logo

Fatih Harbiye 25. Bölüm izle

Özet: Rüya gibi başlayan gün, Macit ve Neriman için kabusa dönüşmek üzeredir. Macit, babasının kalp krizi geçirmesi ile altüst olurken, Neriman da babası tarafından çıkmazlara sürüklenmektedir. Macit ve Neriman aşkları için ailelerine direnmek zorunda kalırlar. Önlerine çıkan engeller, aşılmaz birer duvar olacak gibi gözüküyor. Pelin, aşk ve en az aşk kadar güçlü olan intikam duygusu içindeyken, eline geçen fırsatları değerlendirmek için sonuna kadar gitmeye kararlıdır.
MSFIGO demiş ki;
dizi güzel olmasina güzel ama bazen sahneler cok uzun cekiliyor. Kapi caliyor, Neriman agzini acip bakiyor, Fahriye gözlerini kocaman aciyor. Kapiya gidiyorlar, uzun bir cekim, Nerimanin agzi yine acik ve saskin saskin bakiyor. Bakismalar cok uzun sürüyor. Bunu biraz düzeltseler güzel olur. Faiz beye kiziyorum. Neriman koskoca kiz. Nasil resim dersinden alir onu? Kolaymi öyle bir yere gelmek? Ayrica, Faizi beyin Nerimana sormasi "sana ne zaman evlenme teklifi yapti, ilk görüstügünüzdemi" ozaman bu adamin hangi dünyada yasadigini düsünüyorum. Nerimanla Macit cok uzun zamandan beri tanisiyormlar ve Macit ona kisa bir sürede evlenme teklifi yapti. Bana kalirsa daha erken, fazla görüsemediler ama Macit ciddi olmasa bunu yapmaz. Nerimanin serbest bir kiz olmadigini bildigi icin onu bu durumdan kurtarmak icin kisa bir sürede evlenenme teklifi yapti. Faiz bey öpsün ve kafasina koysun. Aslinin sürekli dram gecirmesi üzücü ve sinir bozucu. Sürekli kötü kocasi tarafindan santaj yapiyor ama Emre annesinden uzak dursa daha iyi gecinecekler. Gerci karisini tecavüz etmis ve siddet uygulamis bir koca ne denli iyi bir kocadir oda tartisilir.
07.03.2014 - 19:29
0   0

Turkan demiş ki;
Selda bakarsin bir gun ac kaldiginda o kabak tadi cok lezzetli gelir, ne dersin??
07.03.2014 - 09:50
0   0

selvi demiş ki;
bu sozlerim SELDA icindir... anladigima gore ve okuduklarima gore bu diziyi begenmiyor sun net bir sekilde yazmisin ... peki sana bir soru NEDEN IZLIYORSUN ? BUKADAR NEFRET ETTIGIN BIR DIZI YI NEDEN IZLIYOR SUN ? kimin kim oldugunu, isimleri ,karekterleri, biliyorsun .... seni zorluyorlar mi? hayir istyen bakar istemeyen bakmaz, kimse seni zorlamaz bak diye ve sen bakmiyorsun diye de diziye son vermezler du senaryayo yazanda dizi yapanida sana ihtiyaclari yok... heleki senin gibi insanlara saygi duymayan, emege saygisi olmayana hic ama ihtiyaclari yoktur ... herkes dizileri hakinda yorum yapar begendiklerini, istediklerini, begenmediklerini ,kimi sevdigini, kimi sevmedigini ama senin gibi emek verenlere gecesini gunduzunu feda edene calisana saygisizlik etmez ... NERIMAN CIRKIN ORDEGE BENZIYORSA KI SEN ONUN HAKINDA OGLE DUSUNUYORSUN ACEBA SENI GORENLER SENI NEYE BENZETIYOR ?HIC DUSUNDUN MU? BENCE SEN ILK ONCE KENDINE BAK VE HIC BIR KULA BU SEKIL IHTAP ETME HER KESIN KENDINE GORE GUZELIGI FARKLIDIR KIMININ NERIMAN GIBI YUREGI GUZELDIR KIMININ YUZU BEBEK GIBIDIR VE KIMININ SENIN GIBI ICI CIRKINDIR BELKI SEN KENDINI COK GUZEL BULUYORSUNDUR KI BELKIDE OGLESINDIR ALLAH BAGISLASIN DERIM AMA BENIM ICIN ICININ GUZELIGI YOKSA DIS GUZELIGI NE YAPAYIM insan olmak icin dis deyil ic guzel olsun ki bence cogu kisi benim gibi dusunuyordur.BENCE BIRDAHA DUSUNMEDEN YAZMA HIC BIR YERE BOSUNA DEMEZLER ONCE 2 KERE DUSUN VE ONDAN SONRA KONUS. SAYGILARIMLA TSK EDERIM.
05.03.2014 - 03:01
0   0

selda demiş ki;
Ta en basindan beri iki ileri bir geri adim atan diziye birde bböyke sinir bozucu duruma sokuldu. zaten showtv dizilerinde final yapilacakmis toptan. en iyisi Macite inat NERIMANDA CIRKIN ÖRDEK SINASI ILE EVLENSIN VE FINAL YAPILSIN.BU GEL- GITLER,,UZUN UZUN BAKISMLAR PELININM SÜREKLI ZIRLAMASI KABAK TADI VERDI;(((
04.03.2014 - 19:04
0   0

Aygul demiş ki;
Cox gozel filimdi yeni bolumunu sebirsizlikle gozleyirem
04.03.2014 - 18:07
0   0

yagmur demiş ki;
nolur macit pelinle evlenmesin nolur nolur eyer evlenirse dizinin hic bir anlami kalmaz macit seni cok seviyorum
04.03.2014 - 15:45
0   0

Aynur demiş ki;
Macitin Peline evet demesine cok uzuldum.Keske Macit Nerimanla evlense. Pelin diziden ciksa iyi olur.
03.03.2014 - 19:51
0   0

aynuraa demiş ki;
evet aromatcim macit pelinle evlenmesin ben seni sonuna kadar destekliyorum .......pelin cok gurursuz bence kendisini sevmeyen bir adami parayla kendine ceke bilecegini saniyor yaniliyor macit onunla evlense bile kalbi hep nerimanla olacak buna eminim.
03.03.2014 - 10:46
0   0

Alesta demiş ki;
Diziyi basladigindan beri severek , begeni ile izliyorum acikcasi müptelasi oldum.. Vaktiyle kitabinida okumustum.. Senaryodan yola cikilarak günümüze harika uyarlanmis, tebrik ediyorum tüm ekibi.. Fakat dizi bu elbetteki birseyler yolunda gitmiyecek, tansiyonlar yükselecek bu kadar emek veren bu yapimdan ekmegini kazananlar var lutfen bunu unutmayalim.. Kesinlikle Macit Neticede Nerimana acikliyacaktir bu ümütle izliyecegim, hersey yoluna girecektir umarim ... yani sürekli agliyan sürünen pisman asiklar görmek istemiyoruz.. sürekli trajedi olmasin Please.. Ayrica Siteye cok tesekkür ediyorum, Zaten en favorimdir.. Bütün dizileri sayenizde izliyorum fakat hicbir diziyi bu kadar sevmemistim :)
02.03.2014 - 20:31
0   0

Ramazan demiş ki;
emimin qizi UKU nun ve GELINBACIMIN bu diziden zehlesi gedir deyirler ki dunyanin en pis dizisidi boyunuz batsin
02.03.2014 - 18:20
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler