logo

Lale Devri 131. Bölüm izle

Özet: Çınar’ın holdinge geri dönmesi Zümrüt’ün canını sıkar... Çınar ve Toprak’la mücadelenin kolay olmadığını anlamıştır... Necip de, Toprak ve Çınar’ın planına dahil olur... Zümrüt’e verdiklerini geri alma vakti gelmiştir... İşe yalıyla başlayacaktır... Ilgazlara düşmanlığı giderek artan Kerem silahı almıştır... Zümrüt bunu öğrenir.... Ne var ki Necip’i hapse göndermeye niyeti yoktur... Herkes karakoldayken evde kalan Münevver sona yaklaştığının farkında değildir... şanssızlığı Zümrüt’ün yürüdüğünü görmesi olacaktır... Olayın sadece bir tek şahidi vardır... Toprak Çınar’a suçu üstlendiği için çok kızar... Bu Engin için büyük fırsattır... Üstelik Toprak hamiledir... Engin, Toprak’la Çınar’ı ayırmak için usta bir plan yapmakta gecikmeyecektir...
aysel cemrek demiş ki;
dizi final oluyormus cok sevindim,bi konu bikere islenir .ayril birles ayril birles ,degisen birsey yok.insanin ögrenecegi bisey de yok .üstelik gencletre kötü bir örnekti.cinar kackere evlendi kac kere bosandi.segirciyle dalga gecmis gibi .dilerim en azindan mutlu bir sonla biter.
15.01.2014 - 13:44
0   0

naz demiş ki;
Diziye polyanna giren Queen Regina oluyor ya
13.01.2014 - 01:07
0   0

MAKA demiş ki;
dizinin final yapmasi iyi oldu .hep ayni seyler , tekrarlardan bikdik artik. yenede emeyi kecen her kese tesekkurler.esasende CINARa bu kader sebirli oldugu icin.
12.01.2014 - 19:50
0   0

fatma demiş ki;
dizi bitiyor.son üç bölüm kaldı.mürüvet ne zaman kötülük yapacak, onu bekliyorum.bu dizide toprak ve çınara kötülük yapmayan bir tek o kaldı.onu da bir araya sıkıştırsınlar.ha bir de münevver vardı,o da öldü zaten.aslında ben uzaylıları bekliyordum.yani sezon sonuna kadar devam etseydi kesin gelir toprakın veya çınarın beynini falan yıkarlardı.ama dizi final yapıyor umudumu kestim artık.
12.01.2014 - 00:59
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler