logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 4. Bölüm izle

Özet: Bahar’ın dedesi Yusuf’un hayaleti aileyi adım adım takip etmektedir. Ortalıktan kaybolan amcasının izini süren Osman, İlyas ve Nuran’ı yeni taşındıkları müştemilatta bulur. Nuran korku içinde foyalarının meydana çıkmaması için çırpınır. Efsun’un tek derdi ise ‘hayatını’ kimseye kaptırmamaktır. Annesine bile… Ancak yeni hayatına alışmak da onun için kolay olmayacaktır... Ateş ise Bahar’ı tanıdıkça genç kıza doğru çekilir, kafası karışır. Genç adam yüreğinde ilk kez alevlenen aşkla, yıllardır beslediği intikamın arasında kalacaktır.
bahar demiş ki;
Çok güzel bi dizi ama artık gerçekler ortaya çıksın...
07.03.2015 - 18:27
0   0

sevgi demiş ki;
bahar daha da çeker kanal Fox olunca : )
13.03.2014 - 15:28
0   0

MSFIGO demiş ki;
Baharin gercekten hayatini calmislar ve halen caliyorlar. Dedesi para göndermis Efsuna giysi alinmis, Bahar eskilerini giymis onun, okulunu dondurmus, Efsunda süslenip püslenip gününü gün etmis, Baharin sevgilisiyle fink atmis. Bahar okumak istemis, ailesine yük olmamak icin okulu dondurmus ama Efsunu okutmak icin bilezik satmislar. Bu ne ya böyle? Gelde catlama. Lütfen senaristler, Bahara sans verin. Böyle güzel, tatli, asil bir kiz ezilmesin.
11.03.2014 - 23:18
0   0

Sedat demiş ki;
Bahar: Neden bana öyle bakıyorsun. . . Ateş: Nası Bakıyorum. . . Bahar: Böyle işte Ateş: .........(bakmaya devam eder ) Bahar: Kalkalım mı Mehmet Emir Bey Toplantıdan çıkmak üzeredir. Ateş: Tabi En güzel sahneydi durdurup durdurup izledim çok kadar güzel bi oyunculuk çıkartmışlar ki mahçup bakışlar gözleri kaçırmalar çok iyiydi bu reytinglerede yansıdı güzel gidiyor dizi ama ateş ile efsunun son sahnesi iyi değildi umarım baharın ondan geri çekilmesine neden olmaz bu davranış Alkkollüydü ayakta duramıyordu felan diyip yırtar umarım çünkü her taraftan darbe yemiş kız hep iyi düşünmeye çalışıyor bari yüzü ateşte gülsün gerçi senarts burayı takip ediyor mudur ki :D
11.03.2014 - 19:22
0   0

sezzy demiş ki;
Herkese Merhaba. Dizi cok guzel. Bahar cok tatlI ve durust. Tipki LD.deki Toprak gibi. Ama analigi ile kizi cok kotu. Bahar.in butun iyi niyetine ragmen ona karsi davranislari cok kotu. Hele Efsun. O kizi gorunce sinirlerim tepeme cikiyor. Cok ac gozlu ve sonradan gorme. Simdi de Ates.e kafayi takti. Ama Ates onun ne mal oldugunu iyi biliyor. Tenis kulubundeki kiyafeti gercekten cok komikti:))) Bahar.in amcaoglu geldi. Insallah komsuyla birlikte gecekonduda arama yaparlar. Bahar.in babalugi o kadar korkuyordu ama yine de karisinin sucunu anlatmiyor. Ama polis kapiya geldigi an kadin sucu hemen onun ustune atacak. Dizilerin en son bolumlerine kadar kotulerin hep dort ayak ustune dusmelerinden biktim. Bakalim Bahar.in babasi gercegi ne zaman ogrenecek????!!!!
11.03.2014 - 17:24
0   0

MSFIGO demiş ki;
Efsun burda gercekten cok basit ve cirkin olmus. Baska dizilerde ve baska resimleriyle daha güzel duruyor. Efsun gibi kardes olacagina hic kardes olmasin daha iyi. Hem Baharin eski erkek arkadasiyla gizli sevisiyordu, hemde simdi kancayi Atese takti. Giyim kusami ve makjaji berbat. Ama bütün sucu Efsunda bulmuyorum. Hala ve Babaannesine patlarken hakliydi. Hala ve babaanne sevimsiz insanlar hele hala. Öbür yandan gelin hanim bambaska. Hic yabancilik cektirmedi Efsuna. Halbuki cogu kadin kocasinin eski sevgilisinin cocugunu, hele o yasa gelmisse kabul edemiyor. Bu kadin tam tersine, Efsunu kendi kanindan olan ailesinden koruyor. Acaba Bahar onun yerinde olsaydi hala ve babaanne nasil davranirlardi onu merak ediyorum. Baharda öyle onlara bir cevap verdiki, bravo kiz dedim icimdem. Helal olsun. Herkes tennis bilmek zorundami? Yada bilmiyor diye gülünürmü üzerine? Asil görgüsüz hala rolündeki kadin. Kizi bile ondan daha olgun. Bu sanatci burdada sevimsiz bir rolde. Neyse, Ates ve Baharin yakinlasmasini bende istiyorum.
11.03.2014 - 13:40
0   0

celavie demiş ki;
EFSUN KARAKTERININ MAKYAJLI HALI.:))))))) BAZI DIZILERDE MAKYAJLA CIRKINLESTIRILIYORLAR.BURADA HIC GEREK KALMAMIS:))))))))
10.03.2014 - 18:43
0   0

aynuraa demiş ki;
pirenses pirenses ha ha ha
10.03.2014 - 13:39
0   0

canann demiş ki;
aman allahim efsun ne ya oyle boyle cirkinlik gormedim daha iyi bir oyuncu bulamadilar mi yaaa o bacaklar ne oyle
10.03.2014 - 13:29
0   0

aynuraa demiş ki;
merhabalar ben berke hic katilmiyorum cunki dizi cok da fena deyil bide efsun deyil ki mehmetemirin kizi bahar.baharda gorduyun gibi sarisin onun icinde bence inanadirici sayila bilir yaaaani.
10.03.2014 - 13:16
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler