logo

Güllerin Savaşı 7. Bölüm izle

Özet: Mert’in nişanı atması Gülru’yu yıkar. Ancak gerçekleri öğrenen Mert’in çark etmesi uzun sürmez. Mert’in Gülru’nun kalbini kazanması ise kolay değildir. Mert’in Gülru’ya ulaşmak için attığı bir adım, Gülfem’in sürpriz hamlesiyle herkesi şaşırtan bir gelişmeye neden olur. Bu gelişmeden sadece Gülru ve Ömer değil, Cihan da fazlasıyla etkilenir. Öte yandan Yonca ve Taner’in ilişkisi Ömer ve Gülru’yu birbirlerine yakınlaştıran bir köprü haline gelir. Gülfem, bu yakınlıktan fazlasıyla rahatsız olur ve Gülru’yu ciddiye almaya başlar. Gülru, Gülfem’in adım adım yükselen gizli düşmanlığından habersizken, ortaya çıkan gizli bir gerçek bir anda ortalığı karıştırır.
sezzy demiş ki;
Yazdigim bir hatayi duzeltmek isterken karisiklik oldu ve yorumu oyle gondermek zorunda kaldim. Hem boylece Selin.cigimin dedigi gibi belki cok uzun olmadi:))) Ama ben bir yorumu bile gondermek icin en az bes-alti defa tekrar tekrar denemek zorunda kaliyorum. Bazan 20 defa denemek iskence oluyor. Yazdiklarima acimasam bu kadar ugrasmayip pes etmek istiyorum ama yazdigim yoruma yazik olacak diyorum. Admin lutfen buna bir care bulun. Bu tek benim basima mi geliyor. Neyse, yorumuma kaldigim yerden devam edeyim. Gulfem.in o manken gibi yurume cabasi bana cok komik geliyor. Insan oylesine yayilmadan da guzel ve zarif sekilde yuruyebilir. Bir de suni ve yapmacik konusmalari, icten olmamasi ( Omer.in yanindayken bile yuz ifadesi cok yapmacik. Boyle sahte konusmalar ve davranislarla bir iliski nasil yuruyebilir ki???!!! Hele Gulru.ya soyledikleri cok kotu idi. Tam Gulru artik gercek yuzunu gorup onu goklere cikarmaktan vazgecer diyordum ki bir iki bocalamadan sonra yine ayni Gulru oldu. Moda tasarimcisi bir kiz oyle mi giyinir. Istese pekala ucuz ama guzel kiyafetler secebilir. Kucuk kiz cocuklari gibi giyiniyor. Dun gece uykum gelene kadar bir film izlemek istedim. Mahpeyker-Kosem. Selda Alkor.un gencligini oynayan kizi gorunce cok sasirdim. Bizim Gulru orda o kadar tatli ve urkekti ki bayildim. Ama filmin gercekle ilgisi yoktu. Kosem.in rum oldugunu gizleyip turk kizi Emine yapmislar. Hafiz annesi ile saraya gelince padisah onu begenip alikoyuyor. Yani ne karakter ne de gorunus olarak Kosem.le hic ilgisi yoktu. Boyle tarihi filmler cekerlerken bence biraz daha dikkatli olmalilar. Gulfem.le ilgili olarak birsey ilave etmek istiyorum. Cihan.i bahceden disari cikarmak isterken, ayagindaki ayakkabilar sanki baskasindan odunc almis ve bir numara buyuk gibi cok bol duruyordu. Neyse simdilik bu kadar, sonra yorumlariniz geldikce yazmaya devam ederim. Bu arada sevgili Maral insallah iyilesip en kisa zamanda aramiza katilirsin. Tekrar gecmis olsun. Kucuk bir not daha:)) bence Gulru aslinda Cihan.la cok yakisiyor. Herkese sevgiler.
28.08.2014 - 11:49
0   0

sezzy demiş ki;
Herkese Merhabalarrr. Hosgeldin NE.cim. Insallah tatilin guzel ve keyifli gecti. Lalem sana da yorumun icin tesekkurler. Sevgili Selin yine herzamanki gibi olumsuz yorumlari buyuk bir anlayis ve olgunlukla karsiladin. Harikasin. Kisa kisa da yazsan, uzun da yazsan bizler icin farketmez. MSFIGO muzun dedigi gibi yazilar biraz daha buyuk olabilse cok iyi olurdu ama saniyorum bu olcuyu sayfaya daha cok sey sigdirabilmek icin tercih etmisler. Gelelim dizimizin bu bolumune, ben uzun zamandir farkettigim ama tam anlayamadigim birseyi cozdum galiba:))) Gulfem Cihan.dan korkuyor ve urkuyor. O burnu havda, kendini begenmis kadin, Cihan.in yaninda maskesini takamiyor. Kucuk bir cocuk gibi eli ayagina dolasiyor. Sevgili NE.cigimin dedigi gibi Cihan.in tek istedigi ve ihtiyaci olan sey ilgi ve sevgi. Ama Gulru gerek gormedigi zaman onu gormek bile istemiyor. Cihan.in, cocukken isledigi sucun yukuyle iyilesmesini ve kendinin de bu vicdan rahatsizligindan kurtulmasini istiyor. Gulru yine yumusadi. Mert, sahilde duygularini, hissettigi eziklik duygusunu anlatirken cok ictendi. Ama galiba Gulru onu cocukluk arkadasi gibi seviyor ve duydugu hisler ask degil. Yonca ise sinirlarini zorluyor. Bence bu is evlilige kadar gider. Omer.in annesi Omer.den yardim goremeyince belki de gururunu kirip ya Gulfem.den yardim ister ya da dogru babayla konusur.
28.08.2014 - 11:22
0   0

SELİN demiş ki;
Sevgili İSTANBUL, bende seni selamlamak, eleştirin için teşekkür etmek, kesinlikle sana kırılmadığımı belirtmek ve yazdıklarına değinmek istiyorum. Yine biraz uzun olacak ama bu konuyu bölerek yazmam doğru olmaz diye düşünüyorum. Yazında iki konuya değiniyorsun. Bunlardan birincisi: okumak istediğin halde uzun olduğu için yorumumu okumaktan sıkıldığın ve çoğun kişinin bu sebepten yorumumu okumayacağını düşündüğün konusu. Yorumumun çok kişi tarafından okunabilir olmasını tabii ki çok isterim ve bu nedenle ne yapmak istediğimi daha önceki yorumumda belirttim. İkincisi ise: bana uzun yorum yazmaktan sıkılmıyor musun diye soruyorsun. Hayır sıkılmıyorum; çünki ben eğitim bilimi (pedagoji) nin yazma etkinliği konusunda geliştirdiği tezleri kabul eden biriyim. Bu bilim yazma konusunda şöyle der (ders notlarımdan aktarma): “yazma becerisi bireylerin bilgilerini, temel becerilerini, çok yönlü sistemleri koordine etme kabiliyetlerini içeren karmaşık bir etkinliktir. Bu etkinlik aynı zamanda okuma etkinliğiyle birlikte bireylerin zihinsel gelişmesini en çok destekleyen etkinliktir. Bir bireyin yazma etkinliği ne kadar çok olursa yazma becerisi de o kadar çok gelişir. Yazma becerisinin gelişmesi ise bireylerin bilgiyi transfer etme becerisini arttırır, kendi düşünceleri ile edindiği bilgiler arasında bağlantı kurma yeteneği ile düşüncelerini düzenleme özelliğini geliştirir ve bütün bunlara ek olarak estetik duyarlılığını arttırır. Onun için bireylere sadece çok okuma etkinliği konusunda değil çok yazma konusundada telkinlerde bulunmak onları bu etkinliğe sevketmek her bilim ve eğitim kuruluşunun görevidir”. Bunu öğrenen ve öğreten biri olarak yazmaktan sıkılmam mümkün değil. Yalnız burada özellikle belirtmek isterim ki bu benim dünya görüşüm ve yaşam tarzım. Herkes için geçerlidir ve doğrudur demek istemedim. Ben sadece neden yazmaktan ve uzun yazmaktan sıkılmadığımı anlatmak istedim. Dilerim yanlış anlaşılmam. Sevgiyle kal.
28.08.2014 - 10:41
0   0

maral demiş ki;
Merhabalar.. Sevgili NE hoş geldin. Mertin fevri çıkışları konusunda haklısın. Aslında kendisi kendi hareketlerini çok güzel açıkladı. ezik hislerinin sonucunda, güvensiz kişiliğinin bir göstergesi bunlar. gülru nun merte aşık olduğunu düşünmüyorum. çocukluktan gelen bir arkadaşlığı vicdanı yüzünden bitiremiyor. böyle yaparak hem kendine hem de merte kötülük ediyor.Sevgili SEZZY keşke kolyeyi annesine alsaydı demişsin, ama annesine alsaydı babaannesi hemen annesinden alırdı kolyeyi. hem maddi hem de manevi cezayı verebilmek için yoncaya aldı. yolca sonuçta babaannesinin gözünde hizmetçi sadece. gülru cihandan sonra konuşabildiği tek kişinin ömer olduğunu görüyor. ömer de gülrunun masumiyetini, samimiyetini hoş buluyor. başlamamış olan, belkide başlamayacak olan bir ilişki gülfem yüzünden başlayacak. mert-gülru birlikteliğini sağlamak için merti işe aldı ama bunun artıları yanında eksilerinin ne olacağını çok da hesap edemedi bence. ömerin yanında sürekli gülruyu küçümsemesi, aşağılaması ömerde gülruyu savunma düşüncesi geliştirmesine yol açıyor. aslında olayları akışına bıraksa belki de ömerle istediği birlikteliği yaşayabilirdi. gülrunun yalanları beni de rahatsız ediyor. ama dizilere göre yalanı eleştirmek de yanlış geliyor. ferihanın, azranın yalanlarına ama.. ile başlayan çok savunmacı yorum okumuştum. bence yalanın ama.. sı yok. ancak yalanın da hayatın bir gerçeği olduğunu da kabul ediyorum. keşke hiç yalan olmasa hayatta. kandırmadan, kandırılmadan geçen günlere merhaba demek dileğiyle. hoşçakalın..
28.08.2014 - 10:35
0   0

istanbul demiş ki;
selincim ok yesekkur edirem ki neni anladin.evet burdaki yorumlari okumak hosuma gidiyo.hem dizi izliyor hemde yorumlari okuyorum.senin de yorumunu okumak isterim.
28.08.2014 - 10:02
0   0

SELİN demiş ki;
Herkese selam. Herşeyden önce NE’cime hoşgeldin demek istiyorum. Umarım tatilin güzel geçmiştir ve yine kaçıp gitmezsin aramızdan, seni çok özlemiştik. Sonrada benim uzun yorumlarım için çok güzel şeyler yazan herkese ve bilhassa SEZZY’cime, NE’cime ve tabii bana takılmayı çok seven LaLem’cime çok teşekkür ederim, çok duygulandığımdan emin olmanızı isterim. Ama benim uzun yorumlarımı eleştiren yorumculara da en samimi hislerimle teşekkür etmek istiyorum. Çünki ben eleştirinin gerekli ve geliştirici olduğuna inananlardanım. Eğer benim yorumumu okumak isteyipte uzun olduğu için okuyamayan biri varsa benim bu durumu düzeltmek için birşeyler yapmam gerekir, ki herkes yorumumu okuyabilsin. Mesela bir tane uzun ve herşeyi içeren bir yorum yazacağıma kısa kısa yorumlar yazabilirim ve buna hemen başlıyorum... Devamı geliyor!
28.08.2014 - 02:59
0   0

NE..... demiş ki;
Herkese merhaba,evet tatil tatil o da bitti ben geldim ama bizim kizlarin hepisi burda degil,Mertin ataklari beni baydi fatih aksoy yine bizi sinir etme derdinde hic sasirmadim nedense.gülfem neyin pesinde kiskanclik sinyallleri bu kardesine aci cektirmekmi bile bile merti ise almasi onun acisindan hicde saglikli olmadi kardesiyle arasina yapacagina inadina hamleler yapiyor,aslinda oturup kardesiyle iletisim kurmaya calissa eminim cihani yumsatacaktir,cihan ablasina onu o hale getirdigine kizmiyorki,ilgisizligine kiziyor.Gonca ayri bir havada,ne piskin bir kiz hem suclu hem güclü,kolyeyi ancak taner ala bilirmis,yalniz yorumlari okudum simdi hem yaziyorum bir yandanda okuyorum Selin cimin yorumlari hakkinda sikayeti olanlar varmis cok üzüldüm severek okudugum yorumcudur kendisi ,sikayeti olan arkadaslar bende uzun yorum yazanlardan biriyim okumak zorunlulugu yok burda,isteyen okur istemeyen okumaz sorun yaratmanin bir anlami yok,lütfen bu konuda kimse kimseyi kirmasin.Selincim,sen yaz seni okuyan okuyor canimsin ben severek keyf alarak okuyorum,MSFIGO da söyledigi gibi yazilar gercekten cok kücük okumakta zorlaniyoruz ama bu SELININ sucu degil,ADMINLERE müracait edin,burdan sevgili ADMINLERE sesleniyorum mümkünse büyüte bilrimisiniz saygilar.....
27.08.2014 - 20:55
0   0

sevda demiş ki;
super bir dizi oyuncular harika soluksuz izliyorum emegi gecen herkese saygilar
27.08.2014 - 17:37
0   0

jila demiş ki;
hic iyi dayil/mantik siz hayranlik bir okumus insandan va bu kadar tum insanlari bu dizide farz etmak iyi ornek olmiyor va hic cakici daeeil .fena dizidi kotuluktan
27.08.2014 - 15:46
0   0

MSFIGO demiş ki;
Sorun uzun yorumlardan cok, harflerin bu kadar kücük yayilmasi bence :))
27.08.2014 - 00:33
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler