logo

Karagül 51. Bölüm izle

Özet: Babasını karşısında kanlı canlı gören Baran, bir süre gördüklerinin şokundan çıkamaz. Murat kendisiyle ilgili gerçekleri Baran’la paylaşsa da, Baran, Murat’ın hiç beklemediği bir tepki verir ve özleminin yerini öfke ve hesaplaşma duygusu alır. Murat, Baran karşısında ne yapacağını bilemez bir haldedir.Mahkeme, beklenmedik bir gelişmeyle birlikte ertelenir. Kendal, yeniden hapse döner. Murat Kendal’ın karşısına ilk defa hapishanede çıkar. Artık iki kardeş arasındaki büyük hesaplaşmanın zamanı gelmiştir. Diğer yandan Özlem, Kendal’ın yokluğunu fırsat bilir ve başına gelebileceklerden habersiz, özgürlüğünü ilan eder. Tüm bu gelişmelerden sonra Ebru yeniden, çocukları ve mücadele etmek zorunda olduğu hem maddi hem manevi problemlerin arasında sıkışıp kalır. Kendal’ın, Baran’ı mahkemede açıklama girişimiyle Narin’in korkuları yeniden tetiklenir. Bitmek bilmeyen kabuslarının başlangıcı olur.Ancak, bütün konak halkını, dengelerini alt üst edecek ve öğrendikleri gerçekleri yeniden sorgulatacak bir sürpriz beklemektedir.
gurbetci43 demiş ki;
bu yorum esma hanima bedavay dizi seyrediyoruz ne tafralar ne bu burnu buyukluluk bir katkin varmi bu dizileri izledigin icin herhangi bir ucret oduyormusun????ben odemiyorum ama insanca hata olustumu susmasini biliyorum.yani siz faydaniz yok oteki kisilere zararainiz olmasin esma hanimmm anlasidi galiba.sakin cevap yazmaya kalkma bu yorumu hic yazmayacakyin.bu site herseyi bize bedavaya ulastiriyor tesekkur edecegin yerde zalimlere oynuyorsun.
27.09.2014 - 00:39
0   0

esma demiş ki;
iyi aksamlarr anlamiyorum niye surekli sorun ve hata veriyo sayfaniz karagul ilk part izliycem izlenmiyo ve bu sorunu surekl.i yasiyorum 2part problem yok lutfen artik sorunlari cozun ve rahatca izleyebilelim dizilerii
26.09.2014 - 23:33
0   0

rasit demiş ki;
gene her zamanki gibi sürükleyici bir dizi bu sitede istedigim diziyi seyrede biliyorum ts ler
26.09.2014 - 23:23
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler