logo

Karadayı 77. Bölüm izle

Özet: Bomba olayının itirafçısı aniden ortadan kaybolmuştur. Bu kayıp sonrasında bütün gözler Mahir'e çevrilir. Safiye ve Küçük Nazif'in kanlarını yerde bırakmayacağını söyleyen Mahir tek zanlıdır. Savcı Adnan'ın isteği üzerine gözaltına alınarak karakola getirilir. Mahir ifadesinde hiç bir şey söylemiştir. Olayın tek ve en büyük zanlısı olarak tutuklanıp nöbetçi mahkemeye sevk edilir. Feride ve Nazif, Mahir'in bir insana zarar vermeyeceğinden emindir. Feride, Mahir'in karşısına çıkar ve bu olayla ilişkisini öğrenmeye çalışır. Mahir yapmadım demez. Üstelik Feride'ye kalbindeki Mahir'i öldür demiştir. Feride yıkılır. Korktuğu başına gelmiştir. Mahir gerçekten başka biri olmuştur. Öğrendikleri karşısında şaşkına dönen Kerime, Feride'ye her şeyi anlatmak üzere yola çıkacaktır. Bu kez Mehmet Saim'in onu durdurabilmesi gerçekten zor görünmektedir. Mehmet Saim, Kerime'nin Feride'ye asıl suçlunun babası olduğunu anlatabilecek midir? Mahkemeye çıkan Mahir'i suçlayacak hiç bir maddi delil bulunamaz ve Mahir serbest kalır. Ancak akıllardaki soru cevaplanmamıştır. Cüneyt'e ne olmuştur? Mahir gerçekten intikam uğruna elini kana bulamış mıdır? Bütün bunlar olurken oğlunun yasını bir başına tutmaya çalışan Bülent'i Orhan teselli edecek bunu yaparken de içindeki intikam ateşinin sönmesine izin vermeyecektir. Orhan'a göre annesi ve yeğeninin ölümüne Mahir sebep olmuştur. Orhan Bülent'i yanına alarak Seyis'in evine getirir. Seyis ise bu arada İlknur'la ilgilenmeye devam etmektedir.
oldie demiş ki;
Agir geliyorsa masal seyredin zaten sizlerinde seyrettigini bilmek yeterince geriyor ve uzuyor.
02.10.2014 - 20:12
0   0

MSFIGO demiş ki;
Sanem, keske dedigin gibi olsa ;) Ben cancagizimi bile özledim ;) Ona yine tahambülüm vardi ama bakan beye yok. Cancagizim Reaksiyonda oynuyor ;) Farkli bir imaji var burda.
28.09.2014 - 16:08
0   0

St-sanem demiş ki;
MSFIGO, Mahir bakanin boynunu kirsa ben razi olmam, ama eger Feride babasinin kalemini kirsa ozaman ben gobek atacam:)))
25.09.2014 - 02:58
0   0

MSFIGO demiş ki;
Bu yeni kadin Nehir ERdogana cok benziyor. Ben su an Reaksiyona bakiyorum. Oda cok ilginc. Mahir adami elini kolunu bagliyip suya atmasi beni gerdi. Sonucta adam aslinda sucsuzdu. Ama Kabadayi Mahir iyi oldu. Feride, merak etme, Bakan öyle bir ceza yiyecekki göreceksin. Ya onun boynunu Mahir kiracak yada kizi Feride kalemi kiracak.
24.09.2014 - 14:31
0   0

türkan stein demiş ki;
Kabadayi artik uzatmalari oynamaya ve sacmalamaa basladi, o asil, sevgidolu, dürüst Mahir'in biranda 360 derece degisip canavarlasmasi hic gercekci degil. Tadinda bitirseler ya!!!
24.09.2014 - 02:58
0   0

sezzy demiş ki;
Arkadaslar. Ikinizin de yorumlarina katiliyorum. Kotulerin hep kazandigi, haktan, dogrudan yana olanlarin hep kaybettigi, ezildigi sanki bizimle dalga gecer gibi gozumuze sokula sokula gosteriliyor. Oyle ki dogru yoldan gidersen bunlarla basa cikamazsin mesaji veriliyor. Bu ne derece dogru, bu da ayri tartisilabilir. Zaten gunumuzde de ayni seylerle karsilasmiyormuyuz???!!!!! Savcilar, hakimler tarafindan korunan hirsizlar, katiller ellerini, kollarini sallaya sallaya dolasarak her pisligi yapmaya devam ediyorlar. Tipki burdaki bakan ve savci gibi. Bakan degil sanki mafia babasi. Ilknur.u izlerkenbenim de icim aciyor. Allah bize boyle aci vermesin insallah. Nazif Beyin acisi da icimi burkuyor. Feride.nin olen hayalleri, Mahir.in gelecegiyle ilgili korkulari da icler acisi, Orhan ise hala sinir bozmaya devam ediyor. Mafia kadin Mahir.i yakin takibe almis bile:)))) Onceki bolumde de yazmistim, onun agzindan laf almak veya iclerine girebilmek icin Mahir onunla iliski kurabilir.Kerime.nin hesapta olmayan baska bir oglu ortaya cikti, boylece katil bakan onu susturmak icin ogluyla tehdit ediyor, su adamin gercek yuzunun anlasildigi bolum bizler icin bayram gunu olacak:)))) Feride icin buyuk bir sok olacagi kesin.Necdet.in karisi da tekrar sahnelere dondu. Intikamini almaya da devam ediyor:))) Seyis bence Ilknur.a asik olacak. Bakalim tamirhanede Ilknur.u savunmak icin dovdugu Bulent.i karsisinda gorunce ne yapacak. Hepinize iyi geceler.
24.09.2014 - 00:22
0   0

feride demiş ki;
Bravo yaww,,,,gitti YILAN Turgut geldi yenisi..Al birini, vur öbürüne!!°!! ADALET SISTEMIMIZ KATIL SAVCILARI VE BAKANLARI DIZILERDE GÖZÜMZÜN ICINE SOKUYORSUNUZ YA ....SAGOLUN YAW...COK TESEKKÜRLER;)))) buyrun kendiniz seyredin cakma KURTLAR VEYA SIRTLANLAR VADISINI Bir sezon bekleriz YILAN BASI KATIL BAKANIN cezalanmasini...bu arada bir sürü masum insan ölecek ve onlar yeni savciyla hep kurtulacaklar.Yine güclüler kazanacak!!!! Benim sabrim ve merakim kalmadi artik.Size iyi seyirler....
23.09.2014 - 11:39
0   0

st-sanem demiş ki;
Feridenin babasi bi alime gecirirsam bir kasik su'da bogacam,allahin belasi onu gormeye tahammul edemiyorum. umarim Feride Mahiri hep takip eder ve ona uzaktan yardimci olur. ama ne yalan soyliyim ben bu Mahiri seviyorum, yurumesi, bakislari nasil da savciya bakiyordu savci korktu. Ilknur'un halleri benim canimi acitiyor fena oluyorum gozlerim doluyor allah dusmanima bile bu aciyi yasatmasin. Seyisi de cozemedim,sanki biraz iyi ola bilir yani:)) Mahir bu kizla birlikte olucak bence. cok merak ediyorum bu Mehmet S nasil ceza alacak, kalp kirizinden olmesin sakin, Feride babasinin kalemini kirsa ne guzel olur.
23.09.2014 - 03:20
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler