logo

Karagül 37. Bölüm izle

Özet: Ebru’nun, Fırat’ın suçunu üstlenmesi, konağın ortasına düşen bir bomba etkisi yaratmıştır. Kendal’ın hazırladığı tuzak, Ebru’yu demir parmaklıkların arkasına gönderirken, Fırat bu işin peşini bırakmayacaktır. Ancak, Fırat’ın bu ısrarı ona pahalıya mal olacak, Fırat, Ebru’ya olan aşkını kanıyla imzalayacaktır. Konaktaki herkesin dozları farkları olsa da Ebru ile ilgili şüpheleri devam ederken, Kadriye duyduğu andan itibaren Ebru’ya olan inancını koruyacak, bu durum Ebru ile Kadriye arasında ki bağları kuvvetlendirecektir. Ebru’nun yokluğu, Ada, Maya, Rüzgar ve Baran arasındaki bağı güçlendirirken, bu, Narin için her ne kadar kabullenmek istemediği bir durum olsa da, Baran’ın net tavrı karşısında sessiz kalmak zorunda kalacaktır. Diğer yandan Özlem, Kendal için yavaş yavaş hazırladığı intikam planını yürütmektedir. Kasım’la olan işbirliği Özlem’in başına hiç beklemediği bir belayı açarken, bu durum, Özlem’in kinini harlayacak, Özlem artık önüne geçilemez bir tehlike haline gelecektir.
yorumcu demiş ki;
Normalde dizi izlemem ama karagül ayrı bişey. her bölümde ayrı bir konu her bölümün insanı kendisine çekmesi süper. ayrıca gerçekçilik bakımından diğer dizilerden çok üst seviyede.
18.03.2014 - 08:31
0   0

sezzy demiş ki;
Ben de Ozlem.e tahammul edemiyorum. Ozcan Deniz.in kac dizi once donecegini soylemislerdi. Hala bekliyoruz. Su Kendal bazan sinirden deli ediyor bazan da acinasi hallerine ve laflarina katila katila guluyorum. Galiba Ruzgar babaannenin gercek torunu. Cok benziyorlar.
18.03.2014 - 03:38
0   0

Mehpare demiş ki;
hic dizi izleyen biri degilim , ama karagul u hic kacirmadim.. ama ozlemin karakteri cok sacma ve GereksiZ,CEKEMIYORUM OZLEMI..ozlemi gorunce ya sigara icerim ya da cay alirim ))) MURAT DONSUN ARTIK
15.03.2014 - 14:04
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler