logo

Emanet 1. Bölüm izle

Özet: Emanet unutulmaz Türk filmlerinden "Askerin Dönüşü" filminin televizyona uyarlamasıdır. Emanet, geleneğin, kanunun, askerin ve kan bağının kutsal olduğu Anadolu'dan imkansız bir aşkın hikayesini getiriyor ekranlara. Jandarma çevirmesinde masum bir adamın ölümüne sebep olan Murat (Mehmet Akif Alakurt), adaleti ararken öldürdüğü erkeğin güzel gelini Zelal'e (Özlem Yılmaz) çaresiz bir aşkla bağlanır. Murat ve Zelal kendilerini bir ihanet içinde buldukları Tuz Gölü ve Kapadokya'nın nefes kesen coğrafyasında adalete ve aşka ulaşmak için daha çok bedel ödeyeceklerdir.
Saida demiş ki;
Dizi internetde baxmag olmur .аcaba neden ?bilen var ?
07.09.2014 - 09:58
0   0

MKomutan demiş ki;
Mal bu komutan. Arama yaparken aramaya önce insanların üstünü arayarak başlarsın. Orada 6 7 tane asker var dekor gibi bekliyorlar. Ondan sonra da boşu boşuna iki ceset. Gerçekte olsa görevi ihmalden hakkında soruşturma açılır, rütbeleri sökülüp hapse atılır. Üsteğmeni bırak, onbaşı bile yapmaz o hataları.
03.09.2014 - 09:26
0   0

SERHAT&ERTAN demiş ki;
kaçak dizisinin yollusunun oynadığı hiç bir dizi izlenmez. Yakında biter.
03.09.2014 - 08:24
0   0

sezzy demiş ki;
Dizi guzele benziyor. Ozlem Yilmaz ve Mehmet Alakurt cok begendigim oyuncular. Oyuncu kadrosu cok iyi. Eylem Senkal Kurt Seyit.ten buraya gecmis, Kuzey.in annesi su gozleri ile etrafa kotuluk sacan oyuncu burda daha da kotu rolde, ogluyla birlikte her bolumde sinirlerimizi ziplatacak gibi gorunuyor.Binbir gecedeki Onur.un annesi de burda, iki cadi kotuluk planlari yapiyor, uyusturucuyu damadin arabasina yerlestirmisler, gelin dugunde damadin olum haberini alacak. Aslinda komutan Firak damadin agbisi ve bilmeden kardesini vurdu. Gelin dul kalinca kotu kardesin onda gozu oldugu icin geline rahat vermeyecek gibi. Hem guzel bir ask hikayesi, hem de dogunun acimasiz toreleri, orf ve adetleri ile gerilim dolu olaylar izleyecegiz. Genellikle boyle tore konulu dizileri izlemiyorum ama basrol oyuncularinin aski bakalim beni bu dizide tutabilecek mi?? Herkesin ve degerli adminin emegine saglik diyorum.
03.09.2014 - 03:48
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler