logo

Kara Para Aşk 5. Bölüm izle

Özet: Davetsiz misafir Ömer, annesi ve bilgisayar ekranında donup kalan görüntüler arasında sıkışan Elif, kendini dört tarafından cendereye alınmış gibi hisseder. Annesine Ömer'i açıklaması, bilgisayardaki görüntülerden kurtulması ve hepsinden önemlisi Ömer'in görüntüleri almasına engel olması gerekir. Elif hayatının oyununu oynamak zorunda kalır. Nilüfer'in sim kartı dökümlerine ulaşan Pelin ve Arda çok önemli bir ipucuna ulaşır. Elif ve Ömer bu bilgiyle Nilüfer'in izini bulmaya çalışır ve yavaş yavaş düğümü çözmeye başlarlar. Attıkları her adımla Nilüfer'e biraz daha yaklaşan ikili yaşadıkları zorunlu ortaklıktan da pek memnun değildir. Birden bire kendisini polisiye bir dünyanın içinde bulan Elif, Ömer ve arkadaşlarına ayak uydurmaya çalışırken Zerrin ve Tayyar engeline takılır. Tayyar aniden çıkan bu sevgili durumundan rahatsızdır, Ömer'i yakından tanıyıp asıl amacının ne olduğunu çözmek ister ve bunun için evinde bir yemek organize eder. Elif'le Ömer bütün aile ve Tayyar'ın önünde büyük bir sınava girer. Günlerdir tutsak olan Nilüfer'i ise büyük bir tehlike bekler. Sıtkı genç ve güzel kıza zorla sahip olmayı kafasına koyar. Hiç beklemediği bir anda Nilüfer'e saldırır. Nilüfer çaresizce Sıtkı'nın kollarında çırpınırken, Metin onu kurtarır. Düşmanı birden bire kahramanı olur. Nilüfer Metin'in bu davranışına anlam vermeye çalışırken, Metin onu rahatlatmak için güzel bir sürpriz yapar. Metin farkında olmadan yavaş yavaş tutsağından etkilenmektedir ama Nilüfer bunu fark edecek durumda değildir. Metin'in uzattığı yardımsever ele beklenmedik bir şekilde karşılık verir.
MSFIGO demiş ki;
Benim ilgimide Metin cekiyor aslinda. KImdir, nedir? Tayyari hapse sokmaya calisiyor anladigim kadariyla. Buda bana onu sempatik gösteriyor ;) Belkide Tayyarin pis islerini cikarmaya calisiyor. Hersey olabilir. Yan karakterler banada cok ilginc geliyor. Birgün bunlarda bas rol oyuncusu oluyorlar. Engin Akyüreki bu dizide cok begendim. Ilk yabanci damatda görmüstüm, sonra bir bulut olsamda, Fatmagülün sucu ney ama burda karakter olarakta cok hosuma gidiyor. Baharla sevgilisi mesela. Bunlar galiba ayni evde yasiyorlar. Peki Elif neden bugüne kadar bu adami Baharin yanindan görmedi?
12.04.2014 - 11:56
0   0

Merve demiş ki;
Arkadaslar hatirlarsaniz Elif ve Omer Romadayken Ahmet beyin her ay Romaya gelip geri dondugunu ogrenmislerdi. Kizi Elifi ziyaret etmemesinin nedeni aceba yaninda Mine Kaizmin olmasi olabilirmi? Kod adi Metin asil ismi Fatih, komserle arabada Omer hakinda konusdular. Aceba bu Fatih gizli MIT gorevlisi olabilirmi diye dusunmedim degil, annesiyle konusrkende aceba komserle birlikte baska bi sebeke elamanimi demedim degil...
12.04.2014 - 01:09
0   0

sevin demiş ki;
evet roza nasil ve ne sekilde bilmiyorum ama tayyar isin icinde zaten metine bu kizi arastirisalar ucu bize dokunurmu giblierinden bir sey söyleyip belli etmisti ama ben sibelin kara para aklama isinin icinde olup olmadigina emin degilim sanki baska bir sey var gibi yada tam olarak degilde belki bilmeden yada mecbur kalarak belkide hic ilgisi yoktur.bahara gelince o zaten ömeri ilk bölümlerde görmüstü elif isyerinde ömeri atlatmak icin ondan yardim istemisti ömer ile bahar ilk bölümde daha polis olarak dolanirken ortalikta konusmuslardi.sirkettede arabayi bakmaya gittiginde polis oldugunu söylemisti bahara degil ama danismadaki kiza.nülefirinde o iki dakikada arayi o kadar acacak kadar kacmasi bir garip .metin yavas yavas asik oluyor galiba.
11.04.2014 - 22:57
0   0

Roza demiş ki;
SEVIN Sibel eger kara para aklama isindeyse Mine Kazim kimligini belki o isler icin kullaniyordu. Sibelin ailesi bu dizide gercekten maddi sikinti ceken fakir nitelenebilecek tek aile. Baba yatalak,kiz kardesin TIP kitaplari cok pahalidir. Sibel in yasa disi islere bulasmasi icin tehdite ve santaja gerek kalmamistir. Ama bankada ki 57 bin böyle kirli isler icin cok az. Yada o para Ahmetten iyi niyetle mi geliyordu? Ahmet Sibelin babasinin yatalak kalmasina neden olmustur,babasi böyle bir yardimi kabul etmiyecegini düsünerek bu sekilde yardim ediyordur. Hesabin anne ile ortak acilmasida mantikli. Sibel SINIRLI ögretmen maasiyla birden eve cok para getirirse herkes süphelenir. Oysa anne ev harcamalarina azar azar sokarsa pek dikkat cekmez. O sahte kimligide Tayyar cikartmis olabilir. Tüm ipler Tayyarda dügümlenior aslinda. Ahmet ve Sibel arasinda ki baglantiyi da bildigini düsünüyorum. Ömer de her bölüm birine desifre oluyor. Gecen bölümde Metin e,bu bölüm Pinar a,önümüzde ki bölümde fragmana göre Bahara desifre oluyor:)) Ömer acikca komiser oldugunu söylese de rahat etse/etsek:)). Vay vay fragmana gel, ya Ömere gözlük ayri bir yakisiyor. Hele gömlegini o düzeltisi yok mu. Yeni platonik aśkim Engin bundan böyle:)) Kivanc Tatlitug un pabucu dama atildi hehe. Zaten yeni dizisinide hic begenmedim. Tayyar türk dizi tarihinde görülen en manyak karekterlerden biri sanirim. Ben böylesini ilk defa görüyorum,pamuk seker görünüsünün ardindan baligi kulakla tutan birini:)) Her bölüm bir organa el atiyor ve bize hem hayat dersi verir gibi hemde biyoloji dersi verircesine bilgilendiriyor. Tesekkür ediyorum buradan kendisine:) Yesss zannedersem haftaya dizimiz mactan sonra gösterilecek. MUSTI sanada merhaba.
11.04.2014 - 20:10
0   0

sevin demiş ki;
bu bölümü ancak seyredebildim.ama benim kafam bir seye takildi bu ömer dügün hazirligi yapiliyor pasaport cikariyorlar yani hicmi görmedi sibelin kimligini üstelik polis hadi onu birak evdekilerin baba ve kizkardesin bu sirri bilmeleri gerek.ömer ile elifin uyumu cok güzelde su ömerin saclarini tarasalar bazen o kadar daginik oluyor ki hele elifin odasina daldiginda...baharin sevgilisinin elifle bir ask yasama sansi yok ama elifin ablasi asli ile olabilir:))
11.04.2014 - 12:51
0   0

Sanem demiş ki;
Demek Sibelin annesi gercek annesi degilmis, acaba Omer bunu biliyormu? Pinar nerden cikti herseyi mahv ediyordu yuzsuz kadin, neyse bir gun Tayyar onu'da kesecek damada yedirecek. Iki sahneyi zevkle izledim biri Aslinin Leventi kovmasi ikinci Baharin Elifinin sevgilisi oldugunu ogrenmesi ve oyle kala kalmasi. Metinin Tayyar'dan nefret etmesi iyi oldu ama Tayyar bi ogrenirse onun kulaklarini kesecek onlarla balik tutacak:)))
11.04.2014 - 10:13
0   0

Musti demiş ki;
Selamlar. Roza, gene döktürmüssün. Yorumlarin güzel. Diziyi izliyorum, genelde begeniyorum. Fazla yorum yapmayacagim. Sibel'in annesinin bildigi cok sey var. Bildiklerini saklamak icin ne gibi bir sebebi var acaba? Sibel'le ortak kontolori da varmis. 57 bin lira varmis hesapta. Cok büyük bir rakam da degil aslinda. Eger Sibel kara para aklama isinde calismissa, büyük bir rakam degil. O isten herhalde daha fazla kazanirdi. Onun disinda Elif'in annesi rolünü icten oynamiyor; biraz daha samimi olabilir. Aile dostlari da olsa, Tayyar'in ailenin bu kadar icinde olmasi da biraz abartili. Yani nerdeyse Tayyarsiz hic bisey yapmiyorlar. Tayyar amca da Tayyar amca. Gercek amca bile bu kadar büyük yer tutmaz bir insanin hayatinda. Elif'in kiz arkadasi, ismi aklima gelmiyor simdi, kendinden cok emindi, erkek arkadasinin Elif'i tavlayacagindan. Simdi Elif'in bir sevgilisi oldugunu duyunca, bakalim ne yapacak.
10.04.2014 - 23:20
0   0

bülent demiş ki;
roza harika tespit hanibal a dogru gidiyor tayyar :DD
10.04.2014 - 17:14
0   0

bülent demiş ki;
evet metin elmasları bekliyor tayyarı sepetlemek için yemekte biraz italianca konuşması iyi olurdu ömerin detaylar cok önemli ayrıca cok büyük bir eksik var elif neden metinin bindigi aracın plakasını almıyor ama finaller güzel bitiyor ekranı ikye bölüp ömer le elifi göstermesi süper bi iş bakalım neler olacak dizi oyuncularına ve emeği gecen herkese bol şans
10.04.2014 - 17:10
0   0

Roza demiş ki;
Haftaya mac tan dolayi dizimiz yokmus galiba:( Asli parantez acilmasi gereken bir karekter. Bir kere cok dobra,aklina geleni kimseden korkmadan söylüyor. Bazen dozunu kaciriyor ama onuda sanki ilgi cekmek yada bilhassa itici olmak icin yapiyor. Sanki hayati boyunca hic dikkate alinmamis. Ne söyledigine ne yaptiklarina ne de varligina deger verilmemis. O da kendi varligini zit ve iticilikle göstermeyi secmis. Elif gibi fazla iyimser olmadigi icin dogru kararlar verebiliyor. Kimseye en yakinima bile güvenmedigi icin hep temkinli oldugu icin ondan iyi bir is kadini olur. Neden bunu kimse fark etmemis? Neden ona kimse hak ettigi degeri vermemis? Kisacasi ben ASLI yi merak ettim. Tayyar isini biliyor. kurban olarak Elif yerine Asliyi secseymis coktan hapse girmisti:)) Bu kadar dikkatli olan Ömerin Sibelin samimi olmadigini,sakladiklari oldugunu,yalan söylerken yüzünde ki degisiklikleri anliyamamis olmasinin sebebi su olabilir. Cünkü Ömer Sibele asik degildi. Farkliliklarini hic farkedememis. Sadece huyu huyuma tipi tipime demis o kadar. Demek ki farkindalik sadece ilgini cekene olurmus:))) Dizide olmamis dedigim sahne Elifin USB görüntülerini degistirebilmesi. Ömerle Elifin annesinin kapida ki diyaloglari cok kisa. Ömerin göz ucuyla bile Elife bakmayisi Ömerin genel davranis bicimine UYMUYOR!
10.04.2014 - 10:45
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler