logo

Karagül 34. Bölüm izle

Özet: Kendal ve Baran arasında ipler kopma noktasına gelir. Baran amcasıyla olan hesabını bu kez kesin olarak kapatmayı kafasına koymuştur. Ada ve Serdar kopan fırtınadan habersiz aşklarının adını koyarken, Maya sessiz sedasız aşkını duygularıyla besleyip büyütmektedir.Diğer yandan Sibel ve Baran’ın sırrının ortaya çıkması ile birlikte konakta Sibel ve Ayşe için hem konak tarafında, hemde abla kardeş arasında karar vakti gelip çatar. Oğuz komutan ise Murat’ın yaşama ihtimali ve Narin’e olan aşkı arasında sıkışıp kalır. Ebru’nun tüm bu olanlar karşısındaki dik, dürüst ve kararlı duruşu tüm bedellerin ona ödetilmesi için yeterli bir sebep olur. Ebru hayatını alt üst edecek olan büyük çığdan habersiz, ayakta durma çabasında direnmektedir.
Nurten demiş ki;
ya galiba Ebruyu tutuklamalari belki iki adamdan dolayi olmasin tamam Firat biçakliyor ama ya o olaydan dolayi olmu$ olmaz miki ben fragmanda Murat olumunden suçlusunuz dediklerini duymadim da belki duymami$ oldum evet Murat gelecek 12 aydan beri dizi kazetesinde okumu$tum bende , devamini merakla bekliyorum, evet o gelirse neler olmazki neler, gul açti, mezarliktaki gul tam dizinin ismi oldu artik, bi tarladakilarde açar umarim, ama çokta uzatmasinlar dizileri tam tadinda bitirmeleri çok uygun ve iyi ben de Mayanin davrani$$ina çok sevindim ilk kez bi babaanne dedi bir tek Ada kaldi , evet $u pis kendal yapiyor yapacagini hiç suçlu o olmuyor, o durumlar beni SIKMAYA ba$ladi, Ebrunun tavirlari oyunculuguna bayiliyorum, nede olsa kan çekiyor insan anne olunca çocugunun hislerini iyi yonlendirerek konu$uyor, narinin tavirlari Baran için goruyoruz hiç annelik duygusu yok ben Ebru ile Baranin kavu$ma sahnesini çok du$unuyorum ve dork gozle bekliyorum umarim en kisa zamanda olur, olur diyorum ama o zamanda tez biter dizi ama bu sezon bitsin ne guzel tam tadinda olur umarim diyer diziler gibi uzamasin ornegin lale devri ben Mustafa Sandalin e$i çiktiktan sonra bakmadim neyse narin tam Oguz komutanla yaki$iyor, o guzel bence dizinin en sonunda Firatla Ebru birle$ir ve tekrar Murati kendal oldurur senaryoyu bi ara oyle du$undum ama billemem, ne guzel konu$maydi o Kadriye hanimin sevdayi anlatmasi superdi a$ki ,sevgiyi, guzel konu$turmu$sunuz senaritler tesekurler buraya koyanlara çok te$ekurler herkeze iyi seyirler
27.02.2014 - 03:40
0   0

gulya demiş ki;
Baranla Ayse bir-birlerine cok yakisiyorlar.INSALLAH bu dizi hic bitmez.
25.02.2014 - 16:12
0   0

Nurane demiş ki;
boyle olmaz yani hic ama boyle olmaz.Biri bu Kendal itini durdurmali. Yeter ama yaa.Seveni kavusdurmaz,mutlunu mutsuz eder.Ada ne zaman tanisdiracak sevgilisiyle Mayayi merak ediyorum. ANlamadim Ebru neden Muratin katili oluyorki?
24.02.2014 - 13:28
0   0

aydan demiş ki;
harika bir dizi cooook seviyorum ebrunu
24.02.2014 - 11:10
0   0

Garli demiş ki;
Maya cok guzel bir davranis sahibidir. Aannesigibi akkili ama fazla sevici ve mihriban. Ebrunin esi donerse neler olacak. Ebru iki erkege sahib olacakmi? Insalla karagul kizilgule donmesin!! Gendal nasil kardesinin onune cikacak? Barana iltimas ettigi gibi yalvaracak vur beni kaedes vur!!
23.02.2014 - 19:46
0   0

sezzy demiş ki;
Mezarin ustune diktikleri karagul acti. Murat cok yakinda gelecek. Fragmanda Ebruyu Murat.in katili olarak tutukluyorlar. Murat Kendal nehire attiginda Ebru Istanbulda oldugu halde ne sebeple tutuklandigini anlayamadim. Baranla Aysenin aralarinin duzelmesine cok sevindim. Ke dal bu defa da ucuz kurtuldu. Onun olumu de Ozlem.in elinden olacak gibi. Harika bir dizi.
23.02.2014 - 06:56
0   0

Berivan demiş ki;
Süper Ötesi Bir Bölümdü. Emegi Gecen Herkese Tesekkürler.InsaAllah Ömrü Uzun Olur Gercekten Murat 36ci Bölümde Gelecek Mi? Keske Gelse Taa Ocakta Gelecekti Gelmedi Gelecekse Gelsin Artik Amaaa Gelirse Ortalik Baya Karisacak
22.02.2014 - 22:00
0   0

MERVE demiş ki;
Süper bir bölüm ya izlemeye doyamıyorum baran seni çok seviyorum
22.02.2014 - 20:10
0   0

seda demiş ki;
tek part ne zaman gelir
22.02.2014 - 12:21
0   0

nurane demiş ki;
ben Sibelsse hic bir suc gormurem.Bu taleyin bir oyunu.Bence artik Ayse onu ve Barani anlamak zorunda. Ayrica Murat gelecekse gelsin.Narin Oguza karsi ilgili gibi geliyor bana. Yaaa Firat neden onu sevmeyen bir kadina asik olurki?
22.02.2014 - 01:49
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler