logo

Bugünün Saraylısı 26. Bölüm izle

Özet: Gözleriyle gördüğü ihanetin acısıyla sarsılan Ayşen, Savaş'a inanmaz ve onu terk eder. İlk kez masumken kaybeden Savaş deliye dönmüş durumdadır. Ayşen ve Savaş'ın şiddetli ayrılığı başta Ata ve Fatih olmak üzere herkesin dengesini bozar. Fatih kendini bir anda Süreyya ile oynadığı oyun ve Ayşen'e olan gerçek duyguları arasında kıvranırken bulur. Mutluluk sarhoşu olan Süreyya ise, kendi mutluluğu için Ayşen ve Savaş'ın bir an önce barışması gerektiğinin farkındadır. Savaş ve Ayşen arasındaki yüksek gerilim Ata ve Rezzan'ı da var gücüyle sarsarken bir yanlış anlama büyük bir rezaletin fitilini ateşler. Katiboğlu ve Ataman aileleri kendilerini bir anda yıkıcı bir fırtınanın ortasında bulur.
birgul demiş ki;
yaaa en cok selimle ferideyi merak ediyorum cok yakisiyorlar :* ins guzel biseyler olurr aralarindan o gerizekqli atifi brakir insallahhhhhhhhhh
19.05.2014 - 17:44
0   0

Alev demiş ki;
Bende Uftade Hanimin yaptiklarini davranis sekillerini hic hos gormedim yinede Uftade hnm ile empati kurma durumda kaliyorum. Uftade yillarca olmus bir kadinla kocasini paylasmis ve hic sevilmemis bir kadin.Su andaki durumuda yillarin patlamasi ile olusan bir durum. Evet aksiyonlari cok cirkin ozellikle elinde kadeh ile sarhos bir sekilde dolasmasi abes duruyor. Ama ote yanda, Ata bey de hic mi kabahat yok ?? Bu mumkun degil. Bir kez bile kendisine 2 cocuk vermis bir kadina ne guzel bir soz soyledigini duydum nede ona karsi gosterdigi en ufak bir sevgi gosterisni gordumi.. Bir kadin daha kac yil sevgisiz yasayabilir ???? Bu kadar kolaymi evet ben birini sevdim ama sevmedigim biri ile evlendim bu yuzdende ben kendi dunyamda yasarim demek . Ata bey in yaptigi bu olmus yillar. boyunca..Ata bey bir kez olsun empati yoksunlugundan cikip kendi sutten cikmis ak kasik olmadigini anlayip karisina yillarin hatrina farkli davranabilir. Ata bey durustlukte kimseye pabuc birakmiyor ama yillarca karisini beyninde kalbinde aldatmis bir adam! Hangi durustlukten bahsedilebilirki burada ? Uftade nin yasadiklari hicde kolay degil. Ama icki olayinda bende ayni dusuncedeyim kadehi birakmali cunku bunca acidan gecmis guclu bir kadina yakismiyor..
14.05.2014 - 13:41
0   0

Roza demiş ki;
Iste burdada HAYRET diziyi senaryoyu ekestiren degerli yorumculara dil uzatan yok. Ama ROZA karadayi da elestiri yapinca hemen üstüme atlayan oluyor,ne hikmetse:))) Kizlar kendinizi sansli hissedin,size gelip elestiri yagmuruna tuttugunuz diziye niye bakiyorsunuz,istemem istemem yan cebime koy diyen yok:)) Iyi seyirler,gecerken bir ugradim.
13.05.2014 - 12:38
0   0

TC Berran demiş ki;
Aysen ile Savas ayni zamanda dizilerde oynamaya basladilar.Bilakis Aysen kesfedilir kesfedilmez 3 dizide basrolde oynamis birisi olrak taninir.Burda baslangictaki performansi düstü...Galiba yoruldular artik...:((( Benim favorim degildir.Bana göre Diziyi Ata,Rezzan,Üftade ve Süreyya götürüyor.Ferda arkadasa Üftade hk.yorumuna tamamen katiliyorum. COK UCUZ BIR SHOWDU!!!!!Üftade kendi basitligini ve zavalliligini sergiledi. Rezzan hnm.yine dimdikti ve cok $IKTI...onunla yarisamaz Üftade... Ayrica neden tek tarafli sevmek sucmu? HERKESIN GÖNLÜNDE BIR ASLAN YATAR!!!!Üftade zavalli birisi.Ve hemen eski dir-dirciligina basladi ve bu kez elinde kadehle...Terkettiginde bes parasi yoktu yine Ata Beyin parasini har vurup harman savuruyor sacma sapan aksiyonlarla.FERIDE benide SIKTI kaprisleri ve aptalliklariyla:(( Ayni sekilde kocasida cok IGRENC:::
12.05.2014 - 09:27
0   0

gunay demiş ki;
ne zaman akilanacaklar bunlar ,
11.05.2014 - 15:23
0   0

Alev demiş ki;
Dizi gercekten cok guzel.Cok degerli sanatcilar ve muhtesem performanslar. Savas rolunde gercekten cok basarili.Sureyya baslibasina bir olay, muhtesem performanslar sergiliyor genc yeteneklerimizde. Ata bey, Uftade Hanim, Rezzan Hanim oyun guclerini ispatlamis oyuncular olarak bir kez daha kendilerini tebrik ediyorum.Genc yeteneklerden ilk kez seyrettigim, Fatih, Feride Selim in performanslari cok iyi.. Ayrica Fatih ve Sureyya super yakisiyorlar birde Feride ile Selim.... ASk olmali bunlarin arasinda... Benim maalesef tek begenmedigim Aysen, ne ses tonu ne mimikleri nede oyun gucu.. Hic birini begenmiyorum. Kadro cok guclu oldugu icin arada kaynamis gibi oluyor ama kadro bu kadar guclu olmasaydi bu dizinin boylesine tutacagini dusunmuyorum. Aysen in bas rol oyuncusu olmasi icin uzun bir yola ihtiyaci oldugu dusuncesindeyim.Cok sansli ki Savas gibi deneyimli bir oyuncu ile rolunu paylasiyor. Kucuk hanimefendi dizisindede basari saglayamamisti.Insallah kendini bu konuda gelistirir.. Yinede emegi gecen herkese cok tesekkurler..
11.05.2014 - 11:34
0   0

ferda demiş ki;
Ayyas Üftadenin aksiyonu cok cirkin ve basitce idi.Yani varosvari.....evi terkeden ve sevilmedigini bilen birinin bu denli onursuz davranmasida hic dogru degildi.Cetin ve Feride ile ilgilenecegine hala Ata beyin pesinde..Feride SIKTI artik :(( gelgitleriyle..Atif baska PISLIK..Ayni sekilde Süreyyada SIKTI..:((
11.05.2014 - 08:37
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler