logo

Karadayı 78. Bölüm izle

Özet: Mahir baş koyduğu yol uğruna Nazif'in restini görür. Onurunu ve şerefini babasına bırakıp kararttığı kalbiyle baba ocağından çıkar. Kabadayı alemine girebilmek için yaptığı planın ilk basamağını atlamıştır. Serbest kalsa da artık herkes Mahir'in Cüneyt'i öldürdüğünü düşünmektedir. Tutuksuz yargılanacaktır. Savcı Adnan'ın ve Mehmet Saim'in onun peşini bırakmaya hiç niyetleri yoktur. Dalyan Mahir'e aleme girebilmesi için nam salması, bunun içinde bir kabadayıyı madara edip haraç topladığı mıntıkayı ele geçirmesi gerektiğini söyler. Himayesindeki herkese kötülük eden bir kabadayı olan Boksör Hilmi'nin çocukları dilendirdiğini öğrenen Mahir aradığı kabadayıyı bulmuştur. Yeni hedefi Boksör Hilmi'dir. Cüneyt'in yaşadığını gören Feride, Yasin'den Mahir'in amacının ne olduğunu öğrenmeye çalışır ama başaramaz. Mahir'le konuşmak için evlerine giderken karşılaştığı Nazif ona Mahir'in her şeyi kabadayı olabilmek için yaptığını anlatır. Feride sevdasının suça bulaşmasına razı olmamaktadır. Mahir'i durdurmak için babasından yardım istemeye karar verir. Ona göre Mehmet Saim, Mahir'i koruyup suça bulaşmasına engel olacak bir yol bulacaktır. Feride babasına her şeyi anlatıp amacına ulaşabilecek midir? Sahneye çıkan ve çok başarılı olan Ayten gazinosuna hala bir solist bulamamıştır. Selim Ayten'i sahneye tekrar çıkması için ikna etmeye çalışır. Bunun doğru olmayacağını düşünen Ayten, Selim'in oyununa gelir ve sahne alır. En büyük hayaline ulaşmayı başarmıştır. Diğer hayali Mahir ise hala çok uzağındadır. Kapısının çalınıp Mahir için ondan yardım isteneceğindense haberdar değildir.
Feride demiş ki;
Sakiz gibi uzata-uzata tadini kacirdilar;-(((( Uzatilan lastigin bir yerde direnci biter ve cürümeye baslar:((( Yorumlardan anlasilacagai üzre: Yakinda FINAL yapip tadinda biraksinlar.Birde hergün izledigimiz YALAN Imparatorlug Bakanlari gibi burdakininde hala yakalanip VATAN HAINI olarak idam edilmemesi izleyicinin sabrini tasirdi ve baslayan bir sürü "YENI DIZI" kah Komedi kah Aile DIzisi olarak izlemeyi tarcih ediyor.Ayrica bu arada ACTION ve KRIMI sevenler icinde yeni o tip Diziler basladi!!!
03.10.2014 - 09:34
0   0

FAYA demiş ki;
Nazif baba na kadar guzel konusuyor.
30.09.2014 - 16:53
0   0

Feride demiş ki;
Hakim bile olsa ; ISE KADINLAR KARISIRSA HERSEY BOZULUR GEVEZELIKLERI YÜZÜNDEN:BOSBAGAZLI FERIDE BIR CUVAL INCIRI MAHVETTI:-(((( Birde Babasindan yardim isteyecekmis hahahahaha..:-))))
30.09.2014 - 12:40
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler