logo

Kara Para Aşk 4. Bölüm 720p izle

Özet: Karakol önünde Ömer'i vazgeçirmeye çalışan Elif bunu başaramaz. Ömer karakola girip şikayette bulunmak konusunda kararlıdır. Elif için geçen her dakika işlerin daha da zorlaşmasına neden olmaktadır. Polisin Nilüfer'in kaçırıldığını öğrenmesi kardeşinin ölüm fermanını imzalamak olduğunu bilen Elif karakol engelini aşmak zorundadır. Zerrin evde şık bir yemek masası hazırlatmış heyecanla kızlarını beklemektedir. Elif, karakol ve Ömer engelini aşsa bile annesine Nilüfer'in yokluğunu nasıl açıklayacağını bilmemektedir. Her şeyin sarpa sardığını anlayan Elif sonunda Ömer'e Nilüfer'in kaçırıldığını itiraf eder. Ömer bir kez daha yardım etmek ister ama Elif buna yanaşmaz. Metin'in Ömer'in polis olduğunu hemen öğreneceğini düşünmektedir. Deneyimli bir polis olan Ömer, Pelin ve Arda yardımıyla kusursuz gibi görünen bir plan hazırlar ve Elif'i ikna eder. Elif çaresizlik içinde sorunlarını aşmaya çalışırken dost bildiği Bahar'a sığınır ve ona babasının yüklü miktarda borcu olduğunu bunun karşılığında elmasları bulması gerektiğini anlatır. Bahar'ın elmasları bulması konusundan kendisine yardım edeceğinden emindir. Oysa elmaslar Bahar'ın da iştahını kabartmıştır ve Bahar gözünü kırpmadan en yakın dostunu kalbinden vuracak oyunu başlatır. Elif ve Ömer planlarını uygulamaya başladıklarında Metin yeniden Elif'in karşısına çıkar. Babasının borcuna karşılık Elif'in daha çok karar para aklaması gerekmektedir. Elif bu kez yapmak istemediğini söyler. Başka bir şekilde borcunu ödeyip kardeşini almak istemektedir. Ama Metin'in ve Tayyar'ın ellerindeki tek koz Nilüfer değildir. Elif çırpındıkça bataklığa daha çok saplanmaktadır.
Musti demiş ki;
Selamlar. Roza, gene döktürmüssün. Yorumlarin güzel. Diziyi izliyorum, genelde begeniyorum. Fazla yorum yapmayacagim. Sibel'in annesinin bildigi cok sey var. Bildiklerini saklamak icin ne gibi bir sebebi var acaba? Sibel'le ortak kontolori da varmis. 57 bin lira varmis hesapta. Cok büyük bir rakam da degil aslinda. Eger Sibel kara para aklama isinde calismissa, büyük bir rakam degil. O isten herhalde daha fazla kazanirdi. Onun disinda Elif'in annesi rolünü icten oynamiyor; biraz daha samimi olabilir. Aile dostlari da olsa, Tayyar'in ailenin bu kadar icinde olmasi da biraz abartili. Yani nerdeyse Tayyarsiz hic bisey yapmiyorlar. Tayyar amca da Tayyar amca. Gercek amca bile bu kadar büyük yer tutmaz bir insanin hayatinda. Elif'in kiz arkadasi, ismi aklima gelmiyor simdi, kendinden cok emindi, erkek arkadasinin Elif'i tavlayacagindan. Simdi Elif'in bir sevgilisi oldugunu duyunca, bakalim ne yapacak.
10.04.2014 - 23:19
0   0

gunel demiş ki;
cox beyenerek izleyirem bence en guzel dizilerden bir coxda yakisirlar bir birine emeyi gecen herkese sayqilar
09.04.2014 - 20:20
0   0

banu demiş ki;
Super serialdi cox sevdim bu dizini
05.04.2014 - 15:06
0   0

ella demiş ki;
Dizi cok ama cok guzel, begenerek izliyorum, surukleyici, karakterler yerine dahada oturmaya basladi, bir tek Elifi'in sacinin yuzunun yarisini kaplamasini ve onun surekli sacini yuzunden cekmesine gicik oluyorum, sacini topladiginda nasilda guzel. Birde arkadasi Bahar'in surekli korku filmini andiran yuz ifadesi entrikali bir goruntu sergilicem diye habire erkek arkadasina gozlerini patlatarak birseyler anlatmasi gicik, daha dogal olabilir. Onun disinda Bahar bu plani yaptigina cok pisman olacak, cunku cocuk Elif'e asik olacak benceee. Dizinin devamini bekliyorum.
03.04.2014 - 12:30
0   0

Roza demiş ki;
Ömer kesinlikle silahi bilerek gösterdi. Hatirlayin, bu adamlarin tepedekilerle arasi iyidir demisti. Kendini bilerek desifre etti. Amac yavas yavas yukardakilerle yani teskilatta kimler isin icinde onlari ögrenmek icin yapilan bir numara., Tayyar Metine emir vererek bu oyunun devamina izin verecek. Ayrica bence Tayyar Ömeri taniyor,belki Ömerin babasindan. Ömer kara para isini ögrenemeyecek,bence video acilmayacak. Metin ne karizma psikopatsin sen öyle. Cikolata alirmis,düsünceli adam iste:)) Gicik Bahar. Magduru oynuyor. Koyacaksin bir hafta gecekonduya,haline sükretmeyi ögrensin. Yok calismak zorundaymista,markette hesap yaparmista. O planlarin elinde patlar insallah. Ömerin bu hafif ukela hallerine bayiliyorum. Ohh bogazli kazak giymesinden kurtulduk:)) Bu hüseyin abiin maddi durumunu gercekten iyice abarttikar. Ömerin paralarda gitti:(( Bakin cok önemli bir AYRINTI fark ettim. Ali amir Metine FATIH dedi. Defalarca dinledim. Acaba Metin polismi? Gizli görevde Tayyarin yanina sokulmus biri mi? Ya da görevden alinmis eski bir polis. Simdide kara para aklama isine girmiste olabilir...
03.04.2014 - 01:03
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler