logo

Karagül 36. Bölüm izle

Özet: Ebru’nun tutuklanıp konaktan alınması, konağa bomba gibi düşer. Ada, Maya ve Rüzgar annelerini bu şekilde görünce perişan olurlar, artık çocuklar için hayat hiç bir zaman eskisi gibi olmayacaktır. Ada başta olmak üzere Oğuz ve Fırat’ta bu işin arkasında Kendal’ın olduğunu içten içe bilseler de ellerinde somut bir delil olmaması hepsinin elini ayağını bağlamaktadır. Konaktaki herkes neredeyse Ebru’nun suçlu olduğuna inanmıştır. Ada ve Maya artık bu konakta duramayacaklardır... Rüzgar’ı da alıp konaktan ayrılırlar. Gidecekleri tek yere, Fırat’ın yanına sığınırlar. Kendal’ın tuttuğu avukat yüzünden ebru bir anda kendini içinden çıkamayacağı bir durumun ortasında bulur. Ebru kendini savunurken içine düştüğü tuzaktan kurtulmanın yollarını aramaktadır. Ebru’nun tutuklanmasıyla serbest bırakılan Fırat, Ebru’ya atılan bu iftiranın peşine düşer. Fırat’ın girdiği bu yol, onu karanlık bir yola çekmektedir. Bu sırada Kendal bir yandan kasasından çalınan cüzdanın şokunu yaşarken, diğer yandan Ebru’ya kurduğu bu tuzağın sağlamlaşması ve ondan sonsuza kadar kurtulma planının peşindedir.
Nurane demiş ki;
Ben kahr oluyorum bu bolum beni cok uzdu.Bence Ozlem kendi icin nasil yapdiysa simdi bir insanlik yapibda Ebru islarin dediyini acin yapsin.Cikarsin kasadan aldiqini da simdi Kendala karsi Ebru icin kullansin. Ben Bileye katilmiyorum bence tam aksi Adada Mayada cok sirin ve guzel oyuncular.Ama Murat ciksin bence ve o cok sevdiyi insanlari boyle iskenceden kurtarsin.
12.03.2014 - 12:57
0   0

naz demiş ki;
Bastan beri Ada ve Maya' nin cok kotu oynadiklarini goruyoruz ama son bolumde iyice cekilmez oldular . Hep ayni haykirmalar ayni mimikle . hep ayni, hep ayni . her sey uzadikca uzuyor . Zaten Kendal ve Ozlem yurutuyor bu diziyi . Ee Rizayida unutmamak lazim tabii Umarim senaristler biraz daha yaratici olurlar zira bu bolum inanilmaz sikici ve aptalcaydi . boyle giderse hic cekilmez
10.03.2014 - 00:44
0   0

Karate demiş ki;
cok güzel bir dizi , emegi gecen herkese tesekkür ederim , isine gelmeyen izlemesin
09.03.2014 - 23:47
0   0

nigar demiş ki;
Tam bir "acıtasyon" bölümü. Uzatma acıtasyon fazlalığıyla çok daraltıyor. Dioloqların,tepki tavrlarının daha canlı yapılmasını beklerdik. Genelde çok sönük ve sıkıcı bir bölümdü.
08.03.2014 - 16:59
0   0

Cihan demiş ki;
Yine de cok sacma! zaten bu bolumde hic birsey deygismedi, hep uzattilar! Bu sekilde nereye varacak bu dizi, anlamiyorum!
08.03.2014 - 11:15
0   0

Bilek demiş ki;
Ada ve Maya inanilmaz kotu oyuncular
08.03.2014 - 08:04
0   0

Esmer kız demiş ki;
Diğer dizilerde bir sorun yokta bu diziyi izlerken acayip kasıyo neden acaba :/ Birde tek part izleyemiyoruz nedeenn :/
08.03.2014 - 02:13
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler