logo

Beni Böyle Sev 41. Bölüm izle

Özet: Haluk, Ömer ile birlikte, çağırıldıkları karakola gidecekken Seda, peşlerini bırakmak istemez. Acaba karakoldan haber verilen kişi gerçekten de Nezih midir? Reyhan, Ayşem, Fahriye… Herkes Nezih’in esrarengiz şekilde ortadan kaybolmasını hayra yormaya çalışır. Reha, Burak’ın iş yerindeki kendine güvenli tutumundan son derece memnundur. Onu Ömer’in yerini alabilecek oğlu gibi görmeye başlamıştır. Burak ise içten içe bu durumdan memnundur ve Ömer’in gözünü kırpmadan bırakıp gittiği hayatında gözü vardır. Dükkanda işler hala yolunda gitmemektedir. Giderek umutlarını yitirmeye başlayan Nail, gemileri yakıp geldiği bu şehirde çaresiz ve başarısız olmanın sıkıntısını yaşar. Tam umutların iyice kırıldığı anda gelen müşteriler yüzlerini güldürür. Fakat gerçekte durum hiç de tahmin ettikleri gibi değildir. Seda’nın hayatından çıkıp giden Furkan, onu iş yerinde de çaresiz bırakmıştır. Ancak Seda’nın hiç beklemediği anda, sürpriz bir destekçisi olur ve onu diğerleri izler.
toma demiş ki;
Zamaninda cocuguna yiye durmyan anne oldugu zaman cabuk kosuyor, zamaninda annelik yapsana. Cok uzuldum Nezihin olumune,onsuz dizi bir sey diyil cok komikdi dizide Reyhanla beraber.Reyhana ve Semihe bakdikca cok agladim,yureyim sizladi.Shaka gibi inanmiyordum Nezihin olumune dost gibi dost,insan gibi insaniydi.Arkadas soyluyor Tanerin Nezihi vurup kacdigina,birincisi Taner vursaydi Omeri vururdu,ikincisi neden Nezihi vursunki?Nadide nerdeydi? Hic gozukmedi ne cenazede,ne de evde.Burakdan da bir sey anlasilmiyor iyi insanmi ya kotumu?
07.01.2014 - 23:13
0   0

Can demiş ki;
Şu nezihi öldürüp kaçan adam büyük ihtimalle taner benden size torpil olsun :) Ölmeseydi iyiydi
07.01.2014 - 22:47
0   0

lema demiş ki;
inanamiyorum olurmu ya Nezihi oldurduler. Neden ayrilmis diziden?Dizinin her seyiydi ya su Nezih.onsuz dizinin anlami yok.Cok uzuldum.En kimik karakterdi ya.
07.01.2014 - 15:38
0   0

leyla demiş ki;
Cok seviyordum su Nezihi ya.Cok uzuldum.
07.01.2014 - 15:35
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler