logo

Karagül 45. Bölüm izle

Özet: Konakta gizemli olayların ardı arkası kesilmiyor. Kendal’a gelen kimliği belirsiz telefonlardan sonra şimdi de notlarla ne yapması gerektiği söyleniyor. Kendal çaresiz denileni yapıyor, ama öte yandan o da görünmeyen düşmanı için büyük bir oyun hazırlıyor. Kadriye hanım’ın isteği üzerine ertelenmeyen sünnet düğünü tüm konak fertleri için güzel bir birliktelik oluşturuyor. Herkes dertlerini, düşmanlıklarını unutup kısa bir süre için bile olsa Rüzgâr’ın bu mutlu gününde bir arada oluyor. Ama bu güzel anlar çok uzun sürmüyor ve Rüzgâr’ın aniden ortadan kaybolmasıyla herkes büyük bir korku yaşıyor. Ebru onu sakinleştirmeye çalışanlara isyan ederken, Baran da büyük bir korku içinde Rüzgâr’ı bulmaya çalışıyor. Kadriye hanımın panikle ağzından çıkan bir laf, Narin için büyük bir kâbus oluyor. Herkes Rüzgâr’ı bulmak için çırpınırken, Kendal ve Ebru farkında olmadan kader ortağı oluyorlar. Kendal büyük bir bedel öderken, Ebru ise bir o kadar büyük bir sürprizle karşılaşıyor.
ramila demiş ki;
tesekurler.bu gun olacakmi
17.05.2014 - 13:31
0   0

ramila demiş ki;
46 bolum ne zaman yayna veryorsnuz
17.05.2014 - 13:28
0   0

naz demiş ki;
Eğer Kasım başından beri Muratın adamıysa o zaman Recepde ölmedi.Kasım içerideyken Recebi şişlemişti çünkü.nese herşey olabilir.Kafama takılan bişi var.Tamam bu Serdar ayıptır söylemesi kızların ikisindende ettkilendi.Tamm şimdi diceksiniz bu Mayanın kuruntusuydu.Eğer Serdar Adayı görmeseydi kesinlikle Maya ile olurmadu.Kıza hem ufaklık diyo sonra gecenin bi yarısında kızı aradığıda oldu.Ayrıca mektubu gördüğünde Mayaya ben başkasını seviyorum dicekti.Kızı görünce alttann tatlı tatlı laf atmalar şimdide Maya bakmazken yandan yandan bakıyorya ben gülmekten yerlere yatıyorum.Neyse anlamadığım konuya gelince Serdar Maya ile buluştuğunda Rüzgar oradaydı.Ada ile buluştuğu sıradada vardı bu çocuk görmüyormu Serdarı.
14.05.2014 - 03:37
0   0

ceren demiş ki;
Sukur kavusturana sonunda Özcan Deniz döndü bu dizinin hastasiyim
13.05.2014 - 23:51
0   0

ayse demiş ki;
ya okadar dizi çekiyolar art arda olan olaylarda kişilerin kıyafetleri ferklı oluyor. biraz dikkat edilmeli bence
11.05.2014 - 01:04
0   0

nigar demiş ki;
Muratın adamı Sibelin belalısı - katil Kasımsa, onda onun Kendaldan farkı çok az. Kurtulunca ailesine sahib çıkmak yerine Qraf Montekristoluk yapıyor. İki manyak kardeş onca kadın-çoçuğa eziyyet ediyor. Hikayeni nereye götüreceklerini merak ediyorum. Qaliba sonda yakınlarından kimse o kardeşlerin yanında kalmayacak. Herkes onları terk ediyor olacak.
10.05.2014 - 22:21
0   0

aleyna nisanur demiş ki;
bu diziye ailecek bayılıyoruz diyebilirim ve hiç bir bölümünü kaçırmadan izledim karagül hiç bitmesin istiyorum ve bütün karakterlere hayranım sizleri çok seviyorum
10.05.2014 - 13:19
0   0

hezal demiş ki;
off ya ne bolumdu cok agladim :( ALLAH kimseyi evlat acisiyla sinamasin..
10.05.2014 - 02:18
0   0

sezzy demiş ki;
Superrrrrrr. Nihayet Murat ortaya cikti:))) Fragman cok guzel. Artik aci cekme sirasi Kendal.da. Daha dogmamis oglu ici delirdi ama baskalarinin oglunun hic degeri yok sanki. Sibel.e birsey yaptiklarini sanmiyorum. Murat teker teker Ozlem.e de Baran.a da kucuk kizkardesine de gorundu. Anladigi. Kadari ile kucuk kizkardesi ile birlikte bir plan yapacak. Yani ne yapmasi gerektigini kucuk kizkardesine soyleyecek. Demek ki Ozcan Deniz yeni dizisi baslamadan once bu dizideki rolune devam edecek:))))
10.05.2014 - 01:47
0   0

gyuna demiş ki;
iste bu!Ozcan Deniz dondu diziye.cooooooooooooooook mutlu oldum yaa))
10.05.2014 - 01:33
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler