logo

Osmanlı Tokadı 30. Bölüm izle

Özet: Ecdada hürmet ve muhabbette sınır tanımayan ekranların en karayağız ve civanmert dizisi Osmanlı Tokadı bu hafta hem keyifli hem hüzünlü hem de aksiyonu yüksek bir bölümle karşınızda... Şahin'i kurtardıktan sonra kendisi bombadan kurtulamayan Doğan Bey için doktorlar ellerinden geleni yapmıştır. Hastanede gergin bekleyiş sürerken herkesin duası Doğan Bey içindir. Ateş'in adamlarından biri Ateş'i arayıp elinde İskender Demiroğlu'yla ilgili görüntüler olduğunu söyleyip Ateş'ten para ister. Ateş ve Fatih bu görüntülerin peşine düşer. Bu arada hastane masrafı da epey kabarıktır ve Dilaver ile Ayyar bu sorunu çözmek için harekete geçerler. Dilaver kendini bir anda kafes dövüşçüsü olarak bulur. Amacı bir iki maç yapıp hastane masraflarını çıkarmaktır. Kendini komik bir maceranın içinde bulan Dilaver için bu iş öyle sandığı gibi kolay olmayacaktır.
Rasim demiş ki;
Valla Kader Hanım ben bu dizinin fenomeniyim. Çalışma saatlerimden dolayı tv de izleyemiyorum. ddizi sitesi de yayınladığı için bölümleri kaçırmıyorum.Site çalışanlarına şükranlarımı bir borç bilirim. Amaaa diğer diziler erken yayınlanırken Osmanlı tokadı dizisi biraz geç yayınlanıyor. (sayın editöre duyurulur)
08.03.2014 - 23:16
1   0

kader çetin demiş ki;
teşekkür edilen yorumları nasıl loyuyosunuz ama geçen haftaki yazımı koymadınız ama ben elimden geleni yapıp herkezi purotestoya davet etdim kimse izlemiyor
24.02.2014 - 19:36
0   0

Rasim demiş ki;
Teşekkür ediyorum bu hafta erken yayınladınız.
22.02.2014 - 23:48
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler