logo

Benim Adım Gültepe 3. Bölüm izle

Özet: Dizinin bu bölümünde; Gülümser ile Halil’in yasak aşklarına tanıklık eden gizli biri oluyor. Sadettin’ in polis tarafından yakalanmasıyla Fevzi’nin hayatı daha da zorlaşır. Okulda bazı öğrencilerin Fevzi’ye karşı davranışlarına göz yummayan Seyfi, yine bir kavgaya karışır. Ancak olay büyür ve Fevzi ile Seyfi okuldan uzaklaştırma cezası alırlar. Takoz Mehmet’in hain saldırısının ardından hastaneye kaldırılan Eşref’i Suna yalnız bırakmaz. İçten içe Eşref’i beğenen Meziyet ise hastaneye geldiğinde gördüklerinden hiç memnun olmaz. Ablası Suna ile aralarına bu kez de Eşref mi girecektir? Halil’ in ısrarcı tavırları ile Refik’ in sıkıştırması arasında kalan Gülümser ise kalbine söz geçiremez. Halil’in fabrika çıkışına giderek yaptığı sürpriz ziyaretle baş başa vakit geçirdiklerini sanan aşıkların artık gizli bir tanığı vardır. Semtin yenileri Nazlı ve Murat’ın ise peşinden belalar eksik olmaz. Yardımlarına hiç ummadıkları bir isim, Seyfi yetişir. Eşref’i bıçaklayan Takoz ise bunun bedelini çok ağır öder. Gülümser’in kaçamak cevaplarından içine kurt düşen Refik, ikna olmaz ve Gülümser’in peşine adam takar.
Ayisigi demiş ki;
Yasemin aynen bende sen gibi düsünüyorum. Dizilerde de hep polisleri cürük elma gösterirler,hic parildayan,rengi ve tadi güzel olan polis elmalarimiz yokmudur ki?
21.09.2014 - 13:52
0   0

yasemin demiş ki;
Yüzü gösterilmeyen cürük elma polis Gülümserin karsi komsusu (ayni zamanda Ayca Bingölün gercek hayattaki esi) Gülali ile ilk bölümde top oynayan... bize sevimli aile babasi gibi tanitildi ama baya pis isler yaptiriyormus
21.09.2014 - 01:56
0   0

Ayisigi demiş ki;
Dizi yine beni benden aldi götürdü. En cok takoza acidim. Mezarlik sahnesi cok güzel cekilmisti. Takozda kardeside köfte ekmek icin harcandi gitti. Fevzi babasinin yatak odasi sahnesinde harika oynadi. Okul müdürünün kafasinda koltugu kirmak istedim. Ayni sekilde müzik ögretmeninde. Gülali ye "öküz bile calabilir sen calamazsin" demesi igrencti. Gülümser ve Halilin yasak ask i beni rahatsiz ediyor. Hele Gülümserin orman sahnesinden sonra bulutlarda dolasmasi ve mutluluktan gülümsemesi. Ayca Bingölde bayagi cesaretliymis,tepki alacagini bildigi bir rolü kabul etmis. Nejat Islerin sesinden Nazim Hikmet siirini dinlemek güzeldi," dünyayi cocuklara verelim,hic degilse ögrensin,dünya bir günlük arkadasligi". Esref ve Suna birbirlerini daha önceden tanimiyormus demek ki. Ikisi arasinda bayagi elektrik vardi. Olan yine Meziyete olucak. Esrefe yanik oldugu her halinden belli. Yine bir adam ve iki kizkardes. Sunanin dostuda bir gün icinde ne cabuk pisman olmus böyle. Hic inandirici gelmedi bana. Ben bu diziyi bir ask dizisi olarak görmüyorum. Topluma verdigi mesajlar,acilar,kanayan yaralari,isci sinifinin cektiklerini güzel bir sekilde anlatan bir dizi olarak görüyorum.
18.09.2014 - 10:16
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler