum çok mu katı kalpliyim diye. benim kardeşim evleneceğim erkekle birlikte olacak, benim nikahımı basıp benim hayatımı altüst edecek ben de bunları unutacağım? mümkün değil. benim hayatımı kurtarması da beni yumuşatamazdı. hiç bir şey olmamış gibi ben bakamıyorum çevremdekilerin yüzüne. senaristlerin karnı geniş galiba. her şey çok kolay unutuluyor. mehmet emirin holdingin yüzde yirmibeş gibi önemli bir hissesini bu kadar kolay devretmesi de inanılır gibi değil. şoföre gelince.. her şeyi bu kadar çabuk, kolay öğrenebilmesi mümkün değil. aynı evi paylaşanlar bu sırrı öğrenemezken şoför hemen olayı çözüp, fütursuzça şantaj yapabiliyor. araya bir de taciz olayını katarak olaya ayrı bir boyut katmış oluyorlar. yok senaristlerin yaptıkları kurgu benim mantığımla uyuşmuyor. biraz hayatın doğal akışına uymazsa ben izlediğim şeyden hoşlanmıyor ve sıkılıyorum. umarım ileri ki bölümlerde daha derlitoplu bölümler izleriz. böyle giderse de en azından ben izlemekten vazgeçerim sanırım. sevgilerimle..
06.10.2014 - 13:38
0   0

sema demiş ki;
izlediyim tek ve eshi beraberi olmayan bir dizi
06.10.2014 - 13:30
0   0

st-sanem demiş ki;
bu diziyi ben sadece Sakine ve Neriman icin izliyorum. tek kelimeyle harika oynuyorlar, Efsun'da guzel oynuyor. savmedigim oyuncular Hasret ve Mehmet Emir. oyunculuk sifir, hemde anne baba rolu olarak cok fena. bu dizinin tanitim fragmaninda Bahara Ates gercegi soyledi.
06.10.2014 - 07:55
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler