logo

Aşktan Kaçılmaz 2. Bölüm izle

Özet: Mardin'e tayini çıkan Yasemin gitme konusunda kararlıdır. Ama ailesi onun bu kararına karşı çıkar. Oralar İstanbul gibi değildir. Tüm şartlar çok ağırdır. Ancak aldatılmanın ve sevdiği adamdan ayrılmanın acısı Yasemin için çok daha ağırdır ve ne pahasına olursa olsun İstanbul'u terkedip Mardin'e gitmeye kararlıdır. Berat Dicle'yi aşağılayan ve Niyaz Usta'nın topraklarına göz koyan babası İskender Nadir'in karşısına dikilir. Oğlunun çıkışını hazmedemeyen İskender Berat'ı durdurmak için ona tokat atar. Bu Berat için bardağı taşıran son damla olur. Berat dağa çıkar. Bunu öğrenen İskender Ağa kalp krizi geçirir ve hastaneye kaldırılır.
emel K. demiş ki;
Cok güzel, degisik bir DIZI.... Ben her Zaman istanbul`da sosyetelerin simarikliklarini izlemekten biktim.....Insallah devami gelir....Cok heyecanli....
23.09.2014 - 22:22
0   0

sezzy demiş ki;
Gurbetci43, bize destek verdigin icin cok sagol. Keske herkes bu donen dolaplari, pis oyunlari anlayabilse, ama maalesef, bu diziyle ilgili bu sabah yengemle bile munakasa ettim. Aganin zulmunden kacmis cocuk, daga siginmis diyor, hem pismandirlar, keske inebilsek, diyormus. Ya yenge nasil olur da universiteye giden aydin, akilli bir cocuk pkknin nasil bir orgut oldugunu bilmiyormus gibi daga cikar, baska secenegi kalmadi mi, en son care bile bu olamaz dedim. Babasina isyan ettiyse gider baska yerde kalir, bir is bulur, hem okur hem universite masraflarini karsilar. Daha gecenlerde kac tane can gitti insaat cinayetlerinde, iclerinde universite harcligi icin orda calismak zorunda olan bir genc de vardi. Daha once de universite ogrencisi insaattan dusup olmedi mi???!!!!! Bu insaatlarda calismak zorunda olan insanlarin cani yok mu???!!!!! Isci haklarini koruyacaklarina isverene fazla masraf cikarmamayi dusunuyorlar. Butun medya bunlarin elinde. Parayi dokuyorlar, istedikleri yapimciya istedikleri konuda diziyi cevirtip halki uyutuyorlar, siz, biz uyumuyoruz, herseyin farkindayiz ama uyuyanlar, uyutulduklarinin farkinda degil, ustelik bir de oyle atesli savunuyorlar ki kafayi yememek isten degil. Bu bolumun daga cikma sahnesine kadar zor izledim, ama pkkli teroristi bir de komutan diye tanitip, olen pkkli icin idealleri icin savasip oldu lafinda hemen durdurdum ve tepkimi yazdim. Sagolsun degerli admin yayinladi. Cok tesekkur ediyorum. Hangi idealde masum insanlar, evi basilip gencecik ogretmenler, cocuklar olduruldugu yazar ki????!!!!!! Ve bu katilleri birer kahraman gibi gostermeye calisan bu dizinin senaristlerini de yapimcilarini da bu diziyi yayinlayan kanali da siddetle kiniyorum. Oyuncular belki bu senaryoyu onceden okumamis olabilirler ama maksat anlasilir anlasilmaz onlar da tepkilerini gostermeliydiler. Ac kalacagimi bilsem boyle bir oyunun icinde olup kendime saygimi yitirmezdim. Hepinize iyi geceler diliyorum. Iyi ki hala sizin gibi duyarli insanlar var, sagolun.
23.09.2014 - 01:38
0   0

gurbetci43 demiş ki;
sezzy ve berran sizlere sonuna kadar destekliyorum yorumlariniz bir harika.dogus gurubundan olan bu star ulkeyi bir cikmaza suruklemek icin hukumete karsi gezi olaylari boyle diziler yaparak kiskirticiliga hedeflemisler.bunlar vatan haini kim pkkli teroristi isler dizisinde????retuk nasil izin veriyor.anlamis degilim admin yayinlayin lutfen evet syar 5 para etmez benim gozumde.hersey cikar meselesi
22.09.2014 - 23:16
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Berran. Bana katildigin icin sagol. Hersey daha da kotuye gidiyor. Allah yardimcimiz olsun. Hersey planli, sistemli olarak agir agir yurutulen bir projenin parcasi. Dizilere bile sicratmislar. Kurtlar vadisi de bunun gibi. Sarkilarla turkulerle uyutayim seni diye bir sarki vardi. Simdilerde ise dizilerle beyin yikayip uyutuyorlar. Sorgulamayan, arastirmayan cahil bir nesil yaratmak icin ellerinden geleni yapiyorlar. Bunun icin de kucuk sehzade!!!! MEBni ele gecirmis. Sozun bittigi yerdeyiz.
22.09.2014 - 13:13
0   0

TC Berran demiş ki;
Sezzycim yazdiklarina tamamen katiliyorum..hatta imzamida atabilirim. Türkiyedeki bu anormal durum Dizilerede gectiyse "YAH" bizim halimize;((((YÜregine saglik canimm...ANCAK UMUDUMUZU YINEDE YITIRMEYELIM...ATAMIZA SÖZ VERDIK..GÜZEL GÜNLER GELECEK..BELKI YARIN BELKI YARINDANDA YAKIN:))) Sevgilerimle:-))
22.09.2014 - 10:03
0   0

sezzy demiş ki;
Star tv simdi de pkkyi inanclari icin daga cikan gerilla kahramanlari gibi gostermeye calisiyor?????!!!!!! Berat.in daga cikip pkkli bas terorist ile konustugu an diziyi izlemeyi durdurdum.Suriye.ye giden silahlari guya aganin silah kacakciligi yapiyormus gibi gostermeleri baslangic oldu. Simdi de bebeklerin, ogretmenlerin katillerini, okullari yakip binlerce cocugu okulsuz birakan teroristleri idealleri ugruna daga cikan kahramanlar olarak gosteriyorlar. Bu da hukumetin halki yavas yavas bunlarin masum birer kahraman gostermek icin yazdigi yeni senaryolar mi?????!!!!! Bu tv sahibi ceza yememek icin simdi bu pis oyunlara alet mi oluyor????!!!!! Bu diziyi cekenleri de, yayinlayan star tvyi de bundan boyle protesto ediyorum. Bu kanala da noktayi koydum. Yorumumu yayinlarsaniz tesekkur ederim, yayinlamazsaniz da caniniz sagolsun. Ben sadece su anki duygularimi, tepkilerimi dile getirmek istedim. Iyi geceler diliyorum.
22.09.2014 - 03:31
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler