logo

Kara Para Aşk 9. Bölüm izle

Özet: Elif, Ömer'in tepkisini ölçmeye, ne düşündüğünü anlamaya çalışırken beklenmedik bir misafir ikilinin konuşmasını böler ve her şey havada kalır. Elif gerçek duygularıyla öpmüştür peki ya Ömer? Elif deli gibi bunu merak etmektedir. Hislerinin Ömer'deki karşılığını bulmak için çabalar. Elif beklediği cevabı alabilecek midir? Nilüfer, Metin'e iyiden iyiye kapılmıştır. İfadesini almak için gelen Pelin ve Arda, Nilüfer'den Metin'in robot resmini çizdirmesini isterler. Nilüfer aşık olduğu adamı ele vermek üzeredir. Bu sırada Elif, Nilüfer'i kurtardığı için rahatlamıştır. Metin'den aldığı parayı eve getirtip saklar. Kendisine ulaşan Metin'e parayı iade edip görüntülerini almak istediğini söyler. Metin'le buluşmaya gitmek için hazırlanırken büyük bir sürprizle karşılaşır. Elif, Ömer'in polis olduğu ve Nilüfer'i kurtarmak için oyun oynadıkları gerçeğini annesinden saklamaya devam etmektedir. Uygun zamanı bulmaya çalışırken planı altüst olur. Üstelik ablası Aslı'nın yeniden atak dönemine girdiğinden de habersizdir.
Roza demiş ki;
Ben ömer cephesinde de derin bir hikaye bekliyorum. Tek bagi Sibel olmasin bu olaylarla ilgili. Ömerin o zeki hali de geri gelsin. Ilk iki bölümdeki arastirmaci,sorgulayan Ömer yok oldu. Herkesin yalanlariyla ayakta uyuyan birine döndü:)). Elif dizinin ana merkezinde her acidan. Ömer ise önce Sibel e daha sonra Elif e hizmet eden bir yan karekter gibi. Kendine ait bir hikayesi yok. Umarim Ömerin cocukluguna dair,babasiyla olan sahnelerini izleyebiliriz. Babasini kaybettikten sonra yasadigi zor günleri mesela. Ben Ömerin babasinin bir sekilde bu islerin icinde olmasini istiyorum. Hatta Tayyar i yada Ahmet i taniyor olsun. Bulastigi bu pis islerden dolayi da öldürülmüs olsun.
27.05.2014 - 11:43
0   0

Roza demiş ki;
Okudugum bir röpertajda KPA senaristleri izliyeciler katili sezon finalinde ögrenecek demisler. Ikinci sezonda da Tayyar karekterine derinlik verilecekmis. Tayyari izlemeye doyamiyacaksiniz demisler. Ömer/Elif aski da saglamlasacak. Yeni sezonda yeni karekterler yokmus simdilik. "Katil kim?" sorusu hakkinda kafa yordum. Ilk önce bana göre katil olmayan kisileri direkt olarak eliyorum: - Ömer - Elif - Elvan anne - Hüseyin - Melike - Arda - Pelin Bu saydigim karakterler kesin olarak masum bence. Hic birinin bu cinayeti islemis olacagini düsünmüyorum. Geriye ise su karakterler kaliyor: - Tayyar - Metin - Taner - Pinar - Bahar - Levent - Asli - Nilüfer - Zerrin - Fatma - Mert - Ali Amir Asli, Nilüfer ve Mert bana göre bu saydiklarim arasinda en masum olanlari. Ücünün de katil olma ihtimali cok düsük bence. Geriye kalanlar ise Tayyar, Metin, Taner, Pinar, Bahar, Levent, Zerrin, Fatma ve Ali Amir. Cinayati isleyen kisi bence bu saydiklarimin arasinda. En kuvvetli ihtimaller ise Tayyar, Metin, Taner, Bahar ve Zerrin gibi geliyor.Levent, Fatma ve Ali Amir de de olasi bir katil olma potansiyeli var elbette, ama diger saydiklarimda bu ihtimal daha kuvvetli bence. Cemberi biraz daha daraltmam gerekirse eger geriye Metin ve Zerrin kaliyor bana göre. Metin den baslayacak olursam: Metin hem zeki, hem güclü birisi. Sitki da nasil plan kurabildigini gördük. Bu cinayeti isleyecek kadar akilli yani... Metin Tayyar dan intikam almak istiyor. Bunun icin hersey yapabilir. Cinayeti Metin islemis olabilir. Zerrin: Zerrin simdiye kadar cok pasif kalan bir karakterdi. Nebahat Cehre nin bu kadar pasif bir karakteri canlandiracagini düsünmemistim hic. Bu yüzden Zerrin le ilgili aklimda süpheler vardi hep zaten. Zerrin bizi sasirtabilir diye düsünüyorum...
27.05.2014 - 11:29
0   0

Steve demiş ki;
Selam Melis ,Guzel bir konuya deginmissin, eline saglik. yazdigin olay bence cok dogru sana katiliyorum.Ha bide bizim yorumlarimizi cok begenen baska bir yorumcu arkadasi'miz daha var ,''''Ne yalan soyleyim onun yorumlarina'da katilmiyor degilim yani katiliyorum ama ona gulmekten katiliyorum ...hahaha'''' "Herkese Selamlar"
25.05.2014 - 15:50
0   0

Ella demiş ki;
Hersey iyi guzel de, Elif ucus ucus asik anladik da, Omer''de ona asik diye bu simarik ballet ne?? Sanki herkes herkes in duygularina karsilik vermek zorunda degil. SACMYDI orasi. Onun yerine Elif Kalibi kirildigi icin hic konusmadan sadece basta anlastiklari gibi Metin'i ve katilleri bulma yolunu secseydi ve krilmis marur ama gururlu bir kiz gibi davransaydi daha cok puan toplardi. Bu kacma kovalama nedir?? Onlar sevgili olma amacli tanismadiki!! Birbirlerine yardimci olmak icin tanistilar. 2.SACMALIK, evden sifreli kasadan onca kara para calinmis, Elif bir telas sordu, kimse kabul etmeyince (caldigini) Elif unuttu sonrasini, aile de sormadi sonrada ne parasi diye, hirsizin I'll disardan mi gelmesi lazim insanlarin paranin pesi e dusmesi icin. Evde bir hirsizin var. Elif hic bir sey olmamis gibi ertesi gun normal hayatinda. Onun tek Derdi Omer Niye karsilik vermedi, para calinmis, Metin tekrar kara para aklaticak sorun degil, o an uzuluyor, sonra hoop Omere yine.
24.05.2014 - 18:20
0   0

Semire demiş ki;
Canlarım, Neden hep önyarqılısınız? İlk Önce Ömerin hemen Elife sarılacağını düşünmek aptallık, Elifi de davranışına göre suçlamayın, O da tabii ki, hemen cevab alamayacağını biliyor, ama Ömerden hem iyi , hem de kötü anlamda hiç tık yok. Adam Elifi görünce gözleri ile kızı yiyor da, ama işi ortaya sokuyor. Bu da normal, Hiç bir anlamda cevap alamadığı için Elifin sadece kururu incildi.
23.05.2014 - 20:53
0   0

Roza demiş ki;
10 BÖLÜM ÖZETI: Ömer, Elif’in kararı karşısında şaşkına dönmüştür. Aslı’nın cinayet gecesi gizlice evden kaçtığını Elif’e söyleyememiştir. Elif’i kırdığını düşünen Ömer, onu daha fazla üzmekistemez ve kararına saygı duyar. Elif ve Ömer yaptıkları sessiz anlaşmayla yol arkadaşlıklarına resmen son verirler. Elif artık ailesi ve şirketle ilgilenecek, şirketi kurtarmanın yollarını arayacaktır. Bu sırada ortaya çıkan yeni deliller şüphelerin Aslı üzerinde yoğunlaşmasına neden olur. Aile bu kez çapraz sorguya alınacaktır. Aslı yeniden ifade vermemek için ayak direr. Elif çapraz sorgunun nedenini öğrenmek istediğinde Hüseyin prosedür gereği bilgi veremeyeceğini söyler. Elif’in yeniden Ömer’in yardımına ihtiyacı vardır. Elif bu kez Ömer’den yardım isteyecek midir?Cinayet soruşturması devam ederken, sertifikasız elmasın bozdurulduğu kuyumcuya giden Ömer’i kuyumcuda büyük bir sürpriz beklemektedir. Nilüfer’i elinden kaçırdığı için Metin’e kızgın olan Tayyar, onu Elif konusunda sıkıştırmaya devam eder. Tayyar’ın ne elmaslardan ne de kara para ağından vazgeçmeye niyeti yoktur. Metin amcasının güvenini kazanmak için Elif’e karşı büyük bir kozu olduğunu söyler
23.05.2014 - 19:04
0   0

Roza demiş ki;
Ikinci fragman bir güzel. Ömer Sibelden kuskulanmaya baslamis,hele sükür. Sibelin annesi Fatma ve diger kizi agliyor,etekleri tutusmus. Bir tüyo dogruysa,galiba Ömer 11. bölümde Elife acilacakmis. Zaten aralari tam düzelmisken Ömer Elifin kara para isini kesin baska birinden duyar ve Elifi o zaman zor affeder herhalde.. Fragmanda Nilüfere balonlar geliyor. Vah vah bir śuśiye kanan kiz artik balonlara ne yapar tahmin bile edemiyorum:)) Dizide ki stilistlerin Elif karekteriyle dertleri ne? Cok kötü giydiriyorlar. Allahtan Tuba cok güzel katlanabiliyorum:))
23.05.2014 - 19:02
0   0

melis demiş ki;
alistik artik bu sahnelere birinden tam süphelenirken diger bölüm baskasindan onun icin hiiic kafa yormiyacagim.sonunda aaa buymus diyecegiz nasil olsa.elif in konusmas egoistlikten baska bir sey degil.yani ben seni sevdim sana asik oldum yok sen karsilik vermezsen yok seninle isim demek sadce egoistlik artik o yasta simariklik degilde bencillik.sonra ömer bu ise neden girdi evlenmek üzere oldugu nisanlisinin katilini bulmaya degilmi elif bunu bilmiyormu pekala biliyor.cok az zaman tanidilar birbirlerini ömer hala sibelin yasinda isin aslini ögrenmek istiyor elif istiyorki hemen kabul etsin yok öyle sey sen dürüüstsen ilk önce kara para isini acikca konus.ha bu demekki sen git katili nasil bulursan bul ben kacakcilik isine devam edeyim buyur et o zaman :-)))
23.05.2014 - 18:33
0   0

dilara demiş ki;
Körler ve sağırlar birbirini ağırlar muhaha
23.05.2014 - 10:26
0   0

Roza demiş ki;
Elif su an dizinin en baba karekterisin. Gittin cesur bir sekilde adamin karsisina ciktin,sevdigini gösterdin! Birak kac sen artik kovalasin Ömer. Gerci dizi "hadi bugün Elife gömelim,kizalim" adli karekterlerle oldugundan senin daha cok hakkini yiyecekler,canini SIKICAKLAR. Romaya kac git,bitsin bu cile:)) Ömer önce kendi icinde bu hesaplasmasini halledip senin karsina cikacak. Sonra kollarini acacak ve sen ona kosacaksin. Böylesi daha güzel. Ona vicdan yükü olma,kalp yükü ol emi güzel Elif. Dizide cok fazla kötü kareker var. Elif/Ömer,Arda/Pelin,Demir ailesi haric herkes kötü. Senaristler biraz daha dengeli bir hale getirseler. Bu konuda en cok asli dan umutluyum ben. Asli dan cok malzeme cikabilirdi. Kiskanc,fesat,ise yaramayan biri olarak yazmaktan vazgecseler. Ben aslinin gercekten Elif icin endiselecegini düsünmüstüm. Ama o gecen bölüm Elif in sadee gözden düstügüne sevindi. Elifin neler yasadigini merak etmedi bile. Asli da iyiler tarafinda olsun. Tamam karekter degissin demiyorum ben. Aslinin her zaman biraz "arizali" olmasi gerekir bence. Sonucta karekterin özelligi bu,ama bu kadar ard niyetli yazilmasina da gerek yok. Ömer tarafindan Aslinin iyi tarafinida görmüstük,ben sevmistim o Asli yi. Zerrinde biraz daha sevecen olmali. Kendi cocuklarina karsi bu kadar "kati" ve "soguk" davranmasina gerek yok. Zerrini melek yapsinlar demiyorum ama daha sicak bir karekere dönüstürebilirler. Elife hala neler yasadigini sormadi. Sürekli bagirip cagiriyor. Zerrinden bir Elvan anne beklemiyorum ama en azindan daha sempatik ve sicak. Bahardan yana umudum yok ama Levent degistirilmeye müsait bence. Bahar kadar kötü olmadigini gördük. Ileride Baharin karsisinda yer alsa iyi olur. Baharin planida ters tepmis olur bir güzel:)) Elifin yaninda ne ailesi ne dostu var. Dizilerde zenginin dostu olmaz kliśesinden kacsak artik. Bu kadar da olmaz yani:))). Mert olayida var. Nasil bir hikaye cizilecek merak ediyorum. Olasi bir Mert & Nilü durumunda Metin kimi kiskanir kestiremiyorum:)))
23.05.2014 - 09:10
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler