logo

Karagül 30. Bölüm izle

Özet: Ebru; her ne kadar mutsuzluğunun bir sebebi olarak Narin’i görse de yine de konağa dönüşünden mutlu olur. Ancak; Narin’den alacağı karşılık tam tersi yönünde olacaktır. Bu da Ebru’nun yavaş yavaş sınıra yaklaşmasına ve Narin’in Baran’a karşı olan hassasiyetini sorgulamasına neden olur. Bir taraftan da Ebru yılmamış ve tek başına ayaklarının üzerinde durmaya kararlıdır. Asla vaz geçmeyen Ebru bu sefer kendine bir iş bulma arayışına girer. Tüm bunlarla uğraşırken, Baran tarafından yapılacak olan bir sürpriz Ebru’nun Baran’a karşı olan hayranlığını ve bağlılığını arttırır. Diğer yanda Kendal, Melek’i gerçeklere inandırmak için çabalar. Ancak Melek duydukları karşısında Kendal’ın tarafında mı olacak; yoksa tüm umutlarını bir kenara bırakıp kendi yoluna gitmeyi mi seçecek? Baran aşkının arkasında durmaya karar verir. Ama alınan bu karar Ayşe için daha kötü bir yolun başlangıcı olacaktır. Her şeye ve herkese rağmen Ayşe’nin yanında olan Baran artık aralarındaki sırrı yok etmeye kararlıdır. Baran’ın desteği yanlış anlaşılınca konakta işler karışır. Narin, Ayşe’nin karşısında bambaşka bir şekilde durur ve Ayşe belki de hayatındaki en kötü anları yaşar. Bu sırada Ebru ve Kendal da yine karşı karşıya kalırlar. Ebru’nun Kendal’a ait bir sırrı öğrenmesi karşısında Kendal iyice köşeye sıkışır.
Berivan demiş ki;
Öncelikle Tüm Oyunculari Tebrik Ediyorum Mükemmel Ötesi Oynuyorlar;))) Baranla Ada'ya Ayriyeten Bayiliyorum IkisideCok Tatli:))) InsaAllah Ömrü Uzun Olur Bu Dizinin.Her Hafta Heyecanla Bekledigim Dizilerden Biri. Biri Karadayi Biri Kacak Biride Karagül Ücünü Severek Izliyoruz Ailecek;)))
25.01.2014 - 20:12
0   0

eti demiş ki;
Ilahi su nasil bi senaryo,nasil bi oyunculuk,nasil bi kadro,deyecek soz bulamiyorum.kopya yapmadan dogal olanustu sahneler,yan karakterler bile insani oyle bir sasirtiyorlarki,halal sene cumanin birinciliyi.karagul demek cumanin krali demek.emek verib bize sunanlara derin hormet ve tesekkurler.ben bu sezon dizilerin cogunlugunun kopya oldugu icin tiksiniyordum,amma iyiki varsin karagul.varsinki olanustu basarinla kopya dizilere ibret ornek dersi veriyosun.yeni bolumun fraqmaninida izledim,mutis,her hafta daha iyiye gediyor.boyle devam et avsar film ili qusursuz dizinle bu gunun saraylisi ve karagulle.sayqilar
25.01.2014 - 05:13
0   0

meryem demiş ki;
hepsi icin zor bir donem sevmekte zor amma sevdigin kaybetmemel en zoru baran harika bir ,erkek insallah sevdigin kalbin paramparca etmez.
25.01.2014 - 01:45
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler