logo

Karagül 39. Bölüm izle

Özet: Ebru gelen mektupla sarsılıyor. Kendal’ın karşısına geçip bunun hesabını sorarken yanında Baran ve Fırat’ın da olması Kendal’ı iyice köşeye sıkıştırıyor. Bu durum, Ebru’nun giderek şüphelerinin esiri olmasına ve yine başta Kadriye olmak üzere konaktaki herkesin tepkisini alacak bir adım atmasına sebep oluyor. Diğer yanda Özlem, yaşadıklarının ağırlı ile daha fazla başa çıkamayıp, zor anlar yaşıyor. Artık güvenebileceği ve inandığı kimse kalmamışken hiç beklemediği bir el Özlem’e uzanıyor. Narin, Fırat’ın Ebru’ya karşı olan aşkına, karşı duramayacağını anlıyor ve bu gerçeğe kendini alıştırmak zorunda olduğunu fark ediyor. Narin Oğuz’un ona yaptığı teklifi ciddi şekilde düşünmeye başlıyor. Maya, Turiste yolladığı mektuba hala cevap gelmemiş olmasının üzüntüsünü yaşarken; Baran Ada ve Serdar’ı beraber görünce sinirlerine hâkim olamıyor. Ada ve Baran arasında yaşanan kriz yine konakta yüreklerin hoplamasına neden oluyor. Ebru ve Ada Baran’ın verdiği tepkiyi şaşkınlıkla karşılarken; bu durum Narin ve Baran’ın kaybettikleri yakınlığı geri kazanmaları için adeta bir fırsat oluyor. Özlem, yaşadığı travmanın etkileriyle Kendal’a karşı kurduğu oyunu düşündüğünden daha erken başlatıyor. Artık Şamverdi konağı farkında olmasa da çok büyük bir oyunun içine giriyor.
Sibel demiş ki;
Cok dogru bir karar Murat karekteri geri donmeliydi Bazi sayfalarda ufak saglik sorunlariyla donecek yazilmis umarim Oyle olmaz ,saglikli donsun VE arbruya tabiki.Yakisanida bu Tebrikler cok Güzel bir yapim.Biz New York'tan takip Ediyoruz
30.03.2014 - 04:53
0   0

Elifnur demiş ki;
Çok güzel bayildim. Harika murat sonunda diziye doniyor. Simidi kendal napicak çok marak ediyorum.
29.03.2014 - 17:29
0   0

asya demiş ki;
bu fragman da ya birinin hayali ya da ruyasi olacak.
29.03.2014 - 08:46
0   0

sezzy demiş ki;
Kendal.in etekleri iyice tutustu. Ozlem cok iyi yapti. Ben de Kendal.in bu puskin hareketlerine dayanamiyordum. Fragmanda nihayet Murat da gorundu. Yavuz Bingolu de cok begeniyorum. Bakalim dizi nasil sekil degistirecek?
29.03.2014 - 03:51
0   0

ilya demiş ki;
sonunda ya sonunda Ozcan Deniz diziye geri dondu inanammiram supersiniz. tesekkurler siteye aninda yuklediniz :)
29.03.2014 - 00:37
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler