logo

Aramızda Kalsın 23. Bölüm izle

Özet: Celepoğlu Ailesi, Şahin Altındağ’ın teklifiyle yeniden birbirine girer. Bu teklif Civan’ın kendine yeni bir yol çizmesine sebep olacaktır. Yadigar da Hüsne de korkuyla aynı soruyu sorar Civan'a: Gidecek misin? Bu arada Gülseren hanıma kendini kanıtlamak isteyen Hüsne'yi zorlu bir sınav daha beklemektedir. Hüsne udunu kaptığı gibi gelen Gülseren hanım karşısında hiç bilmediği kanunla konser vermeye girişir! Konser başarısızlıkla sonuçlanır ama Hüsne bu işten kazançlı çıkar. Karısının üzüntüsüne dayanamayan Bahattin, Battal'dan özel ders verecek iyi bir hoca bulmasını ister. Battal memleketin en iyi hocasını getirir ama baltayı yine taşa vurur
bolly demiş ki;
Tesekkurler , tek part olarakta parca partlar olarakta izleniyor. Tabletten girenler chromeden rahatlikla izleyebilirler,diger dizileride lutfen bu videolardan eklerseniz cok sevinirim en azindan alternatif linklere ilave yaparsaniz cok iyi olur .birde yalan dunya dizisinin acilmayan bolumlerine alternatif link yaparsaniz cok memnun olurum .. tekrar tesekkurler emeginize saglik :))))
15.03.2014 - 20:15
0   0

NERI demiş ki;
HÜSNE ve BATTAL bu dizinin adeta lokomotivi .PERSEMBE aksamlarim bu diziyle,cok neseli,cok keyifli, geciyor .YALAN DÜNYA ,ve bu dizi benim favorilerim .
15.03.2014 - 11:42
0   0

Kevser demiş ki;
Bayiliyorum bu diziye :)))))))) her Gun oynasa bakarim hic sikilmadan .hepside bi ayri komik yaa:)))
14.03.2014 - 18:26
0   0

Duru ensari demiş ki;
Mukemmel, televizyonda seyrettigim iki diziden biri.
14.03.2014 - 09:58
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler