logo

Ah Neriman 2. Bölüm izle

Özet: İflas ettiklerini öğrenen Neriman, Fatih'in de ortadan kaybolduğunu fark ettiğinde büyük bir şok yaşar. Ancak Neriman, kolay yıkılacak bir kadın değildir. Düşünmesi gereken üç çocuğu ve bir torunu vardır. Kamerler, babaları Fatih'e ulaşana kadar, istemedikleri halde bir süre amcalarına yerleşmek zorunda kalırlar. Ne yazık ki, burada istenmediklerini anlamaları uzun sürmez. Bu sırada mahallede de Nerimanların iflas haberi duyulmuştur. Sürpriz bir şekilde yeniden Naz ile karşılaşan Mert, son karşılaşmalarındaki yanlış anlaşılmayı telafi etmek ister. Ancak iyi niyeti başlarına açılacak işleri engelleyemez. Neriman, bu sırada Fatih’in yurt dışına çıktığını ve bir süre dönmeyeceğini öğrenir.
Sule demiş ki;
Bu Kadar sorumsuz,sadece kendini umursayan bir adami korumaya calismak inanilmaz sacma geliyor. Elbette insan cocuklarini üzmek istemez,ama kandirip ümitlendirmek daha kirici.O amca karakterini hic koymasalarmis daha iyi olacakmis o Kadar zenginler harcadigi her liranin hesabinimi görüyor karisi bir ev tutamadi yegenlerine,cok gereksiz olmus.
30.09.2014 - 15:30
0   0

Selin demiş ki;
Çok güzel dizi inşallah yayında kalır, saçma sapan diziler yayında kalıyor seyredilecek dizileri yayından kaldırıyorlar.
30.09.2014 - 01:12
0   0

eco demiş ki;
co guzel bir dizi umarim uzun soluklu bir dizi olur. :)
30.09.2014 - 00:38
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler