logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 22. Bölüm izle

Özet: Bahar ölümle pençeleşmektedir! Onu kaybetme ihtimali, aralarında geçen her şeye rağmen Efsun’u derinden sarsar. Asla açıklamayı düşünmediği bir sır, Bahar ölüm döşeğindeyken vicdan azabıyla Efsun’un dudaklarından dökülüverir. Tam bu esnada Ateş de hastane koridorlarında koşturmakta, Bahar’ın yanına doğru gelmektedir. Bahar’ın başına gelenlerden kendini sorumlu tutan Hasret ise perişan bir haldedir. Nuran onu kötü bir anne olmakla suçlar ve acısını katmerler. Mehmet Emir onu teskin etmeye, yanında olmaya çalışır fakat bu durum Fulya’nın o güne dek göstermediği ölçüde büyük bir tepkiye neden olur. Bu sırada Efsun ve Nuran hala altınları çalan ve kendilerine tehdit mesajları gönderen esrarengiz kişi yüzünden ecel terleri dökmektedir.
MSFIGO demiş ki;
Maralcim, hic gülesim yoktu ;)))) Sakine yüzünden ;))) Sakinede cok süper bir oyuncu. Gülmekten kiriliyorum onu gördügüm zaman
01.10.2014 - 23:46
0   0

maral demiş ki;
Merhaba tüm dostlara. Sevgili MSFIGOcum. evet bence de saygısızlık var fulyaya karşı. sanırım mehmet emir onun saygısızlıklarına tepki olarak yapıyor bunları. fulya, hasrete karşı geldiği andan itibaren saldırgan tavırlar içinde. mehmet emiri de hasret ortaya çıktı hemen ilişkileri başladı tarzında rencide ediyor. bu tavırlar yüzünden de araları git gide açılıyor. aslında fulya ilk sezondaki sakinliğini koruyabilse belki o hastaneye birlikte giderlerdi kocasıyla. ya da mehmet emir hasretle görüşmeleri anlatabilirdi. tabi bunda mehmet emirin karısına aşık olmamasının da büyük etkisi var. bir arkadaşından beklediği saygıyı bekler gibi. fulyaya karşı biraz daha onu anlamaya çalışarak yaklaşsa belki fulya da zıvanadan çıkmazdı. bir şey söyleyeyim mi MSFIGOcum şu sakine yüzünden çayın yanında goflet, bisküvit yiyiyorum artık. ;)). sevgilerimle.
01.10.2014 - 10:20
0   0

MSFIGO demiş ki;
Maralcigim, yazdiklarina hepsine katiliyorum. Aslinda Fulyanin problemleri olan bir kadin mesajini ilk sezondada vermislerdi. Ayrica cocuklari olmuyor diyede sorun yasiyordu. Ama ilk sezonda Mehmet Emir Hasrete büyük askla sevmis olsada Fulyayida seviyor gibi görünüyordu. Simdi Hasret ortaya cikti, Mehmet Emir Fulyadan sogudu. Buda Fulyayi tehlikeli biri olacak gibi gösteriyor. Aslinda ben Fulyayi sevmistim. Ilk baslarda Efsun ayak uydursun diye bayagi ugrasti. Simdi ise Mehmet Emir bey bayagi ona soguk davraniyor hatta saygisi bile azaldi ona karsi. Evet, Mehmet Emir bey icinde bir sok olmali, sevdigi kadin ortaya cikti ama yinede biraz dikkatli olmali. Fulyanin hatasi Hasret gelirken Mehmet Emire söylememesi.
01.10.2014 - 00:06
0   0

maral demiş ki;
Sevgili ROZA, hatırlar mısın FGSN bir bölümde tecavüz eden gençlerin ve ailelerin seni duygulandırdığını yazmıştın ben de tepki vermiştim. daha sonra arkadaşlarla senin taşıdığın duyguyu tartıştığımızda bana böylesine saf duygularla her şeye rağmen insani olarak olaya bakabildiğini söylediler ki aslında bu çok güzel bir şey. sonradan düşündüğümde aslında normal olanın senin tepkin olduğu, benim yanlı düşündüğümdü. böylesine güzel duygular taşıyan bir insanın burada yorum yazmaması bence bir hata. zaman zaman başkasından alıntı yorum yazman kimseyi ilgilendirmez. sordular da sen hayır bana ait mi dedin ki yalan olsun? eğer okuyorsan bunları bil ki ister alıntı, ister sana ait olsun fark etmez, yazdıklarını okumak isterim. umarım görüşürüz yeniden. sevgiler ROZA.
30.09.2014 - 01:04
0   0

maral demiş ki;
merhaba arkadaşlar. sevgili MSFİGO fulyanın birinci sezon ile ikinci sezon karakter farklılığı konusunda çok haklısın. ama ilk sezonda da dikkat ettiysen fulyanın yumuşak karnı hasret olmuştu. hülyayla dertleşirken hasretin gölgesinde bir evlilik yaşadığını anlatıyordu. ama anladığımız kadarıyla hasret geldiğinde annesi (mehmet emir nişanlı olmadığı halde) nişanlı derken fulya da orada. hasreti ne kadar sevdiğini bildiği halde mehmet emirden bunu saklayarak evleniyor. bir yalan üzerine evliliğini kuruyor. bunu sevgi için yaptı dersek bu hastalıklı bir durum olur ki fulya en başından beri aslında takıntılı bir sevgiye sahip. iyi zamanda herkes iyiliksever olabilir asıl iyilik zor zamanlarda kanıtlanır ki fulya bu sınavda sınıfta kaldı şimdilik. asım annesini doktora götüremeyecek kadar fakir bir durumda mı? 20-25 yıllık bir evlilik ve şirkette üst düzeyde bir çalışma var. üstelik işinde başarılı bir insan. hiç mi bir birikimi olmamış onca yıl. kendi kazancını ne yapmış? işten, evden ayrılınca neden bu kadar yoksul kalıyor onu anlayamadım. hep kan çeker diye bir şey söyler büyüklerimiz. bu kan çekme niye mehmet emir ve hasrette olmuyor, kızları burunlarının dibinde ama onlarda hiç bir his uyandırmıyor. uzun tutmayayım yazıyı. sonra yine yazmak dileğiyle herkese sevgilerimle.
29.09.2014 - 23:58
0   0

MSFIGO demiş ki;
Sanem sana katiliyorum. Keremcem biraz daha iyi oynayabilir. Mehmet Emir beyin karisina davranisi hic güzel degil. Fulyayida gurursuz yapmaya calisiyor senaristler. Hic hosuma gitmedi. Sanki kadin sezon finalinden sonra degisti. Bu bölüm hem Nuranin hemde Efsunun oyunculuguna bayildim. Nerdeyse Efsun bana sempatik geldi ;) Demekki bu kadar kiskanmasina rahmen Bahari seviyor. Ilyasin o yazilanlari silmek icin boyalarken o kadar rahat boyuyorduki, sanki adam keyfi yerine boyuyor gibi göründü ;D Bu bölüm el öpme bölümüydü. Hepsi el öptü. Hülya, Mehmet Emir, Arda vs. Hülyada düzeldi ilimli oldu düsündüm maalesef yine cok ukala cikti. Isterimki Asima artik gercekten iyi davransin. Ama Asima iyi davran annesi hakkinda konus bu olmuyor iste.
29.09.2014 - 22:04
0   0

maral demiş ki;
merhaba.. bu bölümde nuran yine harikaydı. oyunculuğunu çok beğeniyorum. bu güne kadar olan bölümlerde hep bahara karşı bir öfkesi olduğunu görmüştüm ama bu bölüm baharı da sevdiğini anladım. ama öyle bir çıkmazdalar ki artık olay efsunun hayatının kurtulması olayından çıktı. başlarını bu beladan kurtarma olayına dönüştü. hasreti biraz hissiz buldum açıkçası. öncesinde güleser onu gaz kaçağı konusunda uyarmıştı. hemen yaptırması gerekirdi, ya da baharı uyarması lazımdı. ihmalkarlığına kaza dedi. nuranın onu suçlaması kadar, efsunun üzüldüğünü gördüğü için üzülmesi kadar bahara üzülmedi. ben hissedemedim. zaten ilk konağa gidişindeki o giysilere neden ihtiyaç duydu ya da bu günkü mütevaziliği nasıl yaşayabiliyor. o konu da pek açıklığa kavuşmadı bence. hasret zengin bir ailenin kızı. kıyafetle ucuz gösterişlere kapılmayacak kadar da gururlu bir kadın portresi çiziyor. alakasız oldu o bölüm. geçen bölümlerde bir miras lafıdır konuşuldu. ama yusufun ölümü ortaya çıkmadı. onuru hala anlamıyorum. öğretim görevlisi olmuş ama hayata dair en ufak fikri bile yok. çocukça kıskançlıklarla baharı annesine şikayet edebilecek kadar basitleşiyor. fulya ise ayrı bir yazı yazacak kadar ayrı bir konu. yirmi yıllık kocasını tanıyamamış, güvenememiş. hülya ise sanırım sıf kaybeden kendi olmasın diye asımı istiyor. kocasını sevseydi gerçekten annesine saygı duyardı. bunca arızalı kişiliklerin bir araya gelmesi de dizide olumsuz karakterlerin çoğunlukta olmasına neden oluyor. nuran için seyretmeye devam. sevgilerimle..
29.09.2014 - 22:02
0   0

Burcu demiş ki;
St- Sanem katiliyorum Iclal Aydin bu role hic uymadi,ayrica dizinin basindan beri Bahar annesine cok benziyor deniliyor bari hafif andiran bir tip koysalardi.
29.09.2014 - 19:35
0   0

st-sanem demiş ki;
bence shofor her seyi biliyor. her seyi o yapiyor. ben Nurani Hasret karekterinden daha cok seviyorum. Nuran karekterini canlandiran oyuncu gercekten harika oynuyor. Hasret'de ben hic kadin zerafeti bulamiyorum sevemedim. Baharin babasin'da sevemedim. cok yapmacik oynuyor. Kerem Cem'in belki cok seveni var ama oyuncu olarak onu basarili bulmuyorum. Fulya zevanadan cikti onun yaptigi guzel degildi ama Mehmet Emir'de bunca yil'den sonra ona deyersiz muamelesi yapiyor. soru soruyor nereye gidiyorsun cikip gidiyor. cevap vere bilirdi sonucta Baharin kendi kizi oldugunu bilmiyor,Efsunun ablasi. kosmak ve cevap vermemek sanki sen kimsin sana ne tavirlarindan hic hoslanmadim.
29.09.2014 - 10:10
0   0

sezzy demiş ki;
Selin.cim, canimsin. Sevgili dostum, buraya geldin ya beni nasil mutlu ettin bilemezsin. Diziyi izlemeden oylesine bir baktim ve yorumunu gorunce hemen yazmak istedim. Aslinda Karagul.de Ozcan Deniz misafir oyuncu. Dizinin en basindaki bolumde gorundu ve sezon sonunda, konu cok guzel. Ece Uslu.yu cok begeniyorum. Agbisi Ozcan.i nehire itiyor. Oldu bildikleri icin karisi ve cocuklari ellerinde hicbirsey kalmayinca mecburen onun koyune yerlesiyorlar. Istanbul hayatina alismis bir kadinla lise cagindaki kizlarinin ordaki yasam mucadelesini anlatiyor. Sonunda gelir eldeetmek icin karagul yetistirmeye basliyor. Cigerleri nehirde su toplamis kocasi Murat olecek, ama olmeden onlara gorunmeden yardim etmek ve agbisi ile hesaplasmak istiyor. Bas rolde Yavuz bingol var. Murat.in teyze oglu, ve o da bu guclu kadina asik oluyor. Izleyebilseydin cok begenirdin. Bu dizi de cok guzel. Bunu izleyebilirsin canim. Yarin tatile cikiyorum. Firsat bulursam yazacagim. Sevgiler.
29.09.2014 - 01:59
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler