logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 19. Bölüm izle

Özet: Bahar nikah masasında Ateş’in kendisini hem de kardeşiyle aldattığını öğrenerek yıkılır. Aynı anda hem aşık olduğu erkeği hem de kardeşini sonsuza dek silip atar. Nuran ve İlyas kızlarını alıp müştemilata dönerler. Orada onları ikinci bir şok bekler. Bahar’ın öldü sanılan annesi çıkagelmiştir. Mehmet Emir sevinç içindeyken Fulya gergindir. Hasret kızı zannederek Efsun’a sarılır. Nuran büyük bir kıskançlığa kapılır annelik savaşında. Bu onu büyük bir itirafa kadar sürükler. Ateş, Bahar’a kendini affettirebilmek için her yolu dener ama Bahar onun yüzünü bile görmek istememektedir. Yeni bir hayat kurmak için okula döner. Onu orada eski bir dost karşılayacaktır... Bu kişi Bahar’ın yaşama sevincini geri çevirebilecek midir?
hakan demiş ki;
yalnız sizin site değil bütün sitelerde,video açılıyor 5 saniye sonra yalnızca ses geliyor görüntü kararıyor,çözemedim
13.09.2014 - 14:18
0   0

su nur demiş ki;
cok sacmaladilar artik, sinir bozucu olmaya basladi, uzadi da uzuyor, artik fenalik geciriyorum, bir gram mutluluk yok bu dizide, hep negativ hep kötüler kazaniyor, türkler bunumu seviyor, böyle dizimi olur, sadece sonunu seyrettim, ve yine ortaya cikmamis gercekler, 2,-3 sezon böyle devam edecek gibi. ben artik seyretmiyecegim biktim hep entriga, kötülük, fesatlikla dolu dizilerden, ve bence hic saglikli degil ve normal degil, sacmaladilar ve böyle iyi dizi yaptiklarini saniyorlar, bence hepsi bir tedavi olmali. mutlu etmeyen dizileri seyretmeyin artik, hayatinizda güzel ve mutluluk veren seylerle ilgilenin. slm
09.09.2014 - 19:47
0   0

sezzy demiş ki;
Slm Sevgili Berran, MSFIGO.cum ve butun yorumcular. Dun gece yazdigim yorum yayinlanmamis. Bu aksama kadar bekleyip, yayinlanmadiysa baska yazacagim. Hepinize sevgiler.
09.09.2014 - 19:41
0   0

sezzy demiş ki;
Herkese Merhaba. Sevgili Berran, MSFIGO.CUM, iyi ki bulustuk:))) Bence de daha dizinin baslarinda Ates.le Bahar.in evlenmesi sacma olacakti, Secil gercekten de manyaklasti. Hala onu artik zor zapteder. Efsun.un nasil biri oldugunu ve daha once de Bahar.in erkek arkadasini ayarttigini bildigi halde ben Efsun.un yanindayim diyor, su yeni giren ogretim uyesi iyi hos da daha Atesi gorur gormez iki kizkardesi birden idare ettigini soylemesi cok cirkindi. Bu Bahar.la Ates arasinda konusulacak bir konu iken onun atilip herkesin icinde boyle soylemesi cok yakisiksizdi. Bir de ogretim uyesi olacak, Berran.cim, fragman icin tesekkurler, Efsun, bir koskten baska koske gidecegini saniyordu:)))) Hayal kirikligi cok buyuk olmustur, ordan kacip kendini Mehmet.e affettirmeye calisacaktir, karisini o koskteki en iyi kisi saniyordum, bir de kucuk kiz, ama kadin Hasret.i gordugu halde, hem de Mehmet Bey.in onu ne cok sevdigini bildigi halde senelerce Hasret.in sag oldugunu saklamis. Hala Bahar.a ustu kapakli birseyleri belli etmeye calisiyor ama Bahar da annesi de babasi da cok saf, hem isimden en basta suphelenmeleri gerekiyordu, Ates.e cok aciyorum, perisan olmus. Bu gece Karadayi.nin yeni bolumunu gosterecek diye bekledim ama sadece tekrardi. Patlamada kucuk Nazif oluyor( yeni bir dizinin reklaminda gordum) belki anne ile kizkardes de oldu, bakalim o sekiz ayda ne oldu, Mahir kimleri oldurdu, sekiz ay oncesine yeniden donus yapacaklarini tahmin ediyorum. Benim adim Gultepe de guzel, ama henuz yarisini izledigim icin henuz yorum yazmadim. Simdilik bu kadar yeter, iyi geceler diliyorum.
09.09.2014 - 02:13
0   0

TC Berran demiş ki;
Merhaba Arkadaslar, en nihayet Diziye kavustuk:))) Sezzycim ve Msfigocum bende bu bölümde Nurani SOFT buldum ama yinede pek güvenilmez ona.Dizinin sonunda fragmanida gösterdilert.Efsun galiba yine direkten dönmüs galiba ama Nuran Bahceyi kazma ile kaziyor!!! Efsun Hasrete "evimiz Deniz kenarindami? diye heyecanli-heyecanli konusuyordu:)))) Selamlar ve sevgiler
08.09.2014 - 17:44
0   0

MSFIGO demiş ki;
Secile ne demek lagzim?? O neydi öyle Asim Asim diye miyavlamasi? Bu kizda manyak! Hele Bahara demezmi, ben Ates olayinda Efsunun yanindayim. Hahaha. Güleyim bari. Efsun hanim Baharin iki kere sevgilisini elinden aldi. Ayrica Secil o kadar namus bekcisiyse evli barkli olan Asimin arkasindan niye bagiriyor? Ne bunlar paylastiki bu kadar Asim icin deliriyor.
08.09.2014 - 15:54
0   0

MSFIGO demiş ki;
Nuran benimde gözüme girdi ama Efsunda ona iyi cevap verdi. Namus namus diye bagirmadan önce, katil ve yalanci olduklarini söylemekte hakliydi. Nuranin nihayet Bahara kizi gibi davranmasi hosuma gitti ama o canavari kim yapti? Nuran. Efsun cok simartildi. Nuranin Efsun benim kizim demesi kimseyi sasirtmaz cünkü Nuran onu büyüttü biliniyor. Yeni cocuk Bahara iyi gelecek gibi. Zaten Baharla Atesin alelacele evlenmeleri biraz tuhafti.
08.09.2014 - 13:48
0   0

sezzy demiş ki;
Bu bolumde Nuran gozume girdi, helal valla. Yaz tatili kadina yaramis. Bahar.a sefkatle sariliyor, komsusuna burma bileziklerini veriyor, Efsun.un yaptiklarindan utanc duyuyor ve en sonunda herseyi goze alip Efsun bir yere gitmiyor, o benim kizim diyor. Fragmani sabirsizlikla bekleyecegim. Bakalim bu lafi Efsun yine dondurup pacayi kurtaracak mi? Kurtarsa bile Hasreti zengin sandigi icin onun fakirligini gorunce butun pisligini disa cikarip cok igrenc olacagini tahmin ediyorum. Simdilik herkese iyi geceler.
08.09.2014 - 03:42
0   0

ECE demiş ki;
flim izlenebilir gibi degilki devamli donuyor!!
08.09.2014 - 00:43
0   0

Aytac demiş ki;
Insallah Bahar Efsundan iyi hayata sahib olur ondan daha mutlu yasar
07.09.2014 - 21:14
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler