logo

Lale Devri 135. Bölüm Final izle

Özet: Zümrüt hapse mahkum olurken yine yüreklere ateş düşürmeyi başarmıştır... Sultan hayata gözlerini yumar...Toprak perişandır... Çınar ne olursa olsun, Sultan’ı Zümrüt’ün öldürttüğünü kanıtlayacaktır... Zümrüt hapse girer, ağır bir darbedir bu.. Yine de hayattan yana ümidi vardır.. ta ki Necip’in ve Kerem’in onu ebediyen terk ettiğini anlayıncaya kadar... Çınar ise artık Toprak’ın üzülmesine dayanamaz, ona bir sürpriz yapar... İstanbul’dan taşınma vakti gelmiştir... Çocuklar büyümüş, Toprak ve Çınar yeni yaşamlarında çok mutludurlar... Artık Zümrüt’ün onlara zarar verme ihtimali yoktur... Zümrüt ölmek istemiş ama başaramamıştır... Yaptıklarının cezasını sonunda çekmektedir...
fırat demiş ki;
bu site çok süper bu site bize eski dizileri imkan sunan lale devri dizisini izleyememiştim ama bu site sayesinde izledim dizi çok mükemmeldi vede topra ve çınar aşkı her zaman hafızamdan çıkmıycak direk izle çalışanlarına çok teşekkür ederim
2 yıl önce
0   0

nazrin huseynzade demiş ki;
iyrenc oldu!!!!!!bu dizinin adi lale devri!toprak devri degil!lale ve yesim olmemeliydi!selen soyderden nefret ediyorum!'!!!!!!!!!
08.05.2014 - 09:32
1   1

Eda demiş ki;
Sonunda mutlu son
19.02.2014 - 12:17
1   0

nigar demiş ki;
Merhebalar. Yeşimden sonra izlemediyim dizinin,sonunda ,her kesin iki sezondu beklediyi finalı yaptığını duyunca, sayfaya bakamadan keçemedim. Tam da beklediyim gibi bir görüntü. Bir zamanlar tanıdıkları birinin taziyesine gelenlerin notlarına benzeyen yorumlar.Bir az acı,bir az komik. Ama tüm bu yorumlar arasında, bir zamanlar benimle zidd mevkede yorum yapmış Fatma hanımın yorumu çok hoşuma gitti. Bu kadar zevksiz,darıltıcı bir diziye sırf sevdiyi karakter için katlanarak, finaladek izlemek, tabii ona çok zor olmuştu. Ama ne ala ki, sonunda, benim defalarca söylediklerimle, nihayetinde, o da razılaşmış oldu. Hiç bir karakteri sütden çıkmış ak kaşık olmayan dizide, "Birilerinin yalnışını 2, 3 katına çarptırılıp,diyerlerinin yalnışının görmezden gelinmesi" Özellikle de," her seferinde delicesine aşık olmalarıyla Çinar, katilliyiyle Neçip, şantajçı-tacizçiliyiyle Sıtkı ve s. ve i.a." Bu sefer Toprakla ilgili konuşmayacam, sırf Fatma hanımın Toprak karakterine olan sevgisine duyduğum sayqımdan.( Lütfen alay ediyorummuşum gibi anlaşılmasın.Sarf etdiyim sayqı kelimesi hakiki duygumdu. Nasıl olsa, tercihler ve zevkler tartışılmıyor.) "Afşar film" ise öyle bir ilkçilik peşindeydi ki, Türk dizileri arasında izlenilmezlik baykotu yapılıb, oyunçulu-izleyicili ei birliyiyle kapatılması talebi edilen ilk diziyi yapmayı başardığını kutlaya biler. P.S. "Afşar film"-in qaliba iki kız kardeşi bir erkeye aşık etme maniyası var. Önce "LD","Yer Gök aşk",şimdi de "Karagül" ?!! Ne ise... Her kese iyi günler. "LD"-nin de toprakı bol olsun (Toprak karakteri manasında deyil, zaten diziyi "feht" etmişti),ve hiç bir zaman böyle insani deyerleyi allak-bullak eden diziler çekmeye kalkışmasınlar. Amin.
17.02.2014 - 19:46
0   0

özgü demiş ki;
Sevgili Admin Emeklerin ve anlayışın için çok teşekkür ederim. Az kahrımızı çekmedin. Hız konusunda kimse elinize su dökemez. Tekrar sağolun.
17.02.2014 - 02:26
0   0

thesezzy demiş ki;
Sevgili Fatma, gercekten de bu geminin kaptani sensin:)))Sabirla, sebatla yazmaya devam ettin. Ben de Toprak'la Cinar'dan hicbir zaman umudumu kesmemis, birgun Zuzu'dan gercekten kurtulup mutlu bir hayata kavusacaklarini umut etmistim, sonunda gercekten de onlar erdi muradina, son sahne cok guzeldi:)))) Seninle insallah birgun yeniden baska sayfalarda yazisiriz. Bugunun saraylisini, Karadayiyi izliyorum ama dedigim gibi artik yorum yazamiyorum. Kivancin, Kurt Seyit ve Sua dizisi ile Ahu Buyukustunle Fatmagul'un Kerem'inin dizisini de sasbirsdizlikla bekliyorum, insallah orda yorum yazma sansim olur ve seninle karsilikli sohbetler ederiz. Kendine iyi bak, Bu dizide emegi gecen herkese, yorumculara ve bize pek cok emegi gecen sevgili Admine de sonsuz tesekkurler, sevgiler.
16.02.2014 - 01:05
0   0

fatma demiş ki;
sevgili sezzy öncelikle geçmiş olsun.umarım sağlığına bir an önce kavuşursun.tanıdık birilerinin kelimelerini okumak çok güzeldi.beni çok mutlu ettin,teşekkür ederim.söylediğin gibi yazmayı bırakmadım.kendimi bu geminin kaptanı ilan ettim.bilirsin kaptanlar gemiyi terketmez.ya da yazdığım gibi içimdeki toprak sayfayı bırakmama izin vermedi.başka bir dizi sayfasında bu kadar sebat göstereceğimi sanmıyorum.yine de buluşmayı çok isterim.sevgiler.......
12.02.2014 - 23:51
0   0

lale demiş ki;
harika bir diziydi, izlenmeye de deger, hepinize teshekkuer Lale devri oyuncularina, iyiki varsiz, hep mutlu olun da hayatda :* ilk bolumden izlemishdim guzel!!!!! BRAVOOOO!!!!
11.02.2014 - 19:50
0   0

taner demiş ki;
oh beeee sonunda bitti, cok sukur...
11.02.2014 - 09:21
0   0

thesezzy demiş ki;
Hepinize Merhaba. Yorum yazmayi birakali cok olmustu ama nedense Zumrut.un akibetini gormek icin izlemeye inatla devam ettim. Son bolume kadar kotuluklerinden vazgecmedi. Final sayfasi oldu8gu icin birkac satir da ben ilave etmek istedim. Sevgili Fatma, eskilerden bir sen kalmissin sayfada:))) senin yorumlarin sonuna kadar devam etmis. Yeni ameliyatli olduigum icin yorumlarla artik ugrasmiyorum. Butun acilara ve kotuluklere ragmern sonunda Toprak, Cinar ve cocuklarin mutlu olduklarini gormek cok guzeldi. Ama arkadaslarin dedigi gibi dokuz canli Zumrut yine olmemis:(((( Istermisiniz bu kez de Zumrut.un intikami diye diziyi tekrardan basa alsinlar:)))) yok yok saka yaptim. Dort yil bize ne kabuslar yasattilar, once Yesimle sonra da tek basina devam etti.Cogu oyuncular zaten final olmadan terketmisler diziyi. Ayni dizi diye yapimci onlara giderse onlarin da kabusu olur artik:)))) Sultan en sonunda gercekten cok guzel bir davranis yapti ve Toprak.in hayatini kurtarip kendini one atti. O da Zumrut gibi az insanin canini yakmadi. Nihayet huzura kavustu. Kerem de sonunda annesinin gunahlarindan arindi. Boylece 4 sezondur birlikte oldugumuz Lale Devrinin son sayfasinda vedalasiyoruz. Insallah Tolgahan Sayisman ve Selen Soyder.i yeni dizilerde goruruz. Yine romantik konulu diizlerle guzel seyler yapacaklarina inaniyorum. Belki ayri ayri belki birlikte, ama ikisini de tekrar gormek isterim, Sevgili ara, Fatma, MSFIGO, Berran ve su an ismini animsayamadigim arkadaslar, butun Lale Devri yorumculari, sizlerle yorumlarda sohbet etmek cok guzel ve keyifli idi. Insallah baska dizilerde yeniden bu imkani buluruz. Sevgiyle kalin ve hep oyle kalin. Yuzunuzden gulucukler, kalbinizden sevgiler hic eksilmesin. Hoscakalin.
11.02.2014 - 02:27
1   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler