logo

Küçük Ağa 21. Bölüm izle

Özet: Fenerbahçeli milli futbolcu Mehmet Topal’ın da konuk olarak yer alacağı yeni bölümde; Küçük Ağa için yapılan futbol maçı, herkese moral olur. Mehmetcan’ın durumu karşısında herkes şaşkındır. Mehmetcan ise kendine ne olduğunu anlamaya çalışmaktadır. Sinem ve Ali, durumu Mehmetcan’a nasıl anlatacaklarını bilemezler. Başak ve Ali arasındaki ilişki oldukça gerilmiş haldedir. Mehmet Ağa, Esma, Maho, Bülent, Başak, çete herkes darmadağınık olmuştur. Mehmetcan ise hala yaramazlık peşindedir. Küçük Ağa için yapılan futbol maçı ise herkese moral olacaktır.
Mine demiş ki;
muhtesem tek Kelimeyle!
25.06.2014 - 02:22
0   0

Kıvılcım demiş ki;
Son üç bölüm sonunda çocuğun burnunu kanatıyorlar.Daha öncede dede kalp rahatsızlığı,baba helikopter kazası geçirerek bölüm sonlanmıştı.Üzülmek değil eğlenmek istiyoruz.Ali daha güzel giyinse,Maho dişlerini daha az gösterse,mekan geçişlerinde kullanılan resimler insansız olsa diye düşünüyorum.
20.06.2014 - 14:21
0   0

kemal demiş ki;
slm kemal ben. Öncelikle ddizi platformuna çok teşekkürlerimi sunuyorum, böyle bi site için.gerçekten emeğe saygı.ve dizi yayınlandıktan hemen sonra siteye koydukları için çünkü,yayınlanan kanalın resmi sitesinde bile bulmak zor oluyo bazen diziyi,bulsan bile tek parça halinde bulamıyosun.gerçekten teşekkürler hepinize. son olarak tek bir ricam var 480p gerçekten hem hız hemde kalite olarak çok iyi bi çözünürlük.küçük ağa'nın bu bölümünü 480p olarak sunduğunuz içinde teşekkürler
18.06.2014 - 19:05
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler