logo

Yalan Dünya 85. Bölüm izle

Özet: Alsancaklar’ı nişan telaşı sarıyor. Nişanı ucuza getirmeye çalışan Timur, Vasfiye ile mekan konusunda anlaşıyor ama Alsancaklar büyük bir sürprizle de karşı karşıya kalıyor. Alsancaklar maddi durumları nedeniyle nişanı ucuza getirmeye çalışırlar. Ancak Kocabaşlar’ın iğneli laflarını da gururlarına yediremezler. Kara kara ne yapacaklarını düşünürlerken Orçun’dan parlak bir fikir gelir. Vasfiye’nin Esentepe’de havuzlu villası vardır, üstelik bahçesi de nişan için müsaittir. Timur ve Çiğdem bu fikre balıklama atlarlar. Ancak Vasfiye’den evi kiralamak umulduğu kadar kolay olmaz.
NERI demiş ki;
ohhhhhh cok sükür kavusturana:::::::: nerede kaldiniz,gözümüz yollarda kaldi. izlenmeye deger birkac diziden biri YALAN DÜNYA,yine muhtesem,izledikce keyiflendigim bir bölümdü.TÜRKIYE,gündemiyle parelel giden,gündemi hep takip eden,nadir dizilerden bir tanesi.YALAN DÜNYA,ekibinin tüm emegine saygilar,sevgiler.ellerine yüreklerine saglik.
31.05.2014 - 17:04
0   0

elnur demiş ki;
ne iyi oldu yine "yalan dünyaya2 bakmak varmish.choook seviyorum shu diziyi arkadash her cüma günü bakmazsam özlüyorum..Almanyada oturuyorum doktor thesis yaziyom amma vakit ayirmam gerekir shu diziye
30.05.2014 - 18:24
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler