logo

Karadayı 71. Bölüm izle

Özet: Ayten'i kurtarmak için andını bozan Mahir yine karakolluk olmuştur. Feride hayal kırıklığı içinde karakolda beklerken gelecek muhasebesi yapmaktadır, ailesine ve iş çevresine karşı yine zor durumda kalmıştır. Mahir içerde Ayten'i kaçırmaya çalışan adamlardan kimden emir aldıklarını öğrenmeye çalışırken, Feride dışarda bebeğini kaybetmek üzere olan Ayten'e yardım eli uzatır. Mahir'in içeri girmesini fırsat bilen Mehmet Saim bu durumu değerlendirmek için harekete geçer. Ayten'in Sinan tarafından kaçırıldığını öğrenen Necdet, Sinan'la hesaplaşmaya gider. Sinan'ın tavırları Necdet'i iyice çileden çıkarır. Öfkeden gözü dönen Necdet atacağı adımla Sinan'ın ve Mahir'in hayatlarına dair çok önemli kararların alınmasına neden olur. Mahir ve Sinan bilmedikleri kötü bir oyunun içinde kalmak üzeredir. Fakültede çıkan olayların ortasında kalan Songül ve Osman'ı zor anlar beklemektedir. Bülent'in yaptığı sürprizden etkilenen İlknur ise bir karar aşamasındadır. Bu sırada tahliye olmak için gün sayan Orhan, Seyis'ten o gün için özel bir istekte bulunacaktır.
Serdar Özbek demiş ki;
Karadayi dizisini 71. bölümden sonra kini yayinlamadiniz,? Bilgilendirirseniz memnun olurum..saygilarimla.
20.05.2014 - 22:47
0   0

oldie demiş ki;
Fikret. 120 dakikalik bir dizinin hazirlanisi vs cok ama cok daha fazla zaman aliyordur. Sadece 2 dakika seyrederek yorum yapmaya hicmi yuzun kizarmiyor?Bende korku flimleri sevmem hayatim boyuncada seyretmemisimdir yani simdi iki dakika bakarak bu flim boktan desem gerilim,flimi seven bana ne der? Bende sana aynisini diyorum.
20.05.2014 - 20:50
0   1

oldie demiş ki;
Yusuf. Beni bir zahmetten kurtardin saol sana aynen katiliyorum. Zaten bazen 1 dakikalik sahnesi tum gunu alan, emek,bilgi,beceri,yetenek vs isteyen bu zor isi hakkiyla yapan bu insanlarin gunler, bazen haftalar suren emegini 2 dakika'da seyrediyorsan? Sana bir Ata sozu hatirlatayim. Essek hosaf icmekten ne anlar suyunu icer tanesini birakir' sana esseksin demiyorum lutfen yanlis anlama essekoglu esseksin.
20.05.2014 - 17:16
0   0

yusuf kl demiş ki;
fikret ne içtin sen be kardeşim :D müslümanlıgı bile karıştırmış akp nin sanal ajanları bunlar :D dizi türkiyenin en iyi gerilim dizisi aynı zamanda Ahlak ve aile bağlarını hatırlatan namuslu insanların mücadelesinden bahseden bir dizi niye zoruna gitti bu kdr
19.05.2014 - 23:20
0   0

ali demiş ki;
cox beyenirem. kenan ve berguzar tam bu role gore.
13.05.2014 - 20:39
0   0

Fikret Hakan demiş ki;
Bir Film için, çok güzel bir hikâye. 7 kısımlık bir Dizi için, güzel olabilirdi. Fakat burada da isi yine B... ediyoruz bir filmi 71 kısım yaparak. Biz bu kadar aptal mıyız? Dayak yedikten sonra her halde savcıya sırtını açarak bunları da not etseniz iyi olur diyebilirdi. Sonra bu adamın hikâyesi hiç bir savcıya fırsat verdirmez çünkü devletçe çeşitli haksızlıklara uğramış bir aile olduğunu tüm ülke biliyor. Hele Feride’nin annesi bile su an bütün olanları bilmesi ve hala damadını gangster gibi görmesi, saçma sapan, 50 sene geri kalmış bir filmciliği hatırlatıyor. Tekstilde alin teri ile isim yapmış ürünleri kopya ederek hak yeriz, sonrada Müslüman bir ülkeyiz deriz, demek ki günah değil, o zaman Amerikan filmlerini kopya edelim de fazla yorulmayalım. Mahalle ise milenyum zamanında Meksikalıların haydutlara karşı teslimiyetini hatırlatıyor. Ne yazık ki 50 ile durumuna göre 100 yıl gerideyiz. Diyeceksiniz niye seyrediyorsun? Merakımdan dolayı uzamış dizileri her 10 kısımda 120 dakikayı 2 dakikada seyreder bu notumu yazar ve üzülerek gönderirim. Belki uyanırız diye çünkü suç hep halkımızındır, iyi bir şeyi ancak biz yaptırabiliriz. Fakat hep uyumuşuzdur çünkü tüm Dünyaya film satıyor görünürüz ve doğrudur bedavaya kim yok der? Bana sorarsanız Türkiye haricinde seyredenler sadece Türkiye zihniyetindedir. Sizlere Allah sabır eylesin.
13.05.2014 - 05:28
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler