logo

Kara Para Aşk 8. Bölüm izle

Özet: Ömer ve Elif, Nilüfer'in Burgazada'da olduğunu öğrenmiştir. Elif bir an önce kardeşini kurtarmak için harekete geçmeleri gerektiğini düşünürken, Ömer'in başka planları vardır. Ömer, Elif'i tehlikeye atmadan Nilüfer'i kurtarmak istemektedir. Ömer, Elif'in inadını da yenip, ona söz verdiği gibi kardeşini kurtarabilecek midir? Bu sırada Nilüfer, Metin'in ailesi ve ablası hakkında anlattıkları yüzünden büyük bir kafa karışıklığı yaşamaktadır. Üstelik Metin'e karşı hissettiklerine de bir türlü engel olamamaktadır. Nilüfer duyguları ve mantığı arasında gidip gelirken aldığı kararla olayların seyrini değiştirir. Bahar'ın yaptığı plan konusunda hala çekinceleri olan Levent ümidini kaybetmiştir. Bahar onu ikna etmeye çalışırken holdinge gelen bir misafir farkında olmadan Bahar'ın işini kolaylaştıracak bilgiler verecektir.
ulker demiş ki;
yeni bolumu sabirsizlikla bekliyorum:)
20.05.2014 - 22:05
0   0

Zümre demiş ki;
Ilkinde maç vardı yaynlamadılar, gecen haftada ulusal yas soma
20.05.2014 - 01:16
0   0

Kimse demiş ki;
Unuttuğum: bu yazdıklarımızı senaristler,yapımcılar,kanallar okuyup düşünseler iyi olur.
19.05.2014 - 02:12
0   0

Kimse demiş ki;
Benim gıcık olduğum durum 2 haftadır su'dan sebeplerle dizinin yayınlanmaması! Ben kolay kolay bir diziyi beğenmem ama hoşuma gideni oluncada aksilikler oluyor çoğu zaman.ya düzenli yayınlanmıyor ya vakit'de oynanma oluyor ve en kötüsü tamamen yayından kaldırılıyor.böyle birşey de Türk kanallarına mahsus bir davranış.yazık güzelim diziler emekler zayi oluyor,seyirciye zaten saygı yok.bunlarda benim nacizane fikirlerim ve eleştirim.genel durum için sırf bu dizi için değil.bu arada herkesin yorumunu zevkle okuyorum.
19.05.2014 - 02:08
0   0

gunel demiş ki;
arkadaslar nolursunuz biri bana soylesin diziyi neden iki haftadi yayinlamiyorlar bir bilen var yayndan kakdimi yogsa
14.05.2014 - 22:22
0   0

LaLem demiş ki;
Dilara arkadaş, benim adımı yazma cesaretini bile göstermeden bana sataştığına göre senin benimle ilgili bir kuyruk acın var besbelli. Evet şimdi yeni bir metotla ve tekniki yardımlarla daha çabuk yazabiliyorum. Ama yazılarımın hangi aralıklarla yazıldığına bakarsan o kadar da çabuk yazamadığımı görüp mutlu olursun ve böylece de kuyruk acın azalır. Bu arada polimik değil polemik , ne olduğunu ve nasıl yazıldığını öğrende gel. Ama benimle yazışmak için değil, çünki ben senin karşında pes ediyorum. O KADAR SEVİYESİZSİN Kİ seninle ne polimike, ne de polemiğe girmeye değer.
13.05.2014 - 22:04
0   0

dilara demiş ki;
Maşallah üç parmakla yazı yazdığını söyleyen birisi bu geçen zaman diliminde bayağı hızlanmış. Eskiden sabah yazdığım yorumu anca akşama bitiriyorum derdi. Şimdi ise her lafa yetişiyor mübarek. Ne yapsın polimikle besleniyor. Kesin yine rosaya sataşır görün bakın muhaha
13.05.2014 - 16:19
0   0

LaLem demiş ki;
Selam nifulleyl bende uyarına teşekkür ederim ama kusura bakma ben selin kadar yüce gönüllü olamıyacağım. Bu siteyi kendi malı sananlar, diziyi veya beğendikleri oyuncuları eleştirdim diye bana hakaret edenler, saçma sapan saldırıda bulunanlar, anladıkları dille cevaplarını alacaklardır. Bana vurana gül attığım zamanlarda oldu. İnsanlar bunu zaaf sanıp bana karşı olan saygısızlıklarına devam ettiler. Bunu anladığım andan beri dişe diş göze göz. Ve gördüm ki bu metot daha tesirli. Ben burada adabımla yorumumu yapıyorum. Kimseyle alıp veremediğim yok. Bu sırada istemeden birini kırarsam ve bu bana edepli bir şekilde söylenirse özür dilemesini de bilirim. inşallah seni kırmamışımdır. İyi geceler.
13.05.2014 - 01:39
0   0

SELİN demiş ki;
Sevgili NİFULLEYL, uyarın için teşekkürler. Aslında haklısın ama insan her zaman saçmalıklara aklı başında reaksiyon gösteremiyor. Benim için zaten bu konu burada kapandı. Sevgiler.
12.05.2014 - 18:50
0   0

Musti demiş ki;
Gecen bölümü siradan bir mac yüzünden izleyemedik. Siradan bir mac yüzünden diziyi bir hafta ertelemek gerekmiyordu bence. Hem eminim bu dizi o basit mactan daha cok reyting yapardi. Duyan da iki Türk takimi sampiyonlar ligi finali oynuyor sanirdi. Oysa basit bir yerel kupa maciydi. Yorumlarin bir kismini okudum, arada güzel yorum yapanlariniz var. Bence de damat (ismi aklima gelmiyor simdi) süs olsun diye dizi de oynatilmiyor, aktif bir rolü var gibime geliyor. O yüzden katilin o ve sevgilisi olabilecegi yönlü yorumlara katiliyorm. Bu arada burasi cok hareketlenmis. Yorum ya da polemik yapanlar cogalmis. Bir noktaya kadar polemik de iyidir. Canlilik getirir. Selamlar
12.05.2014 - 18:19
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler