logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 20. Bölüm izle

Özet: Nuran’ın Efsun’dan ayrılmamak için her şeyi itiraf etmek istese de Efsun mani olur. Efsun başına gelenlerden Nuran’ı sorumlu tutar ve ana kız arasında büyük bir kavga kopar. Efsun konaktan ayrılıp Hasret’in yanına gönderilirken Nuran da Gelincik Yokuşuna geri döner. Ateş Bahar’ın hayatında ona rağmen bir yer edinebilmek için umutsuzca çabalamaktadır. Bu arada Onur, Ateş Bahar ve Efsun arasında yaşananları öğrenir ve bildiklerini Ateş’e başkalarının yanında söyler. Ancak hedeflediğinin aksine bu durum Bahar’ı Onur’a karşı öfkelendirirken; Ateş’e mahçup olmasına sebep olur. Efsun türlü yalanlarla kurtulduğu fakirliğe Hasret’le beraber yeniden saplanınca dehşete kapılır. Bir daha fakir olmamak için büyük bir oyuna başvurur.
sezzy demiş ki;
Efsun yine dort ayak ustune dustu, annesine yardim masaliyla trilyonlari kapti. Ama Nuran.la altinlari gomerken Bahar.a yakalandilar. Fragman biraz kafa karistiriyor. Hasret eve geliyor ve bir ara Bahar.a isterse onunla kalabilecegini soyluyor. Acaba altinlari goren Nuran Bahar.i evden mi kovacak. Fragmanda Efsun hala yuzsuz yuzsuz Ates.in evini basiyor ve o nerde diye hesap soruyor. Bahar.in arkadasi olan ogretim uyesi cok cirkin davrandi ama Bahar ona iyi saydirdi. Ates.in de Bahar.in da halleri icler acisi, ama bu ayrilik fazla surmez saniyorum. Yulia, haklisin, ben de Ilyas.a sinir oluyorum. Bahar.in annesinden, babasindan ayri, yoksulluk icinde yasamasina goz yumuyor, bencilce davraniyor. Ona yardim edecek diye bulasikci oldu. O tabaklar neydi oyle, ufacik lokantanin o kadar cok musterisi mi olur???!!!!! Mehmet Emir Beyin karisi da her bolum daha igrenc olmaya basladi, Mehmet Beyin annesi yavas yavas duzelecek, Efsun.un yalanini duydu, hizmetci, o birsey anlamiyor diye bulbul gibi otuyor:)))
16.09.2014 - 03:33
0   0

Sinem demiş ki;
En sevdigim dizi cok guzel dizi yaaa!
15.09.2014 - 16:00
0   0

Yuliaa demiş ki;
Bu dizi de en cok nifret etdiyim Ilyas,ailesinin dolandiricilikini kabul etmekle Baharin hayatini calmalarina goz yumur, insan kendi evladinin yanlisina goz yumarmi hic,,,,Efsunun bu kadar ireli gitmesine izn verir,Baharin hakki oldugu halde sefalet icerisinde yasamasini izliyor...He Sicile ne deyim,zira dememisler arkadasini goster,senin kim oldugunu soyleyim,onun Efsun kibi arkadasi olunca sasirmamak lazim.
15.09.2014 - 10:22
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler