logo

Beni Böyle Sev 45. Bölüm izle

Özet: Ayşem Nadide’nin beklenmedik ziyaretiyle şaşkına döner. Üstelik Nadide ondan önemli bir konuda yardım ister. Ayşem vicdanı ve Ömer’in katı tavrı arasında sıkışıp kalır. Öte yandan Ömer, ilk defa Ayşem’den kendisiyle ilgili bir konudan uzak durmasını ister. Eda ve Nail hala baş başa konuşamamaktan dolayı sıkıntılıdır. Nihayet gizli gizli buluşurlar. Ama beklenmedik bir şekilde tanıdık gözlerden kurtulamazlar… Feridun’un ilgisi Fahriye’nin başına dert olur. Reyhan giderek kontrolden çıkar; yaşadığı sıkıntıların üstüne, en yakın arkadaşını da paylaşmak istemez. Her an Fahriye’nin peşindedir. Reyhan’ın tavırları dayanılacak gibi değildir. Haluk ve Deniz ev ararken komik durumlara düşerler. Haluk her zamanki neşeli haliyle olayları hafife alır. Ancak Deniz, kırıcı sözleriyle babasını üzer… Burak, şirkette köklü değişikliklere giderken takındığı acımasız tavırla Reha’nın beğenisini kazanır. Burak, şirkette zirveye doğru yol alırken Seda’nın kalbini kazanmaya çalışmayı da ihmal etmez. Furkan Seda’ya yaşattıkları için çok üzgündür. Ayşem ona barışmaları için bazı önerilerde bulunur. Bunun üzerine Furkan, Seda’yı görmeye gider. Fakat Seda’nın hayatı sürpriz bir telefonla alt üst olur, zor bir durumla karşı karşıyadır. Onu kurtarabilecek tek kişi ise Burak’tır. Furkan’ın hevesi yarıda kalır… Ayşem, Ömer’le konuşurken markette çalıştığı gün olanlarla ilgili bazı şeyler öğrenir. İyice kafası karışmış bir halde dükkana gider. Korktuğu şey başına gelmiştir.
sevil demiş ki;
su aysem cok mizmizci. herseye inat yapiyor. kucuk cocuk qibi. omer nasil dayaniyor ayseme anlamiyorum.aysem cok kiskanc.
11.02.2014 - 13:12
0   0

eva demiş ki;
aynen bende öyle şok oldum.nezihi dizide zaten çok seviyodum ama bukadar boş nedenlerden kendisine sorulmadan diziden çıkartıldığı için nezihe karşı sevgin binkat arttı dizidende okadar soğudum bundan sonra mert turak'ın bütün yapımları benim için 1.sıradadır.
09.02.2014 - 01:39
0   0

eva demiş ki;
aynen bende öyle şok oldum.nezihi dizide zaten çok seviyodum ama bukadar boş nedenlerden kendisine sorulmadan diziden çıkartıldığı için nezihe karşı sevgin binkat arttı dizidende okadar soğudum bundan sonra mert turak'ın bütün yapımları benim için 1.sıradadır.
09.02.2014 - 01:39
0   0

İsim demiş ki;
yaw Nezih nasıL gide® anlamadıM gitti:(
07.02.2014 - 12:38
0   0

melis demiş ki;
dizinin tanıtımında Büyük entrikalar, ağdalı hayatlar, acımasız komplolar, aldatmalar olmadan samimi bir anlatımla tüm aileyi kucaklayacak bir aşk ve evlilik öyküsü… yazıyor tamam 1.sezon öyleydi ama bu sene dizi gerçekten çok bozdu o masumiyeti gitti reyting yapmak için bolca entrika eklediler hani entrikalar olmayan bi diziydi peki burağın tanerle iş çevirmesi ne oluyor ozaman.Senaristler farkında değillerki asıl diziye entrika ekledikleri zaman reyting kaybediyorlar.diğer kanallarda binlerce entrikalı dizi var ozaman beni böyle sevi diğer dizilerden ayıran hiçbirşey kalmıyor.Nezih diziden çıktı ya dizi iyice bozuldu fragmanı izledim mahsarmıdır nedir o reyhanla atışıya nezihi unutturmak için reyhanı ona aşık edicekler kesin.gelecek bölüm benim için dönüm bölümüdür eğer gelecek bölümde böyle olursa diziyi bidaha izlememek üzere bırakıcam ama eğer o 1.sezonun sıcaklığının yüzde birini verebilirlerse belki bi nebze izlemeye devam ederim ama hiç sanmıyorum.
06.02.2014 - 21:29
0   0

buse demiş ki;
bu bolümü bende hic sevmedim hareketler mimikler cok abartili cok iticiydi resmen insani bogdu
05.02.2014 - 21:15
0   0

hakan demiş ki;
şu senarist artık ayşemin karakterinde hafiften bi oynama yapsa iyi olacak... (5 yaşında çocuk ) doğru bi tabir olmuş...
04.02.2014 - 03:18
0   0

melis demiş ki;
ayşem diziyi çok kasıyor 5 yaşında çocuk gibi davranıp duruyo.
04.02.2014 - 00:10
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler