logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 17. Bölüm izle

Özet: Bahar Ateş’in intikam uğruna katil olduğundan korkmaktadır. Oysa gerçek bambaşkadır. Edibe hastanede ölüm kalım mücadelesi verirken Ateş de polis sorgusuna alınır. Mehmet Emir annesine duyduğu üzüntüyle adalet hissi arasında kalakalır. Efsun ise Ateş’e yakınlaşabilmek uğruna bütün Atahan’ları yakmayı göze alır. Bahar’ın kendisinden şüphe etmesine kırılan Ateş hayatının hatasını yapar. Artık Efsun Bahar ve Ateş arasında hiçbir şey aynı olmayacaktır.
gunduz koyunoglu demiş ki;
"onunde sonunda"yanlistir,dogrusu "eninde sonunda"dir. Bilgilerinize. Sanatciya yanlis yakismiyor.
25.06.2014 - 17:22
0   0

sehriban demiş ki;
yine cok gUzel bolumdu
25.06.2014 - 16:31
0   0

zeynep demiş ki;
sezzy´cigim, bu yüzdendirki hic bir diziyi sonuna kadar izleyemiyorum... en fazla 20 bölüm dayanbiliyorum... :D karadayiyida izleyemiyorum, basladim 10 bölüm kadar dayandim... saraylilarida bitirdim... varsa yoksa komedi artik bende... su siralar 7 güzel adami severek, canim daralmadan izliyorum, bu diziyide ezgi asaroglu icin izleyeyim istemistim, zannedersem önümüzdeki sezon artik dayanamam... arkadasim hosgeldin ve kardes payi favorilerim, canimi acitmiyorlar izlerken... :D ,kendine cici davran, sekercik...
25.06.2014 - 00:03
0   0

Vusale demiş ki;
Chok ahlaksizca. Tum dizile ayni. Yazik ya erkeklere, chok yazik. Zikkimlandikca akllarini kayb edirler
24.06.2014 - 09:35
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Zeynep cok haklisin. Bu bolum basindan sonuna kadar tamamen sinir bozucu idi. Efsun.un sinsiliginden, Bahar.in ayrildigini anlar anlamaz eve kosup suslennesinden, gecenin hic de iyi bitmeyecegini anlamistim. Fragmani izledim. Efsun gelinlik giyiyor. Belli ki Ates onunla birlikte oldu diye Ates.i evlenmeye zorlayacaklar. Ama Ates bilmiyormu Efsun daha once Bahar.in erkek arkadasi ile Efsunun defalarca birlikte oldugunu. Yoksa intikam icin mi evlenecek??? Sezon finalinde Atesle Bahar tamamen ayrilacak gibi gorunuyor. Super!!!!senaristler yine Karadayi ile odul almislar. Bu iki kadin senarist kotu karakterlere cok prim veriyorlar. (Sema Ergenekon ve Yorenc) Bir diziyi ilk bolumlerden begenip izlemeye basliyoruz, sonraki bolumlerde ise surekli sinir oluyoruz. Karadayi da uc sezondur bakanin pislikleri ile dolu ama birturlu ortaya cikmiyor. Son sahnede Feride.nin mahkemede kalem elinde Mahir.e sert sert bakmasi aklima Acaba Mahir Feride.nin babasinin gercek yuzunu gorup onu oldurdu de yargilaniyormu fikrini soktu. Belki de sonun baslangicini gostermislerdir??!!!!
24.06.2014 - 02:59
0   0

zeynep demiş ki;
sezzy`cigim... öyle haklisinki... senaristlerin belirli kaliplari var, hastane, hapishane, birde sex... bu ücünü evire cevire kullanip izleyicilerin zeka ve sinirleriyle oynuyorlar... netekim benim en tiksindigim sey iki kardesin arasina sokulan sex kacamagi... ilk baslardan beri bu sahnenin cekilecegini biliyordum ama umarim izleyicileri hafife alip böyle bir hataya düsmezler diyede umuyordum... benim icin dizinin kalitesi sifirlanmistir... ezgi asaroglu icin izliyordum, izlemesem daha avantaj yakalarim... sevgiler, izleyenlerede sabir diliyorum...
23.06.2014 - 22:39
0   0

sezzy demiş ki;
Bu ne yani!!!!!!!! Her dizide ayni numara. Lale devrinde de Cinar sarhos oldu, Yesim koynuna girdi. Efsun da oyle. Daha pek cok dizide sevenleri ayirmak icin en ucuz numarayi seciyorlar. Efsun ne kadar gurursuzmus. Sarhos halde Ates, Bahar diye sayiklarken Efsun Bahar rolunde de olsa Atesle sevisiyor. Ya annesine ne demeli. Davul bile dengi dengineymis. Baharin hayatini onlar calmamis gibi. Bence kucuk cocuk da topragi kazarak sonunda Yusuf Beyin cesedini ortaya cikarir. Atesin yeri de olsam ben de Edibe.ye acimazdim saniyorum. Annemi babami oldurten bir katile merhamet gostermezdim. Ama gercek kanunda saglik durumu nedeniyle saniyorum iceri almazlardi. (Erbakan gibi) Ama hasta ve sucsuz insanlari iceri atip hapiste olmelerine goz yumdular, o ayri bir konu) terazi malesef herzaman dogru tartmiyor:(((((( fragman insallah cikmistir.
23.06.2014 - 04:08
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler