logo

Bugünün Saraylısı 33. Bölüm izle

Özet: Üftade, kendince intikam planını yapmış ve harekete geçmiştir. Elinde Asuman'ın günlüklerinin olduğu bir hediye paketiyle nikah öncesi Ayşen'in karşısına çıkar. Bu ziyaret, düğününde yapayalnız kalan Ayşen'i sevindirirken Savaş'ı da telaşlandırır. Atıf'ı ölümün kıyısına getiren kaza Feride'yi zan altında bırakınca, Ata ve Üftade Ayşen'e gerçeği açıklamak konusundaki kararlarını yeniden değerlendirmek zorunda kalırlar. Ayşen artık kaderiyle baş başadır; kalbinin sesini dinleyerek yapacağı seçim, hem Ayşen, hem de Savaş için bedeli ağır sonuçlar doğuracaktır. Ailesine haber vermeden evden ayrılan Süreyya'yı ise otogarda büyük bir sürpriz beklemektedir. Hesapta olmayan gelişmeler Katipoğlu ve Ataman ailelerini yeniden kaosa sürüklerken, sürpriz bir ziyaretçi oyunda kartları yeniden dağıtmak üzere İstanbul'a gelir. O günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.
cavidan demiş ki;
Aysenin annesi idim oo
26.09.2014 - 20:53
0   0

Alev demiş ki;
Mukemmel bir kadro mukemmel performanslar ata bey savas uftade hnm rezzan hnm genc yasina ragmen harika bir oyunculuk cikaran sureyya. Selim ve feride simdide kadroya katilan ve cok iyi bir secim olan hatice aslan senaryo daha iyi olmali bu oyuncu kadrosuna.fatih in gitmesine uzulmedim ccunku cok yanar donerlik yapti senaryo geregi ve bunaltmisti. BIRDE AYSEN DAHA COK calismali oyncu olmak icin daha cok kendini yetistirmeli i
24.09.2014 - 11:10
0   0

muazzez demiş ki;
Asılma sahnesi ne korkunçtu. Înşallah çocuklar seyretmemiştir.fransada bi çocuk bornozun kayışını ranzasına bağlamış...Mağlesef bunu oyun gibi oynayan çocuk öldű. Yaşıda 9du galiba. Aman evlatlarımıza dikkat.
23.09.2014 - 00:18
0   0

TC Berran demiş ki;
Burcu Arkadasin yorumuna katiliyorum.Bende ayni sekilde Üftadeyi kiskanc,görgüsüz ve aksiyonlarini cok premetif buluyorum... Atif ve Süreyyanin ölmemeleri ayri bir fiyasko:))) Aysen parasiz kalinca Üftade artik poposunun üstüne düserr:-))) Dirdirlarina yine devam eder.:-))) ..
21.09.2014 - 23:53
0   0

burcu demiş ki;
Bu iyi oyuncu kadrosuna yazik.Bir dizi ancak bu kadar sacmalayabilir.Ata beyi annesi evlendirmis bu kadar soya sopa düskün bir aile Üftadeyi gelin almis,üzerine bu kadar görgüsüz,arsiz,kötü kalpli bir kadini Ata yillarca cekmis.Aysenin babasi Ayseden Atadan nefret etmis ama bütün servetinide Ayseye birakiyor Atalar yesin diye. Ha bir de 2. vasiyet gibi komedi ötesi bir durum cikti ortaya yillardir Almanya da olan hala Istanbula gelirgelmez avukatin agzindan yanlislikla kacirdigi diger avukati buldu:)) Aysen salagin bayrakla kosani, Savas konusunda asik oldugu icin her hareketi anlasilir ama Üftadenin her cümlesinde asagilanmaktan rahatsiz olmamak icin herhalde dünyanin en yüzsüz insani olmak gerek.2 3 sezon uzatalim diye izleyiciyi de bu kadar salak yerine koymak sinir bozucu.Izlerken diziyi verdigi tek duygu sinir,diziden baska hic bir duygu gecmiyor.
21.09.2014 - 22:14
0   0

st-sanem demiş ki;
yine bu kadin geldi, allahim bu kadini nasil cekecem simdi? burda da kotu rolu var, simdi Aysenin Yasarin oz kizi olmadigini ogrense her seyi alacak, bence ikinci gizli vasiyetnamede eger Aysen Atanin gercek babasi oldugunu ogrenirse butun varliklari ondan alacakmis bu da Ataman ve Aysenin sokakta kalmalari demek:)) bu dizilerde ne mucizeler oluyor, adam dort kattan dusuyor olmuyor, Sureyya kendini asdi annesi bakti sonra bagirdi sonra Savas yetisene kadar kapiyi kirdi Sureyya Olmedi. hastanelik bile olmadi.
21.09.2014 - 10:29
0   0

TC Berran demiş ki;
Sezzycim canimm.., gözümüz aydin;-)) Gelen kadin Aysenin Halasi ....ve nam-i diger Zümrüt Hnm!!!! Burdada ayni karakterde ve mal mülk pesinde!!!;-))))
21.09.2014 - 09:25
0   0

sezzy demiş ki;
Ziyaretci anne degil, halamis. Eyvahlar olsun, Lale Devrinin meshur cadisi buraya damladi. Orasi gibi burayi da karistiracagi belli. Ince hesaplar pesinde ve bizim saftirik Aysen, Savas.a inandigi gibi buna da inanmaya hazir. Uftadeyle Turkan Hala fena kapisacak gibi. Kizi da gelip Savas.a kancayi takar. Savas da Aysen.i kiskandirip uzmek icin hicbir firsati kacirmaz.
21.09.2014 - 02:56
0   0

sezzy demiş ki;
Bu surpriz ziyaretci Aysen.in annesi olursa hic sasirmayacagim. Tipki O hayat benim dizisinde oldugu gibi:)) Savas cok kotu, icini intikam ve nefret kaplamis. Aysen de cok aptal ve korukorune asik.
20.09.2014 - 17:34
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler