logo

Osmanlı Tokadı 29. Bölüm izle

Özet: "Ecdada hürmet ve muhabbette sınır tanımayan ekranların en karayağız ve civanmert dizisi Osmanlı Tokadı'nda eğlenceli, aksiyon ve macera dolu bir bölüm sizleri bekliyor. Ateş'in kurduğu hain plan sonucu, Fatih hayatının en zor kararını vermek üzere yola koyulmuştur. Ya yeniçeri Şahin'i ya da yetim Ayyar'ı kurtaracaktır. Bunun için sadece 30 dakikası kalmıştır. Ve Ateş Fatih hangi kararı verirse versin onu engellemek için türlü numaralara başvuracaktır. Bu arada evde tek kalan İstanbul'u ise başka kötü bir sürpriz beklemektedir. Demir ise adamlarıyla lüks bir villanın önündeki arabayı çalmaya çalışırken kendilerini komik bir maceranın içinde bulurlar. Demir bu macerasında farklı bir sonla karşılaşacaktır."
sevil demiş ki;
superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dizi. acaba dogan bey oldumu ki, bence olmedi. tuhaf olan su ki dogan beyin yuzunu gostermediler. nedenki?
22.02.2014 - 14:01
0   0

:)... demiş ki;
Dogan filimden ayrildi mi ?
21.02.2014 - 22:30
0   0

hezal demiş ki;
Dogan bey bence olmedi,acaba dogan bey dizidenmi ayrildiki oldu gibi gosterdiler cunki o dogan bey olsaydi yuzunu gosterirlerdi hic gostermediler sayet diziden ayrildiysa oldu diyecekler.
17.02.2014 - 18:18
0   0

.... demiş ki;
allah ateş şeytanını cehennemde yaksın ne istiyodun haa ne doğan beyden ne istiyodun eğer doğan ağanın ölmesini izlemek istemiyorsanız izlemeyin ama tuhaf olan şu ki doğan ağanın yüzü gözükmüyordu:(
16.02.2014 - 23:25
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler