logo

Emanet 2. Bölüm izle

Özet: Halit yere yığılırken kimliğini göstermek üzere çıkardığı cüzdanını sıkı sıkı tutmaktadır. Fırat da şaşkın ve şokta Halit’i tutmaya çalışarak onunla birlikte çöker.Halit,Fırat yüzbaşının kulağına fısıldadığı şeyler Fırat’ı alt üst eder. Konakta düğün hazırlıkları devam ederken Zelal gelinliğiyle her şeyden habersiz Halit’i bekler..Zelal Halit’i tekrar aradığında Halit’in telefonunu başkası açar.Zelal,karşı taraftaki konuşmayı dinlerken nefesi tıkanır,şoka girer.Hatun ve oğlunun yaptığı hain plan hiç beklemedikleri şekilde sonuçlanır.Zelal ,gelinliğiyle düğün meydanına gelir ve daha fazla dayanamaz yere yıkılır.Herkes ne olduğunu anlamaya çalışır .Hatun ve Ekrem’in kurduğu planlardan sadece bir kişinin haberi vardır oda Pirnaz.. Halit’in ölümü herkesi sarsmıştır.Halit’in silah kaçakçılığı yaptığına Zelal asla inanmaz.Bu işine peşine düşecektir Zelal.Pirnaz da Ekremle evlenmek için Hatun ve oğlunu onları jandarmaya teslim etmekle tehdit eder.
ece alkan demiş ki;
naja,bildik bir konu ama güzel kiz
12.08.2016 - 18:51
0   0

kacak demiş ki;
Eskiden çok vardı şimdide nadir de olsa var kızını evlendirirken ''gelinliğinle çıktın kefeninle girersin artık baba evine'' diye.. Erkek tarafıda aynı şekilde bizde boşama yok diyerek bir nevi sözde kızın namusunu kendi namusu belliyor... bu düşünceyle hareket ediliyor.. Kaldı ki türkiyedeki toplum dul kadına pek hoş bakmaz bunu herkes biliyor.. haliyle bu kızı aldık ailemize geldi kızımız oldu kocası öldü diye geri çevirip namusuna dil uzatmalarına izin vermek olmaz düşüncesiyle böyle töreler uygulanıyordur... Bence bu yüzden.
21.10.2014 - 22:42
0   0

Alev demiş ki;
Dızı guzel ama aşırı aglama sahnelerı var baygınlık gelıyor cok gurultulu .. Bu kadar agıtasyona gerek yok bence cok uzamış
17.09.2014 - 05:13
0   0

melis demiş ki;
biri,maalesef bunlar halen var hemde avrupanin degisik ülkeleride coook var.anadolunun her tarafindada olmasada bazi kesimlerde ve dogulu kesimlerde halen var ve bu töre gelenegini aynen avrupadada uyguluyorlar evet cok tuhaf avrupalida sasiriyor nasil olur diye ama mademki bunun senelerce bir faydasi olmuyor ve yiiillllarcaaa bu geleneklte bir degisiklik olmuyor neden bu dizileri cekiyorlar bu veeee iki kardesi seven birbirlerine düsman eden meshuuur iki kardes dizileri neden ?cünkü bazi kesim halen desteklyor o zihniyeti savunuyor .ben bu sitede devamli bu tür dizileri elestirmisimdir ...cünkü böyle zihniyeti siddetle kiniyorum!!!
16.09.2014 - 16:52
0   0

sezzy demiş ki;
Herkese Merhaba, hey arkadas, yorumunuza katiliyorum.tore adi altinda insanlarin hayatlari hakkinda baskalarinin karar verip, onlari istemedikleri seyleri yapmaya zorlamalari cok yanlis. Dizi bile olsa boyle konular islenmemeli. Ayrica biri arkadas guzel bir noktaya dikkatimi cekti. Emrah Nevsehir.li degildi. Onun ailesi boyle yapmisti, aklimda yok ama ya Urfali ya Diyarbakirli olabilir. Dul kalmis gelini boyle tore senaryosuyla diger kardese vermeye calismakla senaristler neyin pesindeler????!!!!! Gelin istemeyecek, belki de baskiya dayanamayip kacacak, kotu kardes pesine dusecek, komutan da kacarken ona yardim edip onun kahramani olacak, boylece aralarinda bir gonul bagi olusacak. Senaryo bence bu sekilde olacak, farkli bir konu olacak saniyordum ama tahmin ettigim gibiyse cok basit bir senaryo, aralari bakalim nasil dolduracaklar.
14.09.2014 - 04:59
0   0

biri demiş ki;
bu dizi ortaanadoluda yani türkiyenin tam göbegi nevsehir/kapadokyada cevriliyor.orada öyle bir törenin oldugunu ilk defa duyuyorum.cok sacma ve uydurulmus olabilir.önceden öyle seyler vardi ama türkiyenin her tarafinda oldugunu sanmiyorum.simdi hele hic.
12.09.2014 - 00:30
0   0

hey demiş ki;
Bu ve bunun gibi tore dizilerini sevmiyorum, gercek hayatta da olabiliyor boyle seyler belki ama dizisi yapilmasi mesrulastirmak gibi bir sey ve sevmiyoru. cok yanlis buluyorum, bazi insanlar hayatlarini baskalari tarafindan kendilerine sunulani yasiyor ve bu cok uzucu. Allah herkese ozgur hur iradesiyle sectigi guzel hayatlar yasamayi nasip etsin.
11.09.2014 - 23:00
0   0

melisa demiş ki;
Bu dizi Dila Hanim dizisine benzetilmis...
11.09.2014 - 19:39
0   0

sezzy demiş ki;
Gelin daha nikah kiyilir kiyilmaz dul kaldi:(((( Hala bu toreler varmi? Buyuk erkek cocuk olunce onun esi ile kardesi evleniyor. Seneler once Emrah.in buyuk agbisi olunce karisi ile ortanca agbisi evlenmis, o da kazada olunce bu kez yengeyle evlenme sirasi Emrah.a gelmis. Ama Emrah sarkici olmasindan da yararlanip dayatmis, ben yengemle evlenmem demis. Bu kadin Yasar Ipek.in annesi.Senelerce Emrah.in evlerinden birinde kalmislar, galiba Etilerdeki evdi, sonra da Emrah onlari disari atmis. Hala konusmuyorlar saniyorum. Lafi uzattim, yani Emrah gibi, diger gencler de yengeleri ile evlenmek zorunda degiller. Boyle tore mi ol ur, butun bunlar galiba mallar yabanciya gitmesin diye cikarlar dusunulerek yapilmis.Sehirlerde bile hala orman kanunlari uygulanirken koylerde boyle seyler yapilmasina sasirmamak gerekiyor. Aydinlarimiza, milletvekillerine cok sey dusuyor. Insanlari oy araci olarak gormeyip, onlarin yasayislarini, sorunlarini anlamaya, aydinlatmaya, yardimci olmaya calismalilar. Birileri biryerlerden baslamaz zorunda. Neyse bu aksamlik bu kadar yeter. Hepinize iyi geceler diliyorum.
11.09.2014 - 03:27
0   0

khatia demiş ki;
Çok beyenerek izliyorum çok iyi bir dizi
10.09.2014 - 21:22
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler