logo

Kara Para Aşk 13. Bölüm Sezon Finali izle

Özet: Duyguları ve mantığı arasında sıkışıp kalan Ömer, Elif'le olan randevusuna gitmez. Ona göre yürümeyecek bir ilişkiye de başlamanın anlamı yoktur. Elif Ömer'in bu tavrı karşısında bir kez daha yıkılır. Açıklama yapmaya çalışan Ömer'e artık arkadaş bile olamayacaklarını söyler. Ömer sarsılmıştır, ne yapacağını bilemez. İçten içe aşık olduğu Elif'i, Levent'in yanında görünce de deliye döner. Ömer'in duyguları mantığını alt edebilecek midir? Ömer Elif'e aşkını itiraf edebilecek midir? Zerrin Tayyar'ın yardımıyla Aslı'ya gizlice kürtaj yaptırtmıştır. Aslı'nın ilaçlarını alıp tedavisine devam etmesi için hiçbir engel kalmamıştır. Zerrin her şeyin yoluna girdiğini düşünmektedir. Bebeğini kaybeden Aslı bu gerçekle yüzleşince ne yapacaktır? Zerrin bu hesaplaşmadan zaferle ayrılabilecek midir? Kara para trafiğini düzenleyen ve Hatice'yi kurye yapan Metin'in işleri pürüzsüz ilerlerken Nilüfer ansızın karşısına çıkıp hesap sorar. Metin Nilüfer'e görüntüleri açıklayabilecek midir? Nilüfer'in gizli sevgilisini bulmaya çalışan Mert bu konuda babasından yardım ister. Tayyar, Nilüfer'in sevgilisinin peşine düşecek midir? Bu sırada güvenlik kameralarından gelen görüntüler ışığında soruşturmayı sürdüren ekip Taner'i yeniden sorguya çekmeye karar verir. Tayyar'ın adamlarından kaçan Taner emniyette olmayı Tayyar'ın eline düşmeye tercih eder. İfadeler ve elde edilen deliller Taner'i bir numaralı zanlı haline getirmiştir. Hüseyin, Taner'in katil olduğuna emindir ve durumdan memnundur. Oysa sezgilerinde yanılmayan Ömer, Taner'in masum olduğunu düşünmektedir. Peki ya gerçek katil kimdir? Ömer gerçek katile ulaşıp elmasları bulmayı başarabilecek midir?
Karapara_aşk demiş ki;
Yeni Sezon 14.Bölüm Özeti Elif yalansız temiz bir aşk için Ömer’e kara para akladığını itiraf etmiştir. Ömer’den beklediği tepkiyi alamaz ve yıkılır. Ömer, Elif’in attığı sessiz yardım çığlını duymamış öğrendikleri karşısında da büyük bir hayal kırıklığına uğramıştır. Ömer’e göre aşk bir kez daha gözlerini kör etmiş, gerçekleri görmesine engel olmuştur. Ömer’in Elif’e karşı nasıl bir tavır takınacağı büyük bir merak konusuyken acı haber gelir. Zerrin ölmüştür. Annesini toprağa veren Elif bir kez daha yıkılır. Tayyar Zerrin’in ölümü ardından olayları istediği gibi organize edecek ve bu ölümden Elif’e karşı kullanmak üzere büyük bir koz kazanacaktır. Elif’ten uzak durmaya çalışan Ömer cinayeti çözmek için araştırma yapmaya devam eder. Ahmet Denizer ve Sibel Andaç cinayetlerinden tutuklanan Taner’le görüşmeye gider. Taner Ömer’e kendisini kurtarması karşılığında elmasların asıl sahibinin ismini vereceğini söyler. Ömer, Taner’den katilin ismini öğrenebilecek midir? Ömer’in mesafeli ve soğuk tavırlarından hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağına karar veren Elif çok kötü durumdadır. Bu sırada Nilüfer ve Metin hakkında büyük bir bilgiye ulaşmıştır. Metin tarafından hala tehdit edilmektedir üstelik kardeşi Nilüfer de tehlikeli bir oyunun içindedir. Elif herkesi korumak ve kurtarmak adına polise teslim olmaya karar verir. Oysa Tayyar’ın ve Ömer’in onun için başka planları vardır. Elif planladığı gibi teslim olup her şeyden kurtulabilecek midir?
01.09.2014 - 19:36
0   0

Karapara_aşk demiş ki;
Kara Para Aşk 14. Bölüm Tüyolar: Sezonun ilk bölümü hayırlı olsun hepinize... İlk sezon sonunda Hüseyin hakkında önemli şeyler öğrendiğimizi düşündük ya hepimiz... Bu daha bir şey değil... Hüseyin'in başka bir hayatı daha var.Yeni sezonla birlikte bu hayatı da adım adım öğreneceğiz. Metin ve Nilüfer karakolda... NİLÜFER : Ama eğer o Elif gelip de seni satarsa ben de ona yapacağımı biliyorum... METİN : Ne yaparsın? NİLÜFER : Ben de onu can evinden vururum. Zerrin'in öldüğünü hepimiz biliyoruz. ( Nebahat Çehre diziden ayrıldığını açıklamıştı zaten..) Elif'e kötü haberi vermek Ömer'e düşüyor yine... Elif'i tahmin ettiği yerde buluyor Ömer... Ömer, Elif ile olanları Arda ve Pelin'e anlatıyor. ÖMER : Anlayacağın... Bir kalp iki kere aynı yerden kırılırmış be devrem... Öyle diyeyim ben sana sen anla... Elif bu bölüm pek çok şey yaşıyor. Annesinin ölümü, Ömer ile yaşadıkları ve öğrendiği bir gerçek daha... Sonunda kendisi için en doğru kararı veriyor. Tam harekete geçmek üzereyken Ömer'in yeni planı devreye giriyor. Çok hareketli bir bölümle başlıyor bu sezon... Pek çok olay var. Bir de unutmadan..Yeni sezonun ilk bölümüyle birlikte bir kişi daha ayrılıyor aramızdan... Kim ola ki?
31.08.2014 - 21:41
0   0

orkunc demiş ki;
mende bu filmi izlemirem prosta mirta yaziram
06.08.2014 - 23:19
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Zeynep. Yorumunu yeni okudum. Uzun zamandir yorumlarini gormuyordum. Bazi dizileri izliyorum ama eskisi gibi her izledigim dizinin yorumunu yazamiyorum. Son bolumleri kacirdigim icin yorumlara bakmamistim. Eylul.de yeni sezonla birlikte Kara para ask epey karisacak gibi. O durustluk abidesi agbi imaji yerle bir oldu. Bakalim Omer ogrenince nasil bir sok yasayacak. Hepinize sevgiler.
04.08.2014 - 01:36
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Dilara, Selin, LaLem. Sizleri burda gormek cok guzel. Son bolumleri izlemeden yorum yazmak istemiyordum. Sevgili Merve katili tahmin bile edemezsin, hatta ogrenince sok olacaksun demisti. Valla gercekten de hic aklima gelmezdi. Galiba herkes de benim gibi sokta. Artik nerdeyse karisi mi oldurdu diyecektim:))). Bence bu oyle namus temizleme isine benzemiyor. Isin icinde baska seyler var. Birkac tahminim var ama sezon baslayinca bol bol fikir alisverisi yapariz artik. Hepinize sevgiler.
02.08.2014 - 02:21
0   0

SELİN demiş ki;
Herkese selam. Haklısın LaLem’cim sözümü tutamadım çünki çok o aralar yoğundum ve sonrada oğlumun yanına gittim. Şimdi vaktim var ama artık bu bölüme yorum yapmak gelmiyor içimden. Yalnız sevgili RAKSANA’nın yorumuna değinmek istiyorum. Bu, bütün diziler tarafından kullanılan, artık demode olmuş metotun bu dizide de kullanılabileceğini düşünmemiştim. RAKSANA haklı çıkarsa bu benim için büyük bir hayal kırklığı olur. Senin tavsiye ettiğin dizi mutlaka Güllerin Savaşı adlı diziç Arkadaşlarda bakmamı tavsiye ettiler. Seyredip siteye gireceğim. Artık orada görüşürüz. Bu arada bütün site yorumcularının ve ADMİN’in bayramını kutlarım. Herkese iyi tatiller. Yeni bölümde görüşmek dileğiyle herkese sevgiler.
29.07.2014 - 10:21
0   0

LaLem demiş ki;
Herkese merhaba. Epeydir siteye girememiştim. Pek fazla da giren olmamış gördüğüm kadarıyla. Selin cim sende kayıplardasın. Bu bölüme tekrar yazacağını umuyordum, öyle yazmıştın ama sözünü tutmadın. Bu arada yeni diziler başlamış. Birisinde senin afk da da çok beğendiğin levent oynuyor. Bence enteresan bir dizi eğer vaktin olursa orada yorumlarını görmek isterim. Hiç olmazsa tatil süresince orada buluşursak sevinirim. Herkese iyi tatiller.
27.07.2014 - 11:00
0   0

murad demiş ki;
men azerbaycanan seyr edirem prosta super en cox sevdigim aktyor nulufer
27.07.2014 - 00:54
0   0

Raksana demiş ki;
Bence Elif ruya goruyur Omere hic bir sey anlatmamis.
15.07.2014 - 21:00
0   0

melis demiş ki;
selamlar,üc haftadir bakamadim ama sezon finali duydum ve gercekten iste budur "ters köse"dedim .steve ve sevin biz böyle br ters köse bekledik hep diger dizilerden veee bunda yasadik.vay be ne yalan söyliyeyim tayyarin oglundan süphelenirdimde hüseyinden süphelenmezdim ama bastan beri hep bu ise karisma demesinin sebeb bu imis.neyse herkese iyi tatiller .....selin hanim merhaba izmirde sizi andim arada izmir bir baska gercekte sizede iyi tatiller
30.06.2014 - 16:07
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler