logo

Benim Adım Gültepe 2. Bölüm izle

Özet: Geceyi sokakta beraber geçiren Seyfi ve Fevzi, Komiser Yavuz’un çevirdiği kirli işlere tanık olurlar. Seyfi ve Fevzi bu durumu Eşref’e anlatmaya kara verir. Halil, aşkından yanıp tutuştuğu Gülümser’in evine çatkapı gelir. Bu beklenmedik ziyaret Gülümser’e zor anlar yaşatır. Canından çok sevdiği oğlu ve yasak aşkı arasında sıkışıp kalan Gülümser, Halil’den ayrılmaya karar verir. Ancak Halil, deli divane olduğu Gülümser’in bu kararını kabul etmez. Suna’nın kızı Nazlı ve kardeşi, Meziyet’e rağmen baba evine geri döner. Ancak Gültepe’ye gelişi hayli olaylı olur. Meziyet, eşyaların eve taşınmasını engellemek için elinden geleni ardına koymaz. Mahalleyi beğenmeyen ve herkesi küçümseyen Nazlı ise, taşınmalarına yardım eden Basri’yi de tersleyince karşısında Seyfi’yi bulur. Abisine sahip çıkan Seyfi, Nazlı ve Murat birbirine girer.
Ayisigi demiş ki;
SULE,ELLA,FULYA diziyi bende begendim ama dizi tehlikede bence. Artik birinci olamayan dizilerin ortadan kaldirildigi bir sistem icindeyiz malesef. Birde izliyeci cok dramli yada bilmece cözdüren dizileri pek sevmiyor. Illa KOMEDI olmali galiba...
11.09.2014 - 14:47
0   0

fulya demiş ki;
çok güzel sizede tavsiye ederim çoook güzel sizde izleyin benim adım gültepe
11.09.2014 - 14:37
0   0

Ella demiş ki;
Cok guzel dizi, oyle bir gercer zaman ki dizisi gibi bol acitasyonlu baslasi. Karakterler bazi kareler gercek hayatimizdan cikmis gibi. Guzel yakalamislar. Ben begenerek izliyorum.
11.09.2014 - 13:27
0   0

Ayisigi demiş ki;
Üc arkadas bizlere güzel bir dostluk sunuyorlar. Simdi ki genclerde kaldi mi ki böyle dostluklar?Herkesin akilli telefonunun kölesi oldugu bir dünyada yasiyoruz. Sunanin babasinin evine gelmesi bence mantiksizlik. Madem siginiyor yukari ki kata tasinsin. Kiraciya ne gerek var. Yillarca gel arama sorma sonra babamin evi demek kolay. Meziyetin verdigi tepki normal bence. Sunayla Esref arasinda yillar önce bir seyler varmiydi acaba? Ben onlari birbirlerine yakistirdim. Sunanin o eve gelmesine kizsamda Sunayi sevdim,güclü bir karekter esasinda. Her seyi evlatlari icin yapmis bence. Henüz hakkinda cok bir seyler bilmiyoruz.. Ama onca sene o zengin adamla yasamis hala parasiz. Cocuklarina köfte parasini zor ödedi,burasi mantiksiz geldi bana. Nazliyida sevdim. Oda hakli esasinda,hirsini etrafindakilerden aliyor. Nazliyida Seyfiye yakistirdim. Iki zit kutup,biraz kliśe oldu ama idare edin-:)Seyfinin abisi Resat tüm dünyanin yükunü omuzlarinda tasiyor. Babasi olacak o oyuncuyu ne aside sevmistim ne de o karadeniz dizisinde. Resatin annesini hic sevmedim,oglunu isci gibi yaninda tasiyor,oglunun duygusu,düsüncesi yokmus gibi davraniyor. Hayretler icindeyim, bu kadar cahillik olur mu? Kadinlar kizlari hamile kalsin diye o Saadettin bozuntusuna götürüyorlar. Tüp bebek yapsin diyecem ama ozamanlar yoktu herhalde. Doktora götür. Deseniz ya belki Fevzinin bir sürü kücük kardesleri vardir-:)-:(,gülsem mi aglasam mi bilemedim halimize... Mahllede ki polis rolünde ki bey Ayca Bingölün gercek hayatta kocasi. Seyfiyi cok sevdim ama o zavalli hirsiz cocugu kovmasini sevmedim. Fakirin fakiri ezmesi. Ya ezilecekler ya ezicekler misali.O cocuga yardim etseler ya, zavallilari cürük elma olan o polis amirinden kurtarsalar. Hirsiz cocuklarin haline,annelerine ilac bile alamamalarina üzüldüm ama son sahnede yaptiklari olmadi-:( Bence bu diziyi Seyfi ve Fevzi götürür,Gülümser ve yasak ask i degil. Dizi güzel ama hep dram olmasin,arasira icinde nese,tebessümde olsun.
11.09.2014 - 12:43
0   0

Sule demiş ki;
Dizi harika cok gercek insanin icine isliyor.Kendini kanitlamis oyuncularin disinda genc oyuncularin performansi hayran olunmayacak gibi degil.umarim devam eder sacma sapan diziler duruken yayindan kalkmaz.
11.09.2014 - 01:58
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler