logo

Zeytin Tepesi 6. Bölüm izle

Özet: Sazlıköy’de Akın'la Deniz'i gören Tarık büyük bir yıkım yaşar ve Deniz’i tamamen kaybetmek üzere olduğunu fark eder. Onu yeniden kazanmak zorundadır. Rakibi kardeşidir ve Akın daha şanslı görünmektedir...
MSFIGO demiş ki;
Selam Sanem, ben Tarikin karisi Denizle Tarikin arasina girdi ve ayirtti demedim. Benim dedigim bile bile kendini atese atti. Icinde her zaman Denizin Tarikin kalbinde bir yeri var diye biliyordu. Ayrica Tarik onu nikahtan bir gün önce aldatti. Ben onun yerinde olsaydim evlenmezdim. Eger beni bir insan nikahimdan bir gün önce aldatsa kim bilir daha neler yapacak. Gözüne hirs bürünmüs ve Gökcenerlerin gelecegini alt üst etmek istiyor. Yani bu kadininda bir nevi hatalari var. Masum degil. Tarika gelirsek, o konuda yüzde yüz katiliyorum, adice davrandi Denize karsi. Sahitlik yaparak sevdigi kadini hapse attirdi. Nasil bir sevmekse, kiyabildi resmen. Sonradan Denize davranislari ayri bir adilik. En kötüsüde nikah öncesi Denize yaptigi serefsizlik. O ailede adam gibi iki erkek vardi, biri öldürüldü, öbürüde su subay olan kardes.
01.04.2014 - 01:11
0   0

Sanem demiş ki;
MSFIGO, yorumuna katiliyorum ama Tarikin karisi Denizin yakin arkadasi neden Tariki secti aralarina girdi, buna katilmiyorum, cunku Deniz ve Tariki o ayirmadi hatta onlarin hayatinda degildi, belki seviyordu ama aralarina girmedi, onlari ayiran Tarikin Denizi hapisaneye yolladigi va sekiz yil hapiste olmasina sebep olmasi ,ona inanmadi, Tarikin karisi her sey tamamen bittiginde onunla beraber oldu, Tarik isteseydi Denizle yattigi gece nikah yapmazdi, yani bence Tarikin karisi bir engel degildi, Tarik Denizi hak etmiyor. Karisinin abtalligi Tariki o kadar sevmesi ve her seyi goze almasi. Tarikin Denizle yattigi ve sabah ona sadece bir gece demesi aff edilecek bir sey degil ,hayat kadini sanki. Bence de buyuk abi Denizi hak ediyordu, Yildizin agzi ve konusma tarzi cok kotu, sanki agzi kontorolden cikiyor gidiyor:)))
30.03.2014 - 23:50
0   0

halide demiş ki;
guzel bir dizi..cok beyeniyoruz amma bazi yerleride cok abartici..
30.03.2014 - 16:06
0   0

MSFIGO demiş ki;
Bilmiyorum, Akin simdilik iyi görünüyor ama Denize zarar (tecavüz) vermek/etmek istedigi günü iyi hatirliyorum. Aslinda eger biri olacaktiysa en büyük abi (Atilla Saral) olabilirdi. Cünkü o hep Denizi kolladi. Neden birkac bölüm sonra öldürüldü anliyamiyorum. Tarika gelirsek. Denizi sevdigi belli ama cogu zamanda hirs gibi bana geliyor. Bir yandan Tarik ve Denizi yine beraber görmek isterim, bir yandan Tarikin yaptigi hatalar yüzünden bunlarin iliskileri nereye sürecek diye merak ediyorum. Ayrica Tarik evli bir adam. Öbür yandan karisinida hatali buluyorum. Maden Denizle iyi arkadasti neden Tarik? Her zaman bir süpheyle yasayacak. Ayrica insalarin gelecegini alt üst etmeye hakki yok. Yildinizin mimiklerini biraz abartili buluyorum bazen. Hele agzini acip tuhaf gülmesi. Büyük ablayi burda sevdim. Adini Feriha Koydugumda gicik biriydi. Anneanne cok iyi bir oyuncu. Ragip korkunc birisi. Bence en fenasi o.
29.03.2014 - 00:01
0   0

azerin_01 demiş ki;
chok gozel bir dizi, severek izliyorum. Amma 2 kardeshin ayni kishiye ashik olmasi hech hosh olmadi. Kashke Akin ona sadece bir arkadash kimi baksaydi, Akin buna layiq biri deyil. Duzelmek isteyib dahada dibe dushmesini istemem.
27.03.2014 - 10:43
0   0

beren demiş ki;
film gitgide sacmalamaya basladi basta cok guzeldi biraz gercekci olalim LUTFEN
27.03.2014 - 09:35
0   0

eda demiş ki;
Bu dizi ispanyol dizisinden alıntı bütün bölümleri o dizinin bölümlerine paralel gidiyor bu hız ve karmaşda o yüzden türk dizisi olmakla alakası yok ;)
27.03.2014 - 03:33
0   0

yildiz demiş ki;
Bu ne yaa bir kiz üc kardesle öpüsüyo,baska erkekmi yok,hep ayni hata,türk halkina cok kötü örnek hep kardes ayni kiza asik oluyo.Yeter artik görmek istemiyoruz böyle diziler,hic inandirici olmuyo.Güzel basladi derken Atilla Sarali hemen öldürdünüz,hic tadi tuzu kalmadi dizinin.Yildiz basrolde oynamaliydi,hep ayni konu..,
27.03.2014 - 01:44
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler