logo

Kara Para Aşk 2. Bölüm izle

Özet: Babasının sırlarla dolu bir cinayete kurban gitmesi, bulması gereken elmaslar, kardeşinin kaçırılması, Elif'i çaresizlik içinde bırakmıştır. Sokak ortasında öptüğü komiser Ömer ise Elif'in o an yanında görmek istediği son kişidir. Elif, Ömer'i atlatmak ve tek başına elmasları bulup kardeşini kurtarmak zorundadır. Elmasları arayacağı yeni adres Sibel'in evidir. Sibel'in ailesiyle tanışmak, yaşadığı evi görmek Elif'i derinden sarsar. Bir şekilde Sibel'in odasına girmeyi başaran Elif bir kutu bulur, cevaplanması gereken sorulardan birinin yanıtı bu kutuda gizlidir. Elif'in birilerinden korktuğu için kendisini öptüğünü anlayan Ömer, onu konuşturmaya çalışır ama başaramaz. Elif iş birliği yapmaya niyetli değildir fakat Ömer'in de pes etmek gibi bir adeti yoktur. Elif'i göz hapsine alarak Ahmet ve Sibel arasındaki ilk bağlantıyı kurmayı başarır. Elif çaresizce araştırma yaparken, Tayyar'ın onun için hazırladığı asıl plandan habersizdir. Kaybolan elmaslar aslında Tayyar'ın çok da umurunda değildir. Tayyar içinde Elif'in olduğu uzun vadeli bir plan peşindedir. Metin'e emri verir. Metin, Elif'e kardeşinin hayatını kurtarması karşılığında yapması gereken şeyi söyler. Elif'in hayatına bir bomba daha düşmüştür. Kardeşinin hayatını kurtarabilmesi için verilen görevi yapması üstelik de bunu Ömer'den saklamayı başarması gerekmektedir.
Alev demiş ki;
Tuba bir zahmet cek su saclarini gozunden, ne o oyle tek gozlu kahramanlar gibi. toka tak bi zahmet..
29.05.2014 - 16:36
0   0

gunel demiş ki;
bende beyenerek izleyirem iyi dizi izlemek olar
26.03.2014 - 21:05
0   0

sezzy demiş ki;
Mervem. Hosgeldin canim. Tam bize gore bir dizi. AZ.daki gibi burda da cozulmesi gereken pek cok sey var. AZden uc oyuncu var ama biri Omer.in nisanlisi ve oldu. Arafa asik olan, hoca dedenin torunu da burda Elifin kucuk kizkardesi rolunde. Yine ayni donuk bakislar. Ilk bolumde biraz fegisik bulmustum ama bu bolumde aglarken gulup agladigi belli degil. Rol yetenegi sifir. MAKA. Sen de hosgeldin. Sana kolay gelsin, hem onurlu hem de zor bir meslegin var. MSFIGO.cum. Bence Sibel.in Ahmet.in kizi olmasi ihtimali, sevgilisi olma ihtimalinden daha cok. Tayyar oglunu sanki bu ailenin kizlarindan birinden apar topar uzaklastirmak icin yatla uzaklastirdi. Belki de kucuk kizkardesin sevgilisi. Cunku o da New york.a gidiyor. Belki de New York.ta aralarinda birseyler oldu. Dizi daha basta ama aklimiza pek cok soru sokmayi becermisler. Malum senaristler. Onlar da boyle bize iskence cektirerek keyif aliyorlar. Karagul.un de O hayat benim.in de senaristleri yine bunlar. Valla bu kadar diziye bu kadar cok entrikayi ayni zamanda nasil bulup sokuyorlar. Bravo diyorum. Ehh simdilik bu kadar yeter. Yorum gidene kadar zaten en az ucdort defa tekrar tekrar deneyecegim. Hepinize sevgiler.
23.03.2014 - 03:46
0   0

sevin demiş ki;
metin ömer ile elifin resimlerini cekti ama tayyar gelince hemen sakladi niye?tayyarin gercek meslegi neki acaba.belkide kadavralara mücevherleri sakliyordur.simdi bu ahmetbey niye karisi ile ortak oldugu kasaya sevgilisinin yada kizinin resmini koymus olsunki.acaba diger belgelerde bir ipucumu vardiki?zaten kagitlara dogru düzgün bakmadilar bile.
22.03.2014 - 22:07
0   0

MAKA demiş ki;
Sezzy ve Roza ben bende size katiliyorum,bende sizin kibi dusunuyorum. Bilmiyorum siz calisiyomusunuz yoksa calismiyorsunuz,ben doktorum hastanede calisiyorum.o uzden uzun yorum yazmaga pek vaktim yok .ouzden sizlere boyle uzun yorumlar yazdiginiza gore cok tesekkur ediyorum. Sizlere her zaman saqlam olmayi dileyirem.hepinize mutluluklar.
22.03.2014 - 17:42
0   0

MSFIGO demiş ki;
Ayni senaristlermi?? Ama bu diziyi biraz son dizisine benzetiyorum nedense, cünkü cok sirlarla dolu bu dizi. Yada bizim senaristler biraz imaj degistiriyorlar ;) Tayyarin adami onun yegeni oluyor herhalde. Tayyarda aslinda uyusturucu baronuymus özete bakilirsa. Tayyarin yegeniyle Tuba bir zamanlar beraberlerdi yanilmiyorsam. Yani gercek hayatta.
22.03.2014 - 00:19
0   0

MSFIGO demiş ki;
Bilmiyorum sizin gözünüze carptimi. Bahar Elifin odasina girerken ayakkabilarini cikardi ve sanki ayakabinin icinde bir elmas görür gibi oldum. Bahar Ahmet ve Sibel olayini biliyor gibi. Ayrica birazda tuhaf buldugum olay, Sibelin bakire olmasini gözümüze sokmaya calisiyorlar. Ama bu neyi ispatlar? Sibel ve Ahmet sevgili olsalar bile Sibel halen bakire olabilirdi. Bu kizin nisanlisi vardi, onunla yapmadigi seyi Ahmetle yapmak zorunda degildi. Baska taraftan bakarsak, Sibel bakire bile olmasa bile Ahmetin sevgilisi anlamina gelmiyor. Ömerin yengesini sevmedim hic. Kötü bakisli biri. Illah Sibele kir atacak. Ayrica Ömere kalkip hesap soramaz. Amir cok terbiyesizlik yapti Ömere karsi. Ömerin yerinde bende olsam aynisini yapardim.
21.03.2014 - 17:20
0   0

Merve demiş ki;
Sezzy ablam bensiz olmaz burasi dedim bende geldim :))) bu bolumde benim dikkatimi ceken, Bahar neden Merte whatsappdan Nilufermis gibi sesli mesaj gonderiyor, ve Mert aile dostu olan bir kizi tanimamasi baya bir ilginc... Dikkat etiyseniz dizinin sonunda havalaninda Elif Romaya giderken, Merte New Yorka gidiyordu... Sibelin annesi neden israrla Omerden gercekleri sakliyor, Tayyarin asil amaci belli oldu, kara parayi aklatmasi icin Elifden daha iyi bir kurban bulamazdi, peki Tayyarin asil amaci ne, neyin intikamini aliyor...
21.03.2014 - 12:50
0   0

seyda seyma demiş ki;
omer fatmagulun sucu ne dizisinde daha yakisikliydi .bu dizide ayni hakan akkayaya benzemis bizimle deilsin
21.03.2014 - 05:29
0   0

Sanem demiş ki;
Roza, Karadayi'nin senaristleri bu dizinin senariyosunu'da yaziyorlar yazmissin. Aman allahim nasil yaziyorlar?? ben bilmiyordum, bu kadar hata ve sacma mantiksiz seyleri gormek bunun icin. Bu sokakta yagmur yagiyor baska sokakta gunes var ve .........:O Tayyarin ogluna gelince, bence o da babasi gibi manyak, Nilufer dedi manyak'misin, belli ki Niluferin pesinde.
21.03.2014 - 01:12
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler