logo

Kurt Seyit ve Şura 12. Bölüm izle

Özet: Kurt Seyit, Petro’nun dostu olmadığını artık anlamıştır. Maskesinin hesapladığından çok daha önce düşmesi, Petro’nun bütün planlarını bozar. Kurt Seyit, Şura’nın teyzesinin evini terk ettiğini ve Yusuf'un evine yerleştiğini öğrenir. Şura'yı uzaktan da olsa görebilmek, yakınında olabilmek için gece gündüz takip eder. Şura yaşadığı ihanetin ve özlemin acısını atlatmak için kendini işe verir. Para kazanmak zorundadır, artık hayatına kimseye muhtaç olmadan devam etmek zorundadır. Bu günlerde uzaktan da olsa Seyit'in elinin üzerinde olduğunu hissetmez bile.
SELİN demiş ki;
Herkese selam. Ben bu bölümü çok sevdim. Her şey vardı ve herşey dozundaydı. Petro’nun hala etkisiz olması ve hatta Bill tarafındanda baskı altına alınması güzeldi. Bundan sonra Seyit’i öldürmek için çevireceği dolapları izleyeceğiz herhalde. Tina’yla Şura’nın birbirlerine sevgiyle destek vermesi Alya’yı sevecenlikle aralarına almaları beni çok duygulandırdı. Bölümün en güzel sahneleri ama Celil’le olan sahnelerdi. Ufaklığa aşktan bahsederken, Güzide’yle beraberken, Seyit’le konuşurken; kısacası Celil’le olan bütün sahneler güzeldi. Celil beni çok etkileyen bir karakter ve oyuncuda rolünün hakkını tam olarak veriyor. Celil’in gördüğü rüya onunda Güzide’den etkilendiğini gösteriyor ama Yahya yüzünden asla ona yaklaşamıyacağını da anlıyoruz. Bence Yahya olduğu müddetçe bu aşk imkansız bir aşk olarak kalacak. Seyit’te hissedemediğimiz derin aşk duygularını Celil’de hissedeceğiz bu gidişle. Güzide zaten başından beri beni etkileyen bir karakter. Ve Güzide’yi canlandıran oyuncu da çok etkileyici. Celil Güzide sahneleri çok duygusaldı. Çok şaşırdığım gelişmelerden biride Rıza’nın yüzbaşıyla yaşadıkları ve bu nedenle Seyit’e sunduğu imkan oldu. Rıza hak ettiğini yaşıyor, iyiki böyle oldu da Seyit’e bir kapı açıldı. Herhalde Rıza artık diziden çıkacak. Baroneside artık göremiyeceğiz herhalde. Seyit’e yazdığı mektup bakalım ne zaman Seyit’in eline geçecek. Boris’le Seyit’in tanışmasına sevindim. İnşallah Boris’te İngiltere’ye gitmez de dizimizde kalır. Zaten daha birkaç yan karaktere ihtiyaç var bu dizide. Seyit’inde Şura’nında birbirlerine duydukları özlemi bu bölümde hissedebildim. Seyit’le Şura’nın yüzleşme konuşması çok düzeyliydi ve aşırı dramatize edilmemiş olması hoşuma gitti. Seyit’in neden git dediğini ve Şura’nın buna rağmen gitmeyeceğini biliyoruz ama bu iki sevgilinin nasıl ve ne zaman tekrar biraraya geleceğini merak ediyorum. Bu arada sevgili SEVİN’in yazdıklarına katılıyorum. Bende önce Kıvanç’ın rolüne adapte olamadığı için biz onun Şura’ya olan büyük aşkını hissedemiyoruz sanmıştım ama o bunun doğru olmadığını anladım. O zamanda yazdığım gibi Kıvanç rolünü doğru oynuyor. SEVİN’inde dediği gibi burada başrol Şura’nın. Bu dizide asıl Şura’nın derin aşkı anlatılıyor. Sevgili MELİS, geçen bölüme yazdığın yorumu yeni okudum. O filmi bende defalarca seyrettim ve hep etkilendim. Audrey Hepburn zaten çok etkileyici bir oyuncuydu. O filmin müziğinin adı “Moon River” di ve film boyunca fon müziği olarak kullanıldı. En güzel film müziklerinden biriydi. Kim ne yazarsa yazsın aldırma. Sen bana her konuda yazabilirsin. Ben yazdıklarını severek okuyup cevaplandıracağım. Herkese sevgiler.
08.06.2014 - 20:38
0   0

Halil demiş ki;
Halida...-- а ты чего по русски пишешь?? тут ж не все тебя понимают )) пожалуйста уважай тот людей который не знают русского языка )))
07.06.2014 - 22:02
0   0

melis demiş ki;
sevin iste surada sucluluk duygusundan aci cekerek gt dedi.baska türlü deseydi daha iyiydi.misal,biliyorum beni affedemiceksin sana hak veriyorum bana güvenin kalmadiysa git gibi.yyani daha gönül alici olurdu.git biraz kestirip atmis gibi oldu
07.06.2014 - 08:32
0   0

sevin demiş ki;
keske dizinin adi sura kurt seyit olsaymis.ben bu bölüm suranin askinin seyitin askindan daha güclü oldugunu düsündüm ne olursa olsun hic vazgecmiyen bir sura var.hikayeyi kurt seyidin bir rus kizini nasil sevip herseyden vazgectigi degilde (yani kivanc ve seyit ikinci rolde olsun)suranini sevgisi icin nelerden vazgectigine nasil mücadele ettigine odaklanirsak,herkesin kivanc askini yansitamiyor ben seyit ile sura arasindaki o büyük aski hissedemiyorum ikilemi gider belki yani bizim karsimizda aski karsisinda güclü bir erkek yok alistigimiz gibi bu sefer vicdan azabi ile aski arasinda gelgitler yasayan bir basrol var.celilin ask üzerine konusmasindan sonra insanin asik olasi geldi ayni anda üc kisinin ayni hisleri hissetmesi (tabii ayri ayri kisilere)güzeldi.bence git dedikten sonra seyit sözlerine baska sekilde devam edecek surada kalacak.yada baska bir sekilde yani biz suranin gitmiyecegini biliyoruz:)))
06.06.2014 - 22:36
0   0

Geezem demiş ki;
Bu arada bu dizi bana Titanigi hattirlatti, yasli kadinin hikayeyi anlatmasi felan.
05.06.2014 - 04:27
0   0

ferda demiş ki;
ASK bir yerde vazgecmektir!!!!!!! Ama Seyit "kal" demek istedi!!!!!!!!!!!Aysen cok itici bir karakter:(((
04.06.2014 - 22:58
0   0

Geezem demiş ki;
Kitabi okuyan var mi? En sonunda neler oluyor?
04.06.2014 - 21:30
0   0

melis demiş ki;
ne yalan söyliyeim o kadar zor bir karada bütüüün olanlardan sonra bana "git"derse giderdim hemde dahada fazla yara alarak.bunun iki aciklamasi var bence,seyit"nasil olsa ihaneti unutamiyacak her an aklina gelecek nasil olsa mutlu olamiyacagiz"düsüncesinde dedi yada sonunda anlataninda dedigi gibi kal demmekk istedi ama yaptigina uutaniyor anlaminda.genede baska türl diyebilirdi birden "git "demesi ! ayse ye bakk sen bire suranin seyitin agzini ariyor acaba sure dedimi diye.güzide ayni duygulari yasadi üstelite su an evli esini sevmesede evli celil onlain cok yardmini gördü biraz zor razi olur sonra o da cok sevmisti karisini hemde cok.
04.06.2014 - 20:14
0   0

Sevil demiş ki;
Ne diyorsun HALİDA Türkçe yaz
04.06.2014 - 19:21
0   0

Halida demiş ki;
cor guzel dizi. В Баку смотрим этот фильм с удовольствием. Нам, знающим историю Российского государства (гражданскую войну, революцию), фильм представляет большой интерес. Актеры играют великолепно.Спасибо творческой группе за прекрасную работу.С нетерпением ждем новых серий.
04.06.2014 - 11:40
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler