logo

Kara Para Aşk 4. Bölüm izle

Özet: Karakol önünde Ömer'i vazgeçirmeye çalışan Elif bunu başaramaz. Ömer karakola girip şikayette bulunmak konusunda kararlıdır. Elif için geçen her dakika işlerin daha da zorlaşmasına neden olmaktadır. Polisin Nilüfer'in kaçırıldığını öğrenmesi kardeşinin ölüm fermanını imzalamak olduğunu bilen Elif karakol engelini aşmak zorundadır. Zerrin evde şık bir yemek masası hazırlatmış heyecanla kızlarını beklemektedir. Elif, karakol ve Ömer engelini aşsa bile annesine Nilüfer'in yokluğunu nasıl açıklayacağını bilmemektedir. Her şeyin sarpa sardığını anlayan Elif sonunda Ömer'e Nilüfer'in kaçırıldığını itiraf eder. Ömer bir kez daha yardım etmek ister ama Elif buna yanaşmaz. Metin'in Ömer'in polis olduğunu hemen öğreneceğini düşünmektedir. Deneyimli bir polis olan Ömer, Pelin ve Arda yardımıyla kusursuz gibi görünen bir plan hazırlar ve Elif'i ikna eder. Elif çaresizlik içinde sorunlarını aşmaya çalışırken dost bildiği Bahar'a sığınır ve ona babasının yüklü miktarda borcu olduğunu bunun karşılığında elmasları bulması gerektiğini anlatır. Bahar'ın elmasları bulması konusundan kendisine yardım edeceğinden emindir. Oysa elmaslar Bahar'ın da iştahını kabartmıştır ve Bahar gözünü kırpmadan en yakın dostunu kalbinden vuracak oyunu başlatır. Elif ve Ömer planlarını uygulamaya başladıklarında Metin yeniden Elif'in karşısına çıkar. Babasının borcuna karşılık Elif'in daha çok karar para aklaması gerekmektedir. Elif bu kez yapmak istemediğini söyler. Başka bir şekilde borcunu ödeyip kardeşini almak istemektedir. Ama Metin'in ve Tayyar'ın ellerindeki tek koz Nilüfer değildir. Elif çırpındıkça bataklığa daha çok saplanmaktadır.
alican demiş ki;
abi tuğba çok güzel yaa.d
09.04.2014 - 13:41
0   0

Derya demiş ki;
Arkadaslar Ömer babam kuyumçuydu dedi.Geçen bölümde babasının öldürüldüyünü Söyledi katili ise bulunmamıs.Ömer ve kardesi bu yüzdan polis olmayı seçmişlar.Bana öyle geliyoki Ömerin babasının ölümünde Tayarın parma var.
07.04.2014 - 04:21
0   0

Derya demiş ki;
Ozaman paylaşdın için teşekürler Roza.Ben çarşambayı nasıl bekliçam şimdi.Arkadaslar bençede Ömer silahı bilerekden gösterdi.Belki gerçekden bu işin içinde polis olup olmadını öyrenmek için gösterdi silahı.
07.04.2014 - 04:06
0   0

Roza demiş ki;
DERYA yazdiklarim bu dizinin 5. bölüm özetiydi. Benim uydurmam degil:)) Bu dizinin resmi web sitelerinde özeti bulmak pek zor bir is degil. Meraklilar icin cok cok önceden paylasayim dedim. MSFIGO evet bende Ömerin silahi bilerek gösterdigini yazmistim. Bakalim gercekten öylemi?
06.04.2014 - 23:00
0   0

MSFIGO demiş ki;
Banada öyle geliyorki, Ömer bilerek tabancayi gösterdi. Ali amirin bu isle birseyi oldugunu bende tahmin etmistim. Sanem, Baharin sevgilisine Elifi ayarla teklifini duydugum an bana A.S.K. dizisi aklima geldi. Metin kim acaba? Nilüferin ayaklarini gördügüm zaman güldüm ;) ayak parmaginda ne kadar yüzük vardi öyle ;))) cizmeyle gezdigi zaman rahatsiz etmiyormu o yüzükler ;))
06.04.2014 - 19:27
0   0

Derya demiş ki;
Merhaba Roza.5 bolumde olaçakları nerden biliyosun??merak etdim.Yazdıklarını okudukda donup kaldım.Ben Metin Elifden hoşlanır diye düşünüyordum.Bençede Metin Ömerin polis oldunu saklayaçak.
06.04.2014 - 18:23
0   0

Roza demiş ki;
Özetten anladigima göre bol didismeli,oyunlu,herkesin birbirini irdeledigi bir bölüm izliyecegiz. Zerrin,Asli ve Tayyar Ömeri,Ömer Tayyari inceleyecek. Ömer ve Elif acik vermemek icin sevgili rolü oynama kismi cok eglenceli olacak:)) Ömerin sevgili numarasini yaparken düsünmek heyecanli hehe. SENARISTLERE hic yakistiramadim ama Ömer silahini kazaren göstermis gibi. Yani Ömerin bir plani deglmis. Oysa neler hayal etmistim:( Özetten Metinin polis oldugunu cikarmak mümkün degil. Metin sanirsam Tayyara Ömerin polis oldugunu sölemeyecek. Ali amirin galiba Ömerle ilgili baska planlari var. Metinin Nilüferden etkilenecegini tahmin etmistim. Umarim Metini daha yakindan taniriz. Baska bir konuya deginmek istiyorum bence ELMASLAR Tayyarin akvaryumunda:))
05.04.2014 - 09:31
0   0

Roza demiş ki;
Kara Para Aşk 5.Bölüm Özeti Davetsiz misafir Ömer, annesi ve bilgisayar ekranında donup kalan görüntüler arasında sıkışan Elif, kendini dört tarafından cendereye alınmış gibi hisseder. Annesine Ömer'i açıklaması, bilgisayardaki görüntülerden kurtulması ve hepsinden önemlisi Ömer'in görüntüleri almasına engel olması gerekmektedir. Elif hayatının oyununu oynamak zorunda kalacaktır. Nilüfer'in sim kartı dökümlerine ulaşan Pelin ve Arda çok önemli bir ip ucuna ulaşır. Elif ve Ömer bu bilgiyle Nilüfer'in izini bulmaya çalışır ve yavaş yavaş düğümü çözmeye başlarlar. Attıkları her adımla Nilüfer'e biraz daha yaklaşan ikili yaşadıkları zorunlu ortaklıktan da pek memnun değildir. Birden bire kendisini polisiye bir dünyanın içinde bulan Elif, Ömer ve arkadaşlarına ayak uydurmaya çalışırken Zerrin ve Tayyar engeline takılır. Tayyar aniden çıkan bu sevgili durumundan rahatsızdır, Ömer'i yakından tanıyıp asıl amacının ne olduğunu çözmek ister ve bunun için evinde bir yemek organize eder. Elif'le Ömer bütün aile ve Tayyar'ın önünde büyük bir sınava girecektir. Günlerdir tutsak olan Nilüfer'i ise büyük bir tehlike beklemektedir. Sıtkı genç ve güzel kıza zorla sahip olmayı kafasına koymuştur. Hiç beklemediği bir anda Nilüfer'e saldırır. Nilüfer çaresizce Sıtkı'nın kollarında çırpınırken, Metin onu kurtarır. Düşmanı birden bire kahramanı olmuştur. Nilüfer Metin'in bu davranışına anlam vermeye çalışırken, Metin onu rahatlatmak için güzel bir sürpriz yapar. Metin farkında olmadan yavaş yavaş tutsağından etkilenmektedir ama Nilüfer bunu fark edecek durumda değildir. Metin'in uzattığı yardımsever ele beklenmedik bir şekilde karşılık verecektir...
05.04.2014 - 08:53
0   0

Roza demiş ki;
Merhaba CEMILE ve DERYA. Cemile bende bu sitede artik eskisi kadar yorum yapilmadigi icin fazla yorum yapmiyorum:)) Ama okuyanlar varmis. Yorumun icin tesekkürler. Elif saclarini toplamali diyenlere KATILIYORUM:))
04.04.2014 - 21:46
0   0

sercan demiş ki;
Elif saçlarını toplasa iyi olur. Tek gözle gezdikçe bize fenalık geldi.
04.04.2014 - 18:43
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler