logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 14. Bölüm izle

Özet: Bahar ailesiyle aşkı arasında bir seçim yapar; bundan sonra evlenene kadar Ateş’in yanında kalacaktır. Bu darbe karşısında Efsun öfkeden kendini kaybeder. Konakta çıkardığı kavga, kızına karşı sonsuz bir sevgi besleyen Mehmet Emir’i bile çileden çıkartır. Bir türlü durulamayan Efsun Ateş’in evine gider ve Bahar’ın gözlerinin önünde intihar etmeye kalkışır. Öz kızı için Bahar’ın mutluluğunu harcamaya kararlı Nuran; öncelikle Bahar’ı eve getirmek için harekete geçer. Bu arada Efsun, Ateş’i elde etmek için riskli bir oyun oynar. Bu oyunun sonuçları; herkesin hayatını değiştirecektir.
ema demiş ki;
En sevdiyim dizi. Haftanin bitmesini sabirsizlikla bekliyorum bu dizi icin. Omrumuzden gitdiyini bilerek. Efsun senden rolda olsa nefret ediyorum. Bahar ne kadar guzel ne kadar atesle yakisiyor.
04.06.2014 - 10:27
0   0

sezzy demiş ki;
Bahar Efsun.a iyi dedi. Ates bebek eegil ki cocukken yaptigin gibi annem benden alip sana versin. Ama yine de saftirik Bahar Efsun.un hastahanelik oldugunu duyunca tabi analigi da duygu somurusu yapinca kiyafetlerini toplayipAtes.i terkedecek. Cok yanlis. Ask bu kadar mi kolay ki ahhhh kardesim de asik oldu ben aradan cekileyim de o alsi Atesi. Ates.i duygularini bir onemi yok mu??? Efsunun.ki her zamanki gibi inadina istedigini elde etmek ve Bahar.i yenmek. Bir yorumcu iki kardes de asik olunca ikisini de onunla olmamalari gerek demis. Erkek ikisine de yuz verseydi dogru derdim. Ama burda Ates.le Bahar birbirlerine asik olmuslar, Efsun.sa zorla araya girip ayirmaya calisiyor. Belliydi zaten gecen hafta Bahar Ates.in elini tutup gidince bu isin hic de oyle kolay olmayacagi. Bahar cok buyuk hata yapiyor. Efsun.un arkadasi da dengesiz. Sen git adami op o dan so ra da ben size karsi birsey hissetmiyorum de. Adam da efendiymis. Bravo. Karisi o u haketmiyor. Ama kizi icin eve donmesine sevindim.
04.06.2014 - 03:53
0   0

Hayriye demiş ki;
Huriye misin duriye misin ne demek istiyorsan acikca yazsana cen you make your questions properly ok
03.06.2014 - 20:43
0   0

Charlotte demiş ki;
NIce sery i like it for al bahar is beautifull efsun like a bitch
03.06.2014 - 13:14
0   0

ferda demiş ki;
Efsun ve Annesinin manyaklik derecesindeki hainlikleri tavan yapiyor.hatta kan donduruyor.Hem kizin hayatini caliyorlar ve hemde mutlulugunu cok görüyorlar.Bahar da resmen saftrik cikti.Agzini acip Onunda arabalarda öpüstügünü otellere gittigini söylemiyor.Bu kasarida fazla. Efsun simarik ve dengesoz ve egoist birisi.Fragmani seyrettim.Haftaya sinirlerimiz daha cok bozulacak!!!
03.06.2014 - 00:40
0   0

Huriye demiş ki;
şukunu verdim hayriye (y)
02.06.2014 - 17:55
0   0

Hayriye demiş ki;
Efsunun savaşa duyduğu askdeyil bence sadece bahari sevenleri elinde almak istiyor kimsenin bahari sevmesini istemiyor.ayrica simdide iki kardesin ayni insana asik olmasi simdiki filimlerde moda oldu ,bence cok yanlis ole olmamasi lazim kunku eyer ole bir sey olur sa her iki kardesinde ikisinin sevdigi kisiyi terk etmeleri lazim ne olursa olsun mutluluk olmaz bence çünkü hep kafalarda soru isareti kalir
02.06.2014 - 03:04
0   0

gyuna demiş ki;
bi de gecen bolumden sonra arkadaslar yorum yazmis,Hasretin olumuyle ilgili.Hasret doqumda olmedi,benim izlediyim kadari ile babasi onun hastaliktan olduyunu soylemisdi.bence bebeyini ondan ayirdiklari icin acisindan hastalandi oldu.
02.06.2014 - 01:59
0   0

gyuna demiş ki;
ben de zann etmisdim duyun var.simdi de anne kiz bi pilan yaparlar Baharla Atesi ayirmak icin((((
02.06.2014 - 01:53
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler