logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 12. Bölüm izle

Özet: Bahar sonunda Efsun’un gerçek yüzünü görür ve kızkardeşini hayatından tamamen çıkarmaya yemin eder. Bahar ve Ateş’in yeniden yakınlaştıklarına şahit olan Efsun ise planlarının işe yaramadığını görünce deliye döner. Diğer yandan, Nuran bahçedeki cesedi ortadan kaldırmak için yeni planlar peşindedir. Efsun’un evden kovduğu Bahar, gecekonduya giderek Nuran’ın tüm planlarını bozar. Yeniden biraraya gelen Bahar ve Ateş arasındaki aşk, artık her şeye karşı duracak kadar güçlüdür. O Hayat Benim heyecan dolu yeni bölümüyle Pazar akşamı 20.00 da FOX ekranlarında!
TC Berran demiş ki;
Dizinin ilerleme hizi iyide canli seyredilldiginde 3 saat oturmak arada kalkilmasina ragmen kramplar giriyor:((( 3 saat cok uzuuuuuuuun bir süre;((( En iyisi bu Siteden ertesi gün seyretmek!!!Bu bölüm iyi idi. Saftrik Bahar gözünü acmaya basladi.ANA-KIZ insanin kanini donduracak kadar kötü ve riyakär.Babada ayni sekilde saf. Atese: KIM KIZLARIMI ÜZERSE KARSISINDA; BENI BULUR...deyince cok güldüm:))))) Kendini SUPERMEN zannediyor PISIRIK ADAM:))))
12.05.2014 - 09:03
0   0

alin demiş ki;
herkes rolunu ey oyniyo, super dizi.
12.05.2014 - 08:24
0   0

sezzy demiş ki;
Nuran cok iyi bir tiyatrocudur. Bence dizinin bir numarasidir. Her ne kadar Nuran rolunde cok kotu bir karakter de olsa oyunculugunu cok begeniyorum. Daha once Doktorlar dizisinde de doktor rolunde idi. Orda cok guzel bir karakteri vardi. Her girdigi rolun hakkini fazlasiyla veriyor. Bakalim bundan sonra neler olacak???!!!! Mahalledeki kargasanin icinde Bahar cantasini alip mektubu okuyabilecek mi??? Yoksa canta da mektup da yikintilarin altinda mi kalacak??? Yikim son anda durdurulacak mi??? Haftayi sabirsizlikla bekliyecegim.
12.05.2014 - 02:17
0   0

angel demiş ki;
nuran ve efsun rollerinin tam hakkini veriyorlar
12.05.2014 - 01:29
0   0

sezzy demiş ki;
Kimi kimin evinden kovuyorsun Efsun??? Sen ne kadar kotu kalpli birisin. Bendeku de lafmi???!!!! Zaten iyi biri olsa baska bir kizin, ustelik kardes gibi birlikte buyudugu birinin hayatini da sevgilisini de caknazdi. Annesinden cekmis. Babasinin da ne vicdani varmis ki hem Bahar.in hayatini calmalarina goz yumdu hem de cinayete irtak oldu. Artik ina da iyi biri gozuyle bakamam. Henuz ozeti okudum. Dizinin yayinlanmasini sabirsizlikla bekliyorum. Herkese keyifli izlemeler.
11.05.2014 - 22:27
0   0

inci demiş ki;
Bu diziyi cok seviyorum.En gercekci rolu Nuran oynuyor.O kadar gercekci ki insan butun kalbiyle nefret ediyor.
11.05.2014 - 22:17
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler